- 20 Ocak 2015
- 9.308
- 13.172
- 40
-
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Aklına sokmak ister gibisinizHayatım böyle dönek onca erkek var kii beynine kazımak istiyorum bazı şeyleri ki oyuncak sanmasın bilsin
Bosandim dedigi konular Kiraz'ken miydi? Ben kaçırmışım inanamıyorum
E adam zaten korkuyor bela olur iyice boşanmaz diye hayatında hiç davranmadığı kadar iyi davranıyorİyi de sizin ilişkide boşanmak için kırk takla atan , seni başından atmak için yalvaran karşı taraf, saçma sapan beklentilerde olan taraf ise sensin... Korkması gereken kocan yani, sen değilsin. Anlamıyor musun?
Oncelikle gecmis olsun, bahsettiginiz rahatsızligi 2.gebeligimde 5 aylik olana dek dibine kadar yasamis hatta dogurdugu gune dek ara ara yoklamis biri olarak diyorum ki oyle bir durumda birak misafir agirlamayi insanin nefesi kendine yuk geliyor, siz yine insanlik edip disari cikarmissiniz.Benim konumda soylemisti bosandim yalanini. Konuda su, ben hamileyken Turkiye'deydik ve zaten cok uzun sure hyperemesis gravidarum yasayip hastanelerde surunmustum ve yeni yeni kendime geliyordum. Bir akrabamiz cat kapi bize geldi ve kendi bile haber vermedi babam aradi geliyorlar diye birkac dakika icinde de geldiler, biz de esimle zaten evden calisiyoruz o donemde tam is gunu falan eve almadik, disarida misafir ettik, babam tabii kendi akrabasi oldugu icin cok bozuldu sorun cikardi disarida agirladigimiz icin. Ben de babamin tepkisi ile ilgili konu acmistim. Orada demisti benim kocam akrabami eve almasa bosarim, bir kere bilmem kim akrabam gelmisti kocam bir sey dememisti, orada sordular senin kocanin yaptiklarina bosamiyorsun da buna mi bosayacaksin diye, zaten ben bosandim ki demisti.
Bu arada eve almak istemeyen benim zaten esim yabanci oldugu halde Turkiye'de benim ailemle ikiz villa yaptirdi kendi istegiyle, cok da duskundur bizimkilere. Hos esim de istemeyebilir evden calisirken cat kapi gelen birini, ortak kararla disarida agirladik geri bile cevirmedik. Sonuc olarak aradan 1 seneden fazla gecti biz yurtdisinda yasiyoruz geldik geri ben dogum yaptim, keyfimiz yerinde ailece, o beni gormek icin olen akrabam ne bebek dogdugunda ne sonrasinda asla aramadi, zaten dugunume de gelmemistiBu da bana ders oldu cat kapi gelme hadsizligi yaparsa bi daha disarida bile agirlamam.
Bana bu durumda gul gibi kocami bosamam gerektigini soyleyen Kiraz'in son durumu ise malum
Oncelikle gecmis olsun, bahsettiginiz rahatsızligi 2.gebeligimde 5 aylik olana dek dibine kadar yasamis hatta dogurdugu gune dek ara ara yoklamis biri olarak diyorum ki oyle bir durumda birak misafir agirlamayi insanin nefesi kendine yuk geliyor, siz yine insanlik edip disari cikarmissiniz.
Kiraz'i es geciyorum, size tekrar gecmis olsun ve evladinizi saglikla buyutun. Ozelden birsey sorabilir miyim?
yav he heAy çokta umrumda boşandıktan sonra ne yaparsa yapsın özgürrr
anlatsa da anlamazsın kiSende mi böyle güzel boşandın? Nasıl oldu anlatır mısın eşinde tazminat ödemekten falan mı korkuyordu
yapma işte yapmaşimdi yeniden evleniriz diye bekliyor
Yardım edeceğini söyledi zaten bana kolilerkendeSen eşyalarını da kolilemezsin şimdi. Onu da eşin yapar. Sonra bi bakmışsın kapı dışındasın, evin de anahtarı değişmiş.
E daha ne desin ne yapsin bu adam kiraz? Lutfen kurtar su adami kendindenEvet bence konusacağımızı gizliden buluşup böyle bir hayat yaşayacğımızı düşünüyor olabilir boşanınca. Kendisinin aile bakacak dötü yok çünkü bari böyle yaşayalım diye düşünüyor olabilir.. ama böyle düşünse söylerdi bunu da bana herhalde yani her şeyi söyledi sonuçta. Offf bilmiyorum . Bana bi kere ne dedi biliyor musun? Evlilik çokta güzel bi şey değilmiş açıkçası her anlamda dedi. Başka başka kadınlar da takılabilirim boşanınca dedi. Yani özgürlük gibisi yok konunun senle alakası yok yanlış anlama dedi
Kizzz neren haksiz değil Allah icinYani haksız değilim ama sonuç olarak. Boşanacak adam niye hala bana askım diyor
Eyvah eyvah keşke bunu yazmasaydın silme imkanın varsa silevden giden kadini haksiz buluyor
Yazarken dusundum biliyor musunEyvah eyvah keşke bunu yazmasaydın silme imkanın varsa silşimdi diyecek ki ben o zaman evden gitmiyorum üç dört ay da evden kim gidecek kavgası yaparlar
Yandık yandık. Şimdi bunu okusun eşine der ki kararımı değiştirdim evden ben gitmiyorum. Sonra başlasın arbedeYazarken dusundum biliyor musun
Ama dedim o kadarda gurursuz degildir herhalde
Mesajim duzenlenmiyor dakikayi gectim galiba ay elimi seveyimYandık yandık. Şimdi bunu okusun eşine der ki kararımı değiştirdim evden ben gitmiyorum. Sonra başlasın arbede
Mune hanım buradaysanız site kurallarını ihlal olacak ama bir hayat kurtulacak. Bu mesajı silerseniz iyi olurKizzz neren haksiz değil Allah icin
Ben beni istemeyen adamla ayni evin icini birak ayni havayi solumam baslarim askina cicisine
Yaglayip yikayacak baska biri bulsun umrumda olmaz
Bide soyle bisey var mahkeme evden kim gitti diye sorunca hakime ben mi gittim diyeceksin?
Boyle durumda hakim evden giden kadini haksiz buluyor haberin olsun kolileri alip esyalari toplayacak evden gidecek kisi belli bunu da dusun ve kolilerle askini cicini o evden yolla
Eşi kolileri siperiş ettim evden gidecek diye sevinirken senin mesajınla evden gitmiyorum derMesajim duzenlenmiyor dakikayi gectim galiba ay elimi seveyim
Bu defa evden esim gitmiyor diye konu acar vay basimiza gelen
Ya stemina icime kurt dusurdun ofEşi kolileri siperiş ettim evden gidecek diye sevinirken senin mesajınla evden gitmiyorum der
Yeni bahane loading…Yandık yandık. Şimdi bunu okusun eşine der ki kararımı değiştirdim evden ben gitmiyorum. Sonra başlasın arbede