- 20 Ocak 2010
- 45.178
- 152.787
- 43
Şaşırdım valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şaşırdım valla
Geçmiş olsun canım , kötü birşey değildir inşallahYok canım ailemin yanındayım
Babam rahatsız onunla ilgileniyoruz..
Bugün de hastaneye gideceğiz.Siz buraları boş bırakmayın
Şaşırdım valla
Ben de senin sigara kullanmadığını duyunca baya şaşırmıştım bibiiiğŞaşırdım valla
Hani ne bilem tam bir rabia dini bütün kişilik olarak düşününceNiye kız çokmu etcil görünüyorum
Cıssss içmeyi bırak hiç denemedim bacıcığım pis kakaBen de senin sigara kullanmadığını duyunca baya şaşırmıştım bibiiiğ
Immmh çokzelHani ne bilem tam bir rabia dini bütün kişilik olarak düşününce
Cıssss içmeyi bırak hiç denemedim bacıcığım pis kaka
Hani ne bilem tam bir rabia dini bütün kişilik olarak düşününce
Bende hiç denemediğim için kendimi uzaylı gibi hissediyordum,normalmişimHani ne bilem tam bir rabia dini bütün kişilik olarak düşününce
Cıssss içmeyi bırak hiç denemedim bacıcığım pis kaka
o zaman içelimBende hiç denemediğim için kendimi uzaylı gibi hissediyordum,normalmişim
Daha da bir tatlı göründün bana bibii:)
Ooo olmadı şimdio zaman içelim
İçerim amaOoo olmadı şimdi
Ben de,kahveİçerim ama
Sağol canım.Yıllardır hasta zaten..1 aydır ağırlaştı.10 gündür biraz ilerledi.2-3 gündür biraz ağrıları azaldı..Ailece sırayla başını bekliyoruz..@nevros çok geçmiş olsun, kötü birşeyi yoktur inşallah babanın?
o zaman içelim
Sağol canım.Yıllardır hasta zaten..1 aydır ağırlaştı.10 gündür biraz ilerledi.2-3 gündür biraz ağrıları azaldı..Ailece sırayla başını bekliyoruz..
Şimdi de hastanedeyiz..
Makarnayı yakan deynep mi
Çok geçmiş olsun canım, Allah'ım tez zamanda şifasını versin inşallahSağol canım.Yıllardır hasta zaten..1 aydır ağırlaştı.10 gündür biraz ilerledi.2-3 gündür biraz ağrıları azaldı..Ailece sırayla başını bekliyoruz..
Şimdi de hastanedeyiz..