- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
Böyle de olmuş ama göz alışması başka tabi. Ben de bazen eski nickimi istiyorumEvetttt nicki değiştim ama ben bile hala alışamadım. Geri mi değişsem, napsam bilmiyorum ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle de olmuş ama göz alışması başka tabi. Ben de bazen eski nickimi istiyorumEvetttt nicki değiştim ama ben bile hala alışamadım. Geri mi değişsem, napsam bilmiyorum ya
Vejeteryan mı? Sen mi?Et yemekleri nedir ya biz vejetaryenler katılmasın diye mi açtınız bu başlığı
Ondan birşey kaçmazdeynepnaz bana söylemişti
Diloş'umÖzlemişim
O tahminim tuttu ,bir tahmin daha yürüteyim ,ben 1. olacağım bu seferdeynepnaz bana söylemişti
Kaçmaz değil mi?Ondan birşey kaçmaz
Kaçmaz tabi kiO tahminim tuttu ,bir tahmin daha yürüteyim ,ben 1. olacağım bu sefer
Şaka bir yana geçen sene de Kurban Bayramında et yemekleri olmuştu ,o yüzden zorlanmadım
Kaçmaz değil mi?
Sizlere bayram mesajı yazmıştım çıkmamış
Senin de canımmmKaçmaz tabi ki
Geçmiş bayramın kutlu olsun canım
Ondan birşey kaçmaz
kaçmadı Nevoş baksana, şimdi de 1.olacağım diyor. Ya tutarsaO tahminim tuttu ,bir tahmin daha yürüteyim ,ben 1. olacağım bu sefer
Şaka bir yana geçen sene de Kurban Bayramında et yemekleri olmuştu ,o yüzden zorlanmadım
Kaçmaz değil mi?
Sizlere bayram mesajı yazmıştım çıkmamış
Canımsınkaçmadı Nevoş baksana, şimdi de 1.olacağım diyor. Ya tutarsa
Olsun ya Deynepin arkasındayım , güzel yemek yapıyor