Et Beni

Salonsalomanje

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2016
2.305
4.726
133
arkadaşlar benim sırtımda bezelye tanesinde biraz küçük bi et beni var ve tam sütyen uerine denk geliyor beni mahfediyor sürekli hasar alıp kanıyor feci canım yanıyor. Et beni aldıran var mı nasıl oluyor bu iş tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Cerrahiyle aldırdım ben çok basit bi işlem üstelik benimki baya büyük ve çok ortada bi yerdeydi

yakma işlemi tam olarak temizlemiyor alınan parça biyopsiye gitmiyor galiba

Peki lokal anestezi miydi süreç nasıldı

Evet lokal anestezi aldım gram bir şey hissetmedim mercimekten biraz daha genişti tekrar etmesini istemedikleri için oval açıp tamamen aldılar benler bizim gördüğümüz kadar değil çünkü kökünü ancak alırken görebiliyorlar benimki derinmiş o yüzden dikişim düşündüğümden fazla oldu ama doktorum gerekli kremleri verdi şu an çok dikkatli bakınca bi beyazlık var o kadar 2 ya da 3 gün pansuman yapıp dikiş aldırdım o kadar biyopsim de temiz çıktı kabuklanma oluyodu kanarsa durduramazsın daha çok sıkıntı yaşarsın dendiği için aldırdım ben de kanaması risk oluşturuyormuş

Teşekkür ederim ben de kurtulmak istiyorum artık resmen yaşam kalitemi düşürüyor.

Teşekkür ederim ben de kurtulmak istiyorum artık resmen yaşam kalitemi düşürüyor.
Hiç düşünme çok kolay bi operasyon yakma konusunda bir şey diyemeyeceğim ama cerrahide sorun yaşamazsın inan o kadar basit bişey ki yatırarak götürüyolar önlük giydiriyolar bana çok komik gelmişti yürüyerek giderim demiştim :)

Valla içimi rahatlattınız ya çok teşekkür ederim

Valla içimi rahatlattınız ya çok teşekkür ederim

Rica ederim gerçekten hiç endişelenme üniversite hastanesinde prof bi plastik cerrah muayene etmişti beni ameliyatı da o yapacaktı şansıma kadına süpriz sınav görevi vermişler o gün öğrencileri girdi işleme özür diledi hatta sizin yetiştirdiğiniz öğrencilerin sizden farkı yok demiştim gerçekten öyle ne ağrı ne sızı sürekli yaptığımız epilasyon daha fazla acı veriyodur eminim ;D

İlacı verdiklerinde yanma ısınma gibi bir şey hissediyosun sadece onu unutmuşum.

Son düzenleme:
Artık kararım kesin benim de. gideceğim doktora valla sırtımda iyileşmeyen bi sivilce gibi sürekli sızı halinde sürekli takılıp kanıyor falan yetti gerçekten göbeğimde de var o rahatsız etmiyor ama gidince onu da aldırıp geçeceğim

Baştan çaresine bakmak en iyisi değişime uğradıkları zaman daha büyük sıkıntıya sebep olurmuş dermatoloji doktoru söyledi bana bunu geçmiş olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…