• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Et Yemekleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz et yemeği tarifi ;

• Ankete Katılan
    402
  • Anket Kapalı .
Sen hediyeyi kap sonra sira bize gelince hediye olmasın:20:itirazım var hakim bey:9:o zaman hediye alan arkidisler de hediyelerini geri yollasin:19:amonra kahve makinesi ni bi yikayiver canim,safo mısır makinesini,lisa bacim baharatliklari alalım:27::9:
E başka onerisi olan var mı? :27::9:

:9::9:çok şekersin sen yaa:9::54:
aynen dimiii hiççç alan aldı hediyesini sonrakiler almasın olur mu öyle şey
mısır patlatma makinasını geri göndersinler o zaman,hala aklım o makina da zaten:30:
bir daha ki yarışmada da hediye mısır patlatma makinası olursa buna yüreğim dayanmaz bak haaa yönetim ikinci kez can çekmesi günah bak ha:20::27::9:

son 3 te oldugumdannnnnn ilk 3 e degıl son 3 e hedaye verılmesını rica ediciğiiimm :)))

ayyy ne yüzsüzmüşüüüümmmm:9:

ben aşuremi yapmaya gıdıyorum.
resımlesemmi aceba? tatlı kategorısınde aşureyle yarısırım:6:

Son düzenleme:
Ispanaklı pastayı bende yaparım ve çok severim :56: Ama patlıcan tatlısını hiç duymamıştım :44:

ben patlıcan reçeli yemiştim tadı nasıl biliyor musun aynı incir reçeline benziyor
hatta ben incir reçeli sanmıştım da patlıcan reçeli denilince şok olmuştum:53::9:

ben patlıcan reçeli yemiştim tadı nasıl biliyor musun aynı incir reçeline benziyor
hatta ben incir reçeli sanmıştım da patlıcan reçeli denilince şok olmuştum:53::9:

benden cok yaşıycan bacım, ben yazicektim :))
şok olmustum patlıcan receline bende

aratın kızlar google da çıkıyo, üstüne şerbet dökülüp yapılıyomuş patlıcan tatlısı:52::52:

Aslında reçeller,kahvaltılıklar kategoriside olabilir sanki :34: Ben hiç yemedim patlıcan reçeli ama görürsem alırım,merak ettim :31:

insanın yaşı büyüdükce böyle şeylere merak sarıyor aslında
geçen yaz bahçede ki gülleri toplayıp gül reçeli yapmıştım ama başaramadım tabi ama bir vişne reçeli yaptım ki yemede yanında yat uyu yani o derece:1:
patlıcan reçelini hazır almamıştım ama yani belki vardır ama bir akrabam yapmıştı onda yemiştim güzeldi yani ki zaten ben patlıcan olduğunu asla anlamadım tadı patlıcan gibi değil ha bir de tadı incir reçelinin yanında bir Bursalı olarak diyebilirim ki kestane şekerine benziyor:34:

son 3 te oldugumdannnnnn ilk 3 e degıl son 3 e hedaye verılmesını rica ediciğiiimm :)))

ayyy ne yüzsüzmüşüüüümmmm:9:

ben aşuremi yapmaya gıdıyorum.
resımlesemmi aceba? tatlı kategorısınde aşureyle yarısırım:6:

bundan sonra her yemeğinizi resimleyin hanımlar, ilgili kategoriler açılınca, hooop resimler hazır:1:

Son düzenleme:
insanın yaşı büyüdükce böyle şeylere merak sarıyor aslında
geçen yaz bahçede ki gülleri toplayıp gül reçeli yapmıştım ama başaramadım tabi ama bir vişne reçeli yaptım ki yemede yanında yat uyu yani o derece:1:
patlıcan reçelini hazır almamıştım ama yani belki vardır ama bir akrabam yapmıştı onda yemiştim güzeldi yani ki zaten ben patlıcan olduğunu asla anlamadım tadı patlıcan gibi değil ha bir de tadı incir reçelinin yanında bir Bursalı olarak diyebilirim ki kestane şekerine benziyor:34:

Offfff... Kestane şekeriii :53::52:

:9::9:çok şekersin sen yaa:9::54:
aynen dimiii hiççç alan aldı hediyesini sonrakiler almasın olur mu öyle şey
mısır patlatma makinasını geri göndersinler o zaman,hala aklım o makina da zaten:30:
bir daha ki yarışmada da hediye mısır patlatma makinası olursa buna yüreğim dayanmaz bak haaa yönetim ikinci kez can çekmesi günah bak ha:20::27::9:

Bu ne ayol herkes bana sekersin diyo:27:kendimi liseli kızların arasına düşmüş ilk okul çocuğu gibi hissettim:27::9::9:

Bu ne ayol herkes bana sekersin diyo:27:kendimi liseli kızların arasına düşmüş ilk okul çocuğu gibi hissettim:27::9::9:

yok ayol söylediklerin şekerdi bana herkes kolay şeker gelmezz ama mizasen var sende:9:
çok severim sempatik gelir bana espritüel kişilikler

Sen hediyeyi kap sonra sira bize gelince hediye olmasın:20:itirazım var hakim bey:9:o zaman hediye alan arkidisler de hediyelerini geri yollasin:19:amonra kahve makinesi ni bi yikayiver canim,safo mısır makinesini,lisa bacim baharatliklari alalım:27::9:
E başka onerisi olan var mı? :27::9:

kahve makinasıyla aramızda ciddi bir aşk var
vermem onu yavrum kusura bakma:27:
hem eskidi o eskidi kullanılacak durumda değil:32:

:52::52::52:Süperdi bu paslaşma :32::34::9:

kim o absürd konuşanlar mesela?

amaç tabii ki sadece eğlenmek değil, herkes 1. olmak ister, insan psikolojisi
hatta amaç ödüller bile değil bence, bu her türlü yarışma için geçerli

siz neden alınıp cevap verme gereği duydunuz ki
ben isim verdim mi?
bu benim düşüncem kimse kimseye katılmak zorunda değil ama saygı duymak zorunda
bu ne şimdi sorguya çeker gibi :20: