- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
o da birşey mi ben ıspanaklı pasta yapıyorum harika oluyor
Ispanaklı pastayı bende yaparım ve çok severim Ama patlıcan tatlısını hiç duymamıştım :44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o da birşey mi ben ıspanaklı pasta yapıyorum harika oluyor
Sen hediyeyi kap sonra sira bize gelince hediye olmasınitirazım var hakim beyo zaman hediye alan arkidisler de hediyelerini geri yollasinamonra kahve makinesi ni bi yikayiver canim,safo mısır makinesini,lisa bacim baharatliklari alalım
E başka onerisi olan var mı?
Ispanaklı pastayı bende yaparım ve çok severim Ama patlıcan tatlısını hiç duymamıştım :44:
ben patlıcan reçeli yemiştim tadı nasıl biliyor musun aynı incir reçeline benziyor
hatta ben incir reçeli sanmıştım da patlıcan reçeli denilince şok olmuştum
ben patlıcan reçeli yemiştim tadı nasıl biliyor musun aynı incir reçeline benziyor
hatta ben incir reçeli sanmıştım da patlıcan reçeli denilince şok olmuştum
benden cok yaşıycan bacım, ben yazicektim :))
şok olmustum patlıcan receline bende
son 3 te oldugumdannnnnn ilk 3 e degıl son 3 e hedaye verılmesını rica ediciğiiimm :)))
ayyy ne yüzsüzmüşüüüümmmm
ben aşuremi yapmaya gıdıyorum.
resımlesemmi aceba? tatlı kategorısınde aşureyle yarısırım
Aslında reçeller,kahvaltılıklar kategoriside olabilir sanki Ben hiç yemedim patlıcan reçeli ama görürsem alırım,merak ettim
son 3 te oldugumdannnnnn ilk 3 e degıl son 3 e hedaye verılmesını rica ediciğiiimm :)))
ayyy ne yüzsüzmüşüüüümmmm
ben aşuremi yapmaya gıdıyorum.
resımlesemmi aceba? tatlı kategorısınde aşureyle yarısırım
insanın yaşı büyüdükce böyle şeylere merak sarıyor aslında
geçen yaz bahçede ki gülleri toplayıp gül reçeli yapmıştım ama başaramadım tabi ama bir vişne reçeli yaptım ki yemede yanında yat uyu yani o derece
patlıcan reçelini hazır almamıştım ama yani belki vardır ama bir akrabam yapmıştı onda yemiştim güzeldi yani ki zaten ben patlıcan olduğunu asla anlamadım tadı patlıcan gibi değil ha bir de tadı incir reçelinin yanında bir Bursalı olarak diyebilirim ki kestane şekerine benziyor
çok şekersin sen yaa
aynen dimiii hiççç alan aldı hediyesini sonrakiler almasın olur mu öyle şey
mısır patlatma makinasını geri göndersinler o zaman,hala aklım o makina da zaten
bir daha ki yarışmada da hediye mısır patlatma makinası olursa buna yüreğim dayanmaz bak haaa yönetim ikinci kez can çekmesi günah bak ha
Bu ne ayol herkes bana sekersin diyokendimi liseli kızların arasına düşmüş ilk okul çocuğu gibi hissettim
Bu ne ayol herkes bana sekersin diyokendimi liseli kızların arasına düşmüş ilk okul çocuğu gibi hissettim
Sen hediyeyi kap sonra sira bize gelince hediye olmasınitirazım var hakim beyo zaman hediye alan arkidisler de hediyelerini geri yollasinamonra kahve makinesi ni bi yikayiver canim,safo mısır makinesini,lisa bacim baharatliklari alalım
E başka onerisi olan var mı?
kahve makinasıyla aramızda ciddi bir aşk var
vermem onu yavrum kusura bakma
hem eskidi o eskidi kullanılacak durumda değil
kim o absürd konuşanlar mesela?
amaç tabii ki sadece eğlenmek değil, herkes 1. olmak ister, insan psikolojisi
hatta amaç ödüller bile değil bence, bu her türlü yarışma için geçerli