- 23 Eylül 2023
- 3.502
- 21.660
-
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Kızlar eşim denen kişiyle konuştuk yine her zamanki gibi dedim ben kendim halledicem her şeyi sonra aileme söyleyeceğim boşanacağımızı. Eşyalarımı falan kolileyeceğim her şeyim hazır olsun uğraşmasın ailem falan dedim. Eşim de koli soruşturmuş bi yerlerden bulamadı yeterince ve koli siparişi verdiyani ben neler yaşıyorum gerçekten anlamıyorum.
Aslında seviniyorumda bi yandan boşanma konusunda bu kadar anlaşabildiğimiz için ama bu durum da normal gelmiyor. Çünkü bu süreç içinde de maalesef aynı ev içerisinde yaşıyor ve gayet normal bana aşkım hayatım canım cicim diye hitap ediyor yani s*ks olmuyor ama evlilik hayatımız geri kalanıyla aynı şekilde devam ediyor.
Bana ailesiyle ilgili dertlerini anlatıyor sonra kaç kurtar kendini valla benim bile psikolojimi bozuyor benim ailem, senin ailen böyle değil sen mutlu olacaksın en azından boşanınca diyor. Gerçekten ne yaşıyorum ben ya? Rüya gibi.. koliler gelince eşyalarımı toplayacağım ben bunu bekliyorum sadece aileme yük olmamak için kendim halletmek istiyorum.
Eşime dedim sen boşanmayı oyuncak sanma sakın boşanınca iletişimimiz kesilecek tamamen dedim. Biliyorum dedi, ama sonrasında yine canım cicim demeye devam ediyor. Ciddiyetini farketmiyor mu acaba durumun? Neden böyle bilmiyorum..
Yani haksız değilim ama sonuç olarak. Boşanacak adam niye hala bana askım diyor
BOŞAN O ZAMANAy çokta umrumda boşandıktan sonra ne yaparsa yapsın özgürrr
Ahaha gerçekten böyle mi düşünüyorsunuzKalitesizce mi?Kiraz ve kocasının o kelimeye alerjileri var. Adamda yok yok, ne cevizler fındıklar kırdı. O zamanlar linç ettik lanetledik adamı ama şimdi Allah kurtarsın garibi diyecek moddayız.
Ezdirmek değil ki bu? Planlı hareket etmeye çalışıyorum sadece olan bu yani ona ds bunu söylüyorumİnşallah troll konu açıyorsundur. Aksi taktirde kadınlık gururunu bu kadar yerle bir etmene şok geçiriyorum. Lütfen bunlar troll konuysa başka konular açmaya yönel çünkü şu eşinin sana yaşattıklarının birkaç tanesini bile başka biri anlatsa sen de onu topa tutarsın. Kadınlar güçlü kalmalı istenmediği yerde durmamalı kendini asla ezdirmemeli.
Ne kıymeti güzel sözlerle sen ınat etmeden ona zorluk çıkarmadan cık dıye yapıyor.Umudu olsun nasılsa boşanmayız yada nasılsa aşığım pesınden koşarım sansında gıtsın dıye uğraşıyor.Pes vallahıYani eşimi tanıyorum malesef. Geleceği ön göremiyor dümdüz erkek işte. Boşanınca anlayacak kıymetimi ve geri dönmeye çalışacak diye korkuyorum. Her zaman korkumun bu olduğunu söylemiştim zaten.
Allah seni güldürdünnnSorununuz ne bilmiyorum ama böyle söyleyen adama sizin yerinizde olsam sarılırdım ben yazaten canım cicim de diyor kibar adam bi seks yokmuş sarılınca o da tamamlanır boşanma konusu kapanır sen de konu açmazsın kk rahatlar falan git sarıl kız şu adama bari koliler gelene kadar vakti değerlendirin
Oyuncak mı buNiye öyle diyorsun boşanın deneyin baktınız olmadı sizsiz yapamıyor siz onsuz yapamıyorsunuz nikahı basarsınız nolmuş yani
İnstagram fake hesap açmaktan tut Happn gibi uygulamalara kadar kullanıyor. İş yerinde gözünün önünde bir kadına "aşko" diyor. Evinize gelen açık giyinmiş kadın misafire halledip kız evden gider gitmez seninle ilişkiye gitmek istiyor. Kavga esnasında sana "Sen de çalışacaksın ben ikimize de bakamam" diyor. Annenin yanında sana "oğlum" diye hitap ediyor. Dişin ağrıyor ama hala çalıştırıyor sigortanı da yapmıyor.Ezdirmek değil ki bu? Planlı hareket etmeye çalışıyorum sadece olan bu yani ona ds bunu söylüyorum
Neden uzak geliyor anlamadım? Hepsi her saniyesi gerçek malesefAçıkçası sizin açtığınız konuları bir dizi izler gibi açıp okuyorum inandırıcılıktan pek uzak geliyor bana o yüzden ciddi ciddi bişiler oturup yazamıyorum
MuhtemelenBir sonraki konunuz "eşim eşyalarımı kolilere yerleştirmiş ne yapmaya çalışıyor" mu olacak
Çok iyi hatırlıyorum 1 ay önce çarşamba günü aileme söyleyeceğim diyordun daha söyleyemedin mi Allahım yarabbim ya siz böyle bir 30 sene yaşarsınız 1 ay koli beklersiniz 1 ay koli bandı felanKızlar eşim denen kişiyle konuştuk yine her zamanki gibi dedim ben kendim halledicem her şeyi sonra aileme söyleyeceğim boşanacağımızı. Eşyalarımı falan kolileyeceğim her şeyim hazır olsun uğraşmasın ailem falan dedim. Eşim de koli soruşturmuş bi yerlerden bulamadı yeterince ve koli siparişi verdiyani ben neler yaşıyorum gerçekten anlamıyorum.
Aslında seviniyorumda bi yandan boşanma konusunda bu kadar anlaşabildiğimiz için ama bu durum da normal gelmiyor. Çünkü bu süreç içinde de maalesef aynı ev içerisinde yaşıyor ve gayet normal bana aşkım hayatım canım cicim diye hitap ediyor yani s*ks olmuyor ama evlilik hayatımız geri kalanıyla aynı şekilde devam ediyor.
Bana ailesiyle ilgili dertlerini anlatıyor sonra kaç kurtar kendini valla benim bile psikolojimi bozuyor benim ailem, senin ailen böyle değil sen mutlu olacaksın en azından boşanınca diyor. Gerçekten ne yaşıyorum ben ya? Rüya gibi.. koliler gelince eşyalarımı toplayacağım ben bunu bekliyorum sadece aileme yük olmamak için kendim halletmek istiyorum.
Eşime dedim sen boşanmayı oyuncak sanma sakın boşanınca iletişimimiz kesilecek tamamen dedim. Biliyorum dedi, ama sonrasında yine canım cicim demeye devam ediyor. Ciddiyetini farketmiyor mu acaba durumun? Neden böyle bilmiyorum..
Sende mi böyle güzel boşandın? Nasıl oldu anlatır mısın eşinde tazminat ödemekten falan mı korkuyorduBen de kocamı böyle canimli cicimli kavgasız gürültüsüz bosadigim için sana sadece şunu söyleyebilirim ; senden bir an önce olaysız kurtulmak istiyor , sana aşkım cicim derken tek istediği uzak durman ve evrakları itirazsız imzalayıp s.tirip gitmen, daha da gözüne gorunmemen.... Üzgünum ama böyle mavi
Tabiki böyle yapacağımBen koliler gelince Mavinin eşyaları hemen toplamayacağını düşünüyorum. Umarım şaşırtır da eşyalarını toplayıp kendi terkeder evi.
Korkuyorum malesef hala içimden atamıyorum bu korkuyuİnstagram fake hesap açmaktan tut Happn gibi uygulamalara kadar kullanıyor. İş yerinde gözünün önünde bir kadına "aşko" diyor. Evinize gelen açık giyinmiş kadın misafire halledip kız evden gider gitmez seninle ilişkiye gitmek istiyor. Kavga esnasında sana "Sen de çalışacaksın ben ikimize de bakamam" diyor. Annenin yanında sana "oğlum" diye hitap ediyor. Dişin ağrıyor ama hala çalıştırıyor sigortanı da yapmıyor.
Bu kadar naneyi yedikten sonra boşanma konusunu kendi açıyor(normalde eşin gibi erkekler etinden sütünden yararlandığı kadınları gözden çıkarmazlar) hatta iş koli sipariş edeceğime kadar geliyor (kolilere eşyaları koy da git artık demek) ama sen hala o evdesin hala onunla yüz yüze bakıyorsun ve onun bu iğrenç davranışlarını sineye çekip hala onunla aynı evde yaşıyorsun ve tüm bunları yaparak kendini ezdirmemiş mi oluyorsun? Anladım.
Hayat senin hayatın ben burada yazarım sonra konuyu unutur giderim sen bu adamı nasıl çekiyorsun? Şoktayım gerçekten kafa yapını bilmek isterdim.
Off inşallah trollsündür ya. Her şey gerçekse ve böyle gidersen sonun yatışlı tedavi olacak haberin olsun.
Adamda ne sabır varmış arkadaş. Benim bile yakalarımı yırtasım geliyor artık. Para vermeden kısa sürede boşanmak için bu kadar çile de çekilmez.
Ben olsam çoktan "parası neyse vereyim de dittir git" deyip eşyalarınla kapıya atmıştım.
Karşıdakinin sabrını bu kadar zorlayarak ne elde etmeyi umuyorsun?
Dalga geçiyorsan da amaç ne? Konuda heyecan yok bir şey yok.
Ayrılsak da beraberiz diye bir dizi vardı hey gidiYani kaç yaşında insanlarsınız dizi çeviriyorsunuz resmen kendi aranızda
Boşanmak isteyen bendim, o istemiyordu.Ben süreci kavgasız gürültüsüz yurutunce (canimla cicimle ikna edince) herşeyi ( ama kelimenin her manasıyla herrşeyi )bana devrederek boşandı, şimdi yeniden evleniriz diye bekliyorSende mi böyle güzel boşandın? Nasıl oldu anlatır mısın eşinde tazminat ödemekten falan mı korkuyordu
Bak ben hastalığımdan dolayı aylardır evde yatıyorum ve yaşamanın kıymetini çok iyi anladım. Sen bile isteye kendini bataklığa atmışsın. Debelenip duruyorsun daha genç yaşlardayız yahu yaşıtız. Değer mi bu iğrenç adamın ağız kokusunu çekmeye? Sen bilirsin, senin hayatın ama yarın bir gün kafanı duvarlara çok vuracaksın. İnsan ömrü heba edilecek kadar fazla değil. Hele ki bu genç yaşlarımızı birdaha bulamayacağız.Korkuyorum malesef hala içimden atamıyorum bu korkuyu