Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz et yemeği tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    494
  • Anket Kapalı .

Ne zaman geldin sen yaw :eek:arada bazi konularda hirsla andim seni digerlerini neyse hosgeldin

Sağol canım.Yıllardır hasta zaten..1 aydır ağırlaştı.10 gündür biraz ilerledi.2-3 gündür biraz ağrıları azaldı..Ailece sırayla başını bekliyoruz..
Şimdi de hastanedeyiz..
Cok gecmis olsun Rabbim safi ismiyle kalici sifalar versin insallah bizim bir grup var oradada babaciginizi geciricem dualarimda

Cok acim suan oy verecez sanip tukuruk hokkami kucaklayip gelmistim malum salyalari zaptetmek lazim ama duyuruymus :olamaz: sonra gelip oylarim artik

Sağol canım.Yıllardır hasta zaten..1 aydır ağırlaştı.10 gündür biraz ilerledi.2-3 gündür biraz ağrıları azaldı..Ailece sırayla başını bekliyoruz..
Şimdi de hastanedeyiz..
Bu sessizliğinden korkmuştum zaten :olamaz:
Allahım dindirsin acılarını.:dua:

Ne zaman geldin sen yaw :eek:arada bazi konularda hirsla andim seni digerlerini neyse hosgeldin

Cok gecmis olsun Rabbim safi ismiyle kalici sifalar versin insallah bizim bir grup var oradada babaciginizi geciricem dualarimda
Çok iyi olur ,dua topiğinde de de konu açılsa aslında Nevreste Nevreste ,baban için yasin vs okusak
@Lunya sen de benim her yaptığım yemeğe yanık diyorsun:skandal:

Bu sessizliğinden korkmuştum zaten :olamaz:
Allahım dindirsin acılarını.:dua:

Çok iyi olur ,dua topiğinde de de konu açılsa aslında Nevreste Nevreste ,baban için yasin vs okusak
@Lunya sen de benim her yaptığım yemeğe yanık diyorsun:skandal:
Aynen uzun zamandır uğraşıyoruz.Çokta yoruluyoruz.Çok kalamıyacağım sonra nasıl olur bilmiyorum..
Sağolun şimdilik kimseyi yormayayım ama aklınıza gelince dua ederseniz memnun olurum..

X