- 20 Mart 2008
- 141.600
- 213.124
- 1.423
- 60
O zaman rahatım, ellerinden öpüyorum ve rahat bırakıyorum, özgür iradenle oyunu bana verebilirsin
bakmadan fareyi getircem kimin ihtiyacı varsa o olsun diycembakalım ne çıkceeek
Ortalarda tut Fareyibakmadan fareyi getircem kimin ihtiyacı varsa o olsun diycembakalım ne çıkceeek
Evet Yemek Yarışması Örgütü kurdumAnaaaaa birde örgütliyon yani adayları
Yanlız bu provakosyon işe yaramıyor, uyuyunca oy topluyorum, yarışma bitene kadar, ben uyusam mıEvet Yemek Yarışması Örgütü kurdum
Evet Yemek Yarışması Örgütü kurdum
SakınYanlız bu provakosyon işe yaramıyor, uyuyunca oy topluyorum, yarışma bitene kadar, ben uyusam mı
Aaaa kesinlikle şaibe yokTarihin en şaibeli yarışması bu olsa gerek örgütün ele başısıda bizim nevoşşşş çıktı
ortalarda tutarsam belki dolandırıken aşağılara gider emin misin .DOrtalarda tut Fareyi
Gözlerinden öpüyorumm
İyi taktik buda denemeli bence
Aaaa kesinlikle şaibe yokYemeklerin hepsi süper Size yardımcı oluyorlar
Hazal'ım hangisini beğendiysen ona oyunu ver.ortalarda tutarsam belki dolandırıken aşağılara gider emin misin .D
hepsini deneyelim
O zaman üstte tut aşağı doğru kaydır eliniortalarda tutarsam belki dolandırıken aşağılara gider emin misin .D
hepsini deneyelim
ortalarda tutarsam belki dolandırıken aşağılara gider emin misin .D
hepsini deneyelim
Bundan sonra böyle örgütsüz çalışmamHem örgütü kur zemini hazırla,sonrada şaibe yok dee
Bir dahakine çok oy verme seçeneği olsun, oy verenlerde alanlarda rahat olsunbencede yoksa linç eder bunlar bizi
Çikolata resmi falan ekle böyle boş boş olmuyorO zaman üstte tut aşağı doğru kaydır elini
Yaa ama yaaa.... çikolata istermisin?
şansa deyip çekiliriz kenara en azındanbencede yoksa linç eder bunlar bizi
Çabuk oyunuzu verin yoksa yeni kategori yine et yemekleri olacakşansa deyip çekiliriz kenara en azından
linç etmek ne kelime etmizden bi daha et yemekleri kategorisi açarlar ahahha
Bencede bu daha mantıklıymış, kuru lafa kanmıyorlarÇikolata resmi falan ekle böyle boş boş olmuyor
sen direk domates çanağına bi daha göz at desenO zaman üstte tut aşağı doğru kaydır elini
Yaa ama yaaa.... çikolata istermisin?
tamam nevoş abla sen cansındırÇabuk oyunuzu verin yoksa yeni kategori yine et yemekleri olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?