Eşyalarımı toplamam için Koli siparişi verdi..

Yani haksız değilim ama sonuç olarak. Boşanacak adam niye hala bana askım diyor

Evet ya, neden hala aşkım diyor. Sevmeyen erkek aşkım der mi?

Huzursuzluk çıkarma bir şey isteme boşanırken diye uğraşıyor. Bilerek cinsellik bile yaşamıyor. Bak bu adam senden ayrılınca iki yıla evlenir. Adamın iyi özelliği bile yok.

Ezdirmek değil ki bu? Planlı hareket etmeye çalışıyorum sadece olan bu yani ona ds bunu söylüyorum

Yani eşimi tanıyorum malesef. Geleceği ön göremiyor dümdüz erkek işte. Boşanınca anlayacak kıymetimi ve geri dönmeye çalışacak diye korkuyorum. Her zaman korkumun bu olduğunu söylemiştim zaten.
Ne kıymeti güzel sözlerle sen ınat etmeden ona zorluk çıkarmadan cık dıye yapıyor.Umudu olsun nasılsa boşanmayız yada nasılsa aşığım pesınden koşarım sansında gıtsın dıye uğraşıyor.Pes vallahı

Allah seni güldürdünnn

Ezdirmek değil ki bu? Planlı hareket etmeye çalışıyorum sadece olan bu yani ona ds bunu söylüyorum
İnstagram fake hesap açmaktan tut Happn gibi uygulamalara kadar kullanıyor. İş yerinde gözünün önünde bir kadına "aşko" diyor. Evinize gelen açık giyinmiş kadın misafire halledip kız evden gider gitmez seninle ilişkiye gitmek istiyor. Kavga esnasında sana "Sen de çalışacaksın ben ikimize de bakamam" diyor. Annenin yanında sana "oğlum" diye hitap ediyor. Dişin ağrıyor ama hala çalıştırıyor sigortanı da yapmıyor.

Bu kadar naneyi yedikten sonra boşanma konusunu kendi açıyor(normalde eşin gibi erkekler etinden sütünden yararlandığı kadınları gözden çıkarmazlar) hatta iş koli sipariş edeceğime kadar geliyor (kolilere eşyaları koy da git artık demek) ama sen hala o evdesin hala onunla yüz yüze bakıyorsun ve onun bu iğrenç davranışlarını sineye çekip hala onunla aynı evde yaşıyorsun ve tüm bunları yaparak kendini ezdirmemiş mi oluyorsun? Anladım.

Hayat senin hayatın ben burada yazarım sonra konuyu unutur giderim sen bu adamı nasıl çekiyorsun? Şoktayım gerçekten kafa yapını bilmek isterdim.

Çok iyi hatırlıyorum 1 ay önce çarşamba günü aileme söyleyeceğim diyordun daha söyleyemedin mi Allahım yarabbim ya siz böyle bir 30 sene yaşarsınız 1 ay koli beklersiniz 1 ay koli bandı felan

Sende mi böyle güzel boşandın? Nasıl oldu anlatır mısın eşinde tazminat ödemekten falan mı korkuyordu

Korkuyorum malesef hala içimden atamıyorum bu korkuyu

konu gerçek ise adama üzülmeye başlayacağım artık

Sende mi böyle güzel boşandın? Nasıl oldu anlatır mısın eşinde tazminat ödemekten falan mı korkuyordu
Boşanmak isteyen bendim, o istemiyordu.Ben süreci kavgasız gürültüsüz yurutunce (canimla cicimle ikna edince) herşeyi ( ama kelimenin her manasıyla herrşeyi )bana devrederek boşandı, şimdi yeniden evleniriz diye bekliyor

Korkuyorum malesef hala içimden atamıyorum bu korkuyu
Bak ben hastalığımdan dolayı aylardır evde yatıyorum ve yaşamanın kıymetini çok iyi anladım. Sen bile isteye kendini bataklığa atmışsın. Debelenip duruyorsun daha genç yaşlardayız yahu yaşıtız. Değer mi bu iğrenç adamın ağız kokusunu çekmeye? Sen bilirsin, senin hayatın ama yarın bir gün kafanı duvarlara çok vuracaksın. İnsan ömrü heba edilecek kadar fazla değil. Hele ki bu genç yaşlarımızı birdaha bulamayacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…