- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.623
- 498
komik oluyo baksanaKızlarla uğraşmassam rahat etmem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
komik oluyo baksanaKızlarla uğraşmassam rahat etmem![]()
Ee seçim zamanlarında beyaz eşya dağıtılıyor 1 oy için :) Biz neden yapmayalım![]()
Yeni kategorimiz ''Makarnalar ''canımözledim valla uygun bi kategori olursa neden olmasın![]()
Pink abartma istersenEe seçim zamanlarında beyaz eşya dağıtılıyor 1 oy için :) Biz neden yapmayalım![]()
vışşş ablam onda varya ne renkli katgori çıkar beni aşar ayyYeni kategorimiz ''Makarnalar ''canım![]()
Yarışmada kazandığım hediyeyi sana yolluycamSen ne vaat ediyon pekiii![]()
Tamam Görümcecim ya kızma hemen, o dün beni yurdışına yollamadı diye kızdım, azıcık masrafa sokayım dediydimPink abartma istersenKardeşim nasıl alacak bunları
![]()
Yarışmada kazandığım hediyeyi sana yolluycam
Tamam Görümcecim ya kızma hemen, o dün beni yurdışına yollamadı diye kızdım, azıcık masrafa sokayım dediydim
Maddi vaad yok![]()
Tamam sen bilirsinvışşş ablam onda varya ne renkli katgori çıkar beni aşar ayy![]()
Ne yapacaksın yurt dışındaYarışmada kazandığım hediyeyi sana yolluycam
Tamam Görümcecim ya kızma hemen, o dün beni yurdışına yollamadı diye kızdım, azıcık masrafa sokayım dediydim
Maddi vaad yok![]()
Yarışmayı kazanan belli oldukan sonra görcez onuHediyeyi görelim önce sonra karar veririm![]()
Hakkında Bdvde konu açılacak görümcesin, 1 hafta ablamlar kız kıza yurtdışı gezisi yapacak, benide çağırdılar, benimki olmaz dediTamam sen bilirsin
Ne yapacaksın yurt dışında![]()
Aça bakalım açabiliyor musunHakkında Bdvde konu açılacak görümcesin, 1 hafta ablamlar kız kıza yurtdışı gezisi yapacak, benide çağırdılar, benimki olmaz dedi
Ne olcak ki haftacık, hazır çoluk çocukta yok![]()
Onunla beraber gitmemi istiyormuşAça bakalım açabiliyor musun
Ne güzel olurduNiye izin vermedi
![]()
Yarışmayı kazanan belli oldukan sonra görcez onu
Ne zor seçmensin ya, hiç birşeyle ikna olmuyon. sen iste bari![]()
Aha 2 olmuşum evet , yeni geldim eve ay bu anı nasıl kaçırdım ki benOylar 2 olmuşKim bu talihli acaba
![]()
Dua etsem sana olmaz mı :) Bundan güzel hediye mi varZor kadınımdır ayolhediyeyi görelim önce
![]()
Üzümünü ye bağını sormaBeni 2 yapanı bana getirin çok rica ediyorum![]()
Söyle sen misin söyle söyle çekinmeÜzümünü ye bağını sorma![]()