- 20 Ocak 2010
- 46.848
- 171.839
- 1.123
- 44
Şaşırdım valla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaşırdım valla
Geçmiş olsun canım , kötü birşey değildir inşallahYok canım ailemin yanındayım
Babam rahatsız onunla ilgileniyoruz..
Bugün de hastaneye gideceğiz.Siz buraları boş bırakmayın![]()
Ben de senin sigara kullanmadığını duyunca baya şaşırmıştım bibiiiğŞaşırdım valla![]()
Hani ne bilem tam bir rabia dini bütün kişilik olarak düşününceNiye kız çokmu etcil görünüyorum![]()
CıssssBen de senin sigara kullanmadığını duyunca baya şaşırmıştım bibiiiğ![]()
Immmh çokzelHani ne bilem tam bir rabia dini bütün kişilik olarak düşününce
Cıssssiçmeyi bırak hiç denemedim bacıcığım
pis kaka
![]()
Hani ne bilem tam bir rabia dini bütün kişilik olarak düşününce![]()
Bende hiç denemediğim için kendimi uzaylı gibi hissediyordum,normalmişimHani ne bilem tam bir rabia dini bütün kişilik olarak düşününce
Cıssssiçmeyi bırak hiç denemedim bacıcığım
pis kaka
![]()
Bende hiç denemediğim için kendimi uzaylı gibi hissediyordum,normalmişim
Daha da bir tatlı göründün bana bibii:)
Sağol canım.Yıllardır hasta zaten..1 aydır ağırlaştı.10 gündür biraz ilerledi.2-3 gündür biraz ağrıları azaldı..Ailece sırayla başını bekliyoruz..@nevros çok geçmiş olsun, kötü birşeyi yoktur inşallah babanın?
Sağol canım.Yıllardır hasta zaten..1 aydır ağırlaştı.10 gündür biraz ilerledi.2-3 gündür biraz ağrıları azaldı..Ailece sırayla başını bekliyoruz..
Şimdi de hastanedeyiz..
Makarnayı yakan deynep mi
Çok geçmiş olsun canım, Allah'ım tez zamanda şifasını versin inşallahSağol canım.Yıllardır hasta zaten..1 aydır ağırlaştı.10 gündür biraz ilerledi.2-3 gündür biraz ağrıları azaldı..Ailece sırayla başını bekliyoruz..
Şimdi de hastanedeyiz..