- 20 Mart 2008
- 141.600
- 213.124
- 1.423
- 60
Bundan sonra böyle örgütsüz çalışmam,
Yeni kategorimiz ''Makarnalar''Örgüte katılmak ister misin
Bir dahakine çok oy verme seçeneği olsun, oy verenlerde alanlarda rahat olsun
şansa deyip çekiliriz kenara en azından
linç etmek ne kelime etmizden bi daha et yemekleri kategorisi açarlar ahahha
İstediğin çanak olsun :) Ben hemen yaparım senin için, bizde mi yersin, adresine mi yollayayımsen direk domates çanağına bi daha göz at desen
yok çikolata değilde bunlara baka baka canım çekti
evet ablacımmm hepsi şahane valla senin tantuni yok mu zaten bana orucumu bozdurcak söyelyimHazal'ım hangisini beğendiysen ona oyunu ver.Eminim en çok beğendiğin bir tarif vardır
Teşekkür ederim canımevet ablacımmm hepsi şahane valla senin tantuni yok mu zaten bana orucumu bozdurcak söyelyim
ayy bilemedim ki canım benimm yaaİstediğin çanak olsun :) Ben hemen yaparım senin için, bizde mi yersin, adresine mi yollayayım
Benim yemekimin tadı çok güzel istermisin?ben oyumu verdim amaaa orada oyunu değiştir yazıyor.
hani diyorum tekliflere açığım bir tabak teklifi gelsin hemen değişiklik yaparım.hepsi güzel sonuçta...
ablacım hemen oyumuzu vermeyelim baksana bize sofra döşeyecek renkte verme tamam mı ortaya konuşBeleşe katılmam nevoşşş
Tabi yaa hepsine oy verelim daha çekişmei geçer
Kaç çeşit yemek yapar bunlar varya
Teşekkür ederim canımAllah kabul etsin
Hemen oyunuzu vermezseniz yeni kategoriye sizi de ekliyorumablacım hemen oyumuzu vermeyelim baksana bize sofra döşeyecek renkte verme tamam mı ortaya konuş
Valla bencede hemen vermeyin :)ablacım hemen oyumuzu vermeyelim baksana bize sofra döşeyecek renkte verme tamam mı ortaya konuş
Valla bencede hemen vermeyin :)
Daha kızlar gelmedi onların vaadleride iyiBiri metrobüs hattı döşüyordu
ablacım hemen oyumuzu vermeyelim baksana bize sofra döşeyecek renkte verme tamam mı ortaya konuş
Valla bencede hemen vermeyin :)
özledim valla uygun bi kategori olursa neden olmasınHemen oyunuzu vermezseniz yeni kategoriye sizi de ekliyorum
ahahhahaValla bencede hemen vermeyin :)
Tepelerindeyim zaten
Ee seçim zamanlarında beyaz eşya dağıtılıyor 1 oy için :) Biz neden yapmayalımİşi vaatlere kadar getirmişlerrrr böyle şey ne duyuldu ne görüldüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?