- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
İlk yapanlardan ol ki aklındaki tarif yapılmış olmasın :)Tarifler çok fazla seçim yapamıyorsun bu seferde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk yapanlardan ol ki aklındaki tarif yapılmış olmasın :)Tarifler çok fazla seçim yapamıyorsun bu seferde
Bizim oylarımızı çalıyor4 oldu![]()
Daha yeni başladık hiç belli olmazBizim oylarımızı çalıyor
Arap atı gibi sonradan açıldı bak![]()
ıhh olmadı sen daha şekersin bildiğin şekerleksinÇok şekersin
![]()
Aynen öyle oldu, kısa süreliğine oyunu bana versene sonra yine ona verirsin, hani uğurlumu oyun onu deniycezsana uğur getirdim kaku 4 oldu![]()
Sağol canımıhh olmadı sen daha şekersin bildiğin şekerleksin![]()
haha ablacım bende arayışa girdim ama korkuyorum pek bcerikli değilimbelkide katılmam
![]()
İnşallah :) Valla kim Alsa hakedecek tariflere baksana :) O yüzden rahat rahat lapat gözünü tıkla birine![]()
İlk yapanlardan ol ki aklındaki tarif yapılmış olmasın :)
ahahha Allah seniBizim oylarımızı çalıyor
Arap atı gibi sonradan açıldı bak![]()
ben daha öğrencilikten yeni çıktım sayılır hem sen beni geçersin bi keremKorkma ya makarna kolaydır 2 süsle sosunu kat tamamdırişte
Tıklamak bizim işimizz
Olsun fark etmez ki sunum bile farklı olabilir yaneeee![]()
ben daha öğrencilikten yeni çıktım sayılır hem sen beni geçersin bi kerem![]()
Öyle düşünme, bende yapamam edemem, yarışmaya katılacak kadar güzel yapamıyorum diyordum, sanki normalde evde yemeği eşim yapıyormuş gibi :)ben daha öğrencilikten yeni çıktım sayılır hem sen beni geçersin bi kerem![]()
çok şekersin yaaaHiç te değil,el becerin varsa neler yaparsın hem güveniyorum sana hazal![]()
hadi bakalım pink makanaya sende gel o zamanÖyle düşünme, bende yapamam edemem, yarışmaya katılacak kadar güzel yapamıyorum diyordum, sanki normalde evde yemeği eşim yapıyormuş gibi :)
Gayet güzel yaparsın, kadınların doğasında var o :)
Gelcem de benimki tek tip makarna yiyor, yarışmaya yaptığım çöpe gidecek :) Tek tabaklık yapayım barihadi bakalım pink makanaya sende gel o zaman![]()
sen yersin hepsini artıkkGelcem de benimki tek tip makarna yiyor, yarışmaya yaptığım çöpe gidecek :) Tek tabaklık yapayım bari![]()
Yeni kadroyla da kaynaşmış oluyoruz şuandasen yersin hepsini artıkk
yada komşularına ikram et![]()