Eşyalarımı toplamam için Koli siparişi verdi..

Kızlar eşim denen kişiyle konuştuk yine her zamanki gibi dedim ben kendim halledicem her şeyi sonra aileme söyleyeceğim boşanacağımızı. Eşyalarımı falan kolileyeceğim her şeyim hazır olsun uğraşmasın ailem falan dedim. Eşim de koli soruşturmuş bi yerlerden bulamadı yeterince ve koli siparişi verdi🫢😀 yani ben neler yaşıyorum gerçekten anlamıyorum.

Aslında seviniyorumda bi yandan boşanma konusunda bu kadar anlaşabildiğimiz için ama bu durum da normal gelmiyor. Çünkü bu süreç içinde de maalesef aynı ev içerisinde yaşıyor ve gayet normal bana aşkım hayatım canım cicim diye hitap ediyor yani s*ks olmuyor ama evlilik hayatımız geri kalanıyla aynı şekilde devam ediyor.

Bana ailesiyle ilgili dertlerini anlatıyor sonra kaç kurtar kendini valla benim bile psikolojimi bozuyor benim ailem, senin ailen böyle değil sen mutlu olacaksın en azından boşanınca diyor. Gerçekten ne yaşıyorum ben ya? Rüya gibi.. koliler gelince eşyalarımı toplayacağım ben bunu bekliyorum sadece aileme yük olmamak için kendim halletmek istiyorum.

Eşime dedim sen boşanmayı oyuncak sanma sakın boşanınca iletişimimiz kesilecek tamamen dedim. Biliyorum dedi, ama sonrasında yine canım cicim demeye devam ediyor. Ciddiyetini farketmiyor mu acaba durumun? Neden böyle bilmiyorum..
Bu adama dikkat et canım bu kadar normal karşılaması sağlıklı düşünmediğini gosteriyor sen o evden gidince dank edip sana zarar vermesin bu hikaye bana çok tanıdık geliyor ama dikkat

Amannn tehdit ettiğiniz şeye bak, adam sizinle iletişim kurmak istemiyor ki ? Ben olsam yerin dibine girerdim ya bana koli sipariş edecek ben daha mana arayacam

Ay iki ihtimal var,biri sizin hepimizi aptal yerine koyan süper fake olmanız
Diğeri de söylenecek bir şey değil kurallara aykırı üzgünüm 😂
dark, sürekli eşinden dert yanıp şikayet eden, ne’ydi günahım da bu adamla evlendim, kurtulmak istiyorum diyen ama boşan deyince türlü bahaneler sıralayan ya da ha boşandım ha boşanıyorum, bugün boşanacağım, olmadı birkaç aya kadar boşanırım diyen tek üye Mavi değil.
Yıllarca boşanıyorum konusu açan ama bir arpa boyu yol almayan hatunlar var sitede, nasıl desem hastalıklı evlilik tanımı doğru mu olur bilemiyorum 🤷‍♀️

Hastalıklı bir evliliği olup da aynı zamanda kendince konfor sandığı şeylerden vazgeçmek istemeyen kadın profili bu.

Mavinin eşiyle ilgili çizdiği profilse 5 kuruş para vermeden sgk yapmadan karısını yanında çalıştıran, dişi iltihap yapsa dişçiye göndermeyen, karısının yanında dahi uçan kuşa hallenen, bekar olsaydım bir gün bir hatunla diğer gün başka hatunla olurdum diyen, aslında çoktaaaan başka bir hatuna göz koymuş beraber yaşamak için boşanmayı bekleyen bir adam.

Bu adam boşandıktan sonra Maviye zarar vermez, karısı bir an önce ailesinin yanına gitsin diye koli siparişi veren adam boşanınca gidip eski eşi asayım keseyim demez, ki Allah korusun hiçbir kadın erkek zulmüne maruz kalmasın inşallah🙏 fakat zaten Mavinin eşi böyle bir adam değil, karısının suyuna gidiyor ki maddi bir kaybı olmadan kılçıksız temiz bir ayrılık olsun, adam dükkanı elden çıkaracağım borçları kapatacağım, tek başına yaşamaya maddi gücüm yok ailemle yaşamam lazım diyor.

Kocam bana bu kadar sinyal verecek çoktan davayı açmıştım ama Mavi işi koli siparişine kadar getirmiş çünkü her dakika şikayet etse de evini konfor alanı olarak görüyor, ailesinin yanına gitmek istemiyor, adam bugün dese ki boşanalım ama burada beraber yaşayalım Mavi kabul eder, ailesine boşandığını söylemez ki bizimle yaşayacaksın ne işin var o evde baskısı yapmasınlar ama kocasının zaten başka planları var, o yüzden böyle bir teklif yapmaz.

dark, sürekli eşinden dert yanıp şikayet eden, ne’ydi günahım da bu adamla evlendim, kurtulmak istiyorum diyen ama boşan deyince türlü bahaneler sıralayan ya da ha boşandım ha boşanıyorum, bugün boşanacağım, olmadı birkaç aya kadar boşanırım diyen tek üye Mavi değil.
Yıllarca boşanıyorum konusu açan ama bir arpa boyu yol almayan hatunlar var sitede, nasıl desem hastalıklı evlilik tanımı doğru mu olur bilemiyorum 🤷‍♀️

Hastalıklı bir evliliği olup da aynı zamanda kendince konfor sandığı şeylerden vazgeçmek istemeyen kadın profili bu.

Mavinin eşiyle ilgili çizdiği profilse 5 kuruş para vermeden sgk yapmadan karısını yanında çalıştıran, dişi iltihap yapsa dişçiye göndermeyen, karısının yanında dahi uçan kuşa hallenen, bekar olsaydım bir gün bir hatunla diğer gün başka hatunla olurdum diyen, aslında çoktaaaan başka bir hatuna göz koymuş beraber yaşamak için boşanmayı bekleyen bir adam.

Bu adam boşandıktan sonra Maviye zarar vermez, karısı bir an önce ailesinin yanına gitsin diye koli siparişi veren adam boşanınca gidip eski eşi asayım keseyim demez, ki Allah korusun hiçbir kadın erkek zulmüne maruz kalmasın inşallah🙏 fakat zaten Mavinin eşi böyle bir adam değil, karısının suyuna gidiyor ki maddi bir kaybı olmadan kılçıksız temiz bir ayrılık olsun, adam dükkanı elden çıkaracağım borçları kapatacağım, tek başına yaşamaya maddi gücüm yok ailemle yaşamam lazım diyor.

Kocam bana bu kadar sinyal verecek çoktan davayı açmıştım ama Mavi işi koli siparişine kadar getirmiş çünkü her dakika şikayet etse de evini konfor alanı olarak görüyor, ailesinin yanına gitmek istemiyor, adam bugün dese ki boşanalım ama burada beraber yaşayalım Mavi kabul eder, ailesine boşandığını söylemez ki bizimle yaşayacaksın ne işin var o evde baskısı yapmasınlar ama kocasının zaten başka planları var, o yüzden böyle bir teklif yapmaz.
Aslında ne kadar kızsak da dalga da geçsek yüzümüze çok acı bir toplumsal gerçeği tokat gibi çarpıyor bu konu özelinde demiyorum ama kk da geçirdiğim süre boyunca buna neredeyse emin oldum ki kadınlarımızın %60- 70 gibi bir oranı sırf tek başına ailesinden ayrılamayacağı için evlenmiş suratına tükürmeye bile tenezzül edilmeyecek adamlarla yine sırf aile evine dönmemek için bunu sürdürüyor çalışan kadınların içinde bile böyle bir çoğunluk var maalesef bizim ülkemizde aileden çoğunlukla evlenerek ayrılınabiliyor daha öncesinde ailesinden ayrılabilen ayrı bir hayatı olan çoğu kadın daha net çizgilere sahip kendine saygısızlık yaptırmıyor çünkü ikinci seçenek kaçtığı aile evi değil maalesef böyle

Forumu stv'deki boşanmak istemiyorum dizisine çevirmeyi de başardın bu arada konu sahibi, tebrikler.
Anlık kk:
images-1.jpeg

Aslında ne kadar kızsak da dalga da geçsek yüzümüze çok acı bir toplumsal gerçeği tokat gibi çarpıyor bu konu özelinde demiyorum ama kk da geçirdiğim süre boyunca buna neredeyse emin oldum ki kadınlarımızın %60- 70 gibi bir oranı sırf tek başına ailesinden ayrılamayacağı için evlenmiş suratına tükürmeye bile tenezzül edilmeyecek adamlarla yine sırf aile evine dönmemek için bunu sürdürüyor çalışan kadınların içinde bile böyle bir çoğunluk var maalesef bizim ülkemizde aileden çoğunlukla evlenerek ayrılınabiliyor daha öncesinde ailesinden ayrılabilen ayrı bir hayatı olan çoğu kadın daha net çizgilere sahip kendine saygısızlık yaptırmıyor çünkü ikinci seçenek kaçtığı aile evi değil maalesef böyle
Maalesef öyle, içten içe evliliği seven, eşini yolda gördüklerine bile şikayet edip ağlayan ama aynı zamanda boşanmak istemeyen kadınlar da var.
Günlük deşarj olma gibi düşünün, anlatıyor anlatıyor sizi derdiyle şişirip patlayacak hale getiriyor sonra dönüp kocam da kocam paşam da paşam diyor 🤷‍♀️

Bende bir kuzen var tam bu model, o kadar komik ki asla ciddiye alamıyorum gülüyorum artık, kocası da dikkate almıyor zaten, yaaa hatun adliye önüne gidip seni boşuyorum selfiesi atıyor kocasına, blöf tabii adam da akşama ne yemek var diye karşılık veriyor, bize aklı başına gelsin diye yatağa almıyorum dediği adamdan 3 çocuk yaptı😵‍💫 bir gün dayanamadım yatağa almadığın halin buysa alsan kaç çocuk olacaktı dedim.
Hep şikayet hep şikayet ama gün sonunda 15 yıldır evli😂

Katil ruhlu cani eşe sahip olan kadınlar ayrı onlara Allah yardım etsin.

muhtemelen maddi olarak kocanı beş kere falan cebimden çıkarırım
ama taşınma sürecindeyim market market dolaşıp koli aradım
köyden çuval getirttim vs
koli sipariş etmek mi gerçekten
hani bu adamın parası yoktu
hani sıfırı tüketmişti
senden kurtulmak için bir güne bile tahammülü yok adamın
ama seni de iyi kekledi helal olsun para yok diye
seni bırakmayacak diye korktuğun adam o paraları kimlerle ezecek kim bilir
sen de ağzın açık bakacaksın
yemin ederim boğarsın insanı ya
nasıl bir yapışmak bu
evlat olsa olmaz yani
Ay çokta umrumda boşandıktan sonra ne yaparsa yapsın özgürrr

Yani masraf oluyorsunuz diye hızlıca boşanmaya çalışan adamın da size nasıl hitap ettiğini boşverin yaa. Keşke bir süreliğine başka yerde kalıp eşyalarınızı da o işteyken gidip toplasaydınız. Boşanma kararı alınmışken bu kadar laçka ve yüz göz olmaya lüzum var mı? Kafanız tabi ki karışır
Evet çok doğru aslında

Senin korkacağın bir durum yok. Haberlerdeki adamlardan değil seninki. Kurtulmaya çalışıyor ama sen kendi kendine tribe giriyorsun, fukara sümüğü gibi yapıştın adama. Pislik yapma diye suyuna gidiyor. Çaresizlikten tüm seçenekleri tüketmiş, ailesine bile gömüyor, kaç kurtar kendini bilmem ne. Sen de bunlara derin anlamlar yüklüyorsun. Boşandıktan sonra bile olsa pişman olsun diye dua ettiğine eminiz biz.
Pişman olmasınnnn asla ben bunun için dua ediyorum yanılıyorsun

Tazminat, nafaka istemeyeceğinden emin olsa, ensenden tuttuğu gibi seni kapının önüne koyar. O kadar kurtulmak istiyor senden. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyor şimdilik, boşanın heryerden engeller seni ve tül aileni.

Erkekler, boşandıktan sonra ölene kadar kadına nafaka mı vereceğim, ona ben mi bakacağım korkusu yaşıyor artık. Heryerde yorumları, sözleri bu şekilde. Adam dümdüz, nafakasız boşanma derdinde adım kadar eminim. Senden kurtulmaya çalışıyordur. Sen de bırakmadıkça içten içe deliriyordur. Boşa hayaller kurma, o adam seni er ya da geç boşar.
Benim için sıkıntı yok bosanıcam bende zaten bende bunu istiyorum ki

Peşime takılır diye korktuğum için boşanma sürecini uzatıyorum diyorsun ya, şöyle düşün. Durumlar tam tersi. Boşanmak istiyorsun evde devamlı konu açılıyor ama kocan evden kesinlikle gitmiyor hala böyle evlililk hayatı yaşama çabalarında. Biz boşandıktan sonra ona dönsem yine kabul eder diye düşünmez misin?

Ona boşandıktan sonra adım atacak yüzü onunla aylardır aynı evde kalmakla çoktan sen verdin. Zaten cebimde, boşanacağım diye konu açılıyor hala evde diye düşünüyordur. Eşyaları toplayacağım diye konuyu açtığı zaman bile her şeyini gerekirse büyük boy çöp poşetleri alıp onlara koyup çıkıp gitseydin evden. Sen hala evde oturmaya devam et sonra da eşim boşandıktan sonra adım atar mı de. Ona adım atacak yüzü sen veriyorsun.

Bazı aileler kadın şddet görse bile boşanma kızım diyor, kızlarının eve dönmesi taraftarı değiller. Ama o kadınlar bile boşanmak için ellerinden geleni yapıp o aile evine bile dönmeyi göze alıyorlar. Sen kendi ailenin evine bile gidemiyorsun. Boşanma konusu açıldığından itibaren artık evde olmaman gerekirdi. Aşkımdan ölsem de gururum var, sevmediğini anladığımda çekip giderdim. Ha olmadı mı boşanma konusu açıldığında. Hadi onda da gurur dinlemedim artık olayı eşya toplaya getirmiş sen hala evde oturuyorsun. Artık utançtan yüzüm kızarır o evde bir dakika bile duramazdım.

Bari eşin kolileri getirince her şeyini toparla da terket o evi. Onun sana git deyip kapıyı açmasını bekleme.
Yani öyle çelişkiki konuşmuşsunuz ki anlayamıyorum. YAni diyorsun ki boşandıktan sonra bu adam sana yine döner

Kiraz ciddi manada soruyorum iyi misin?
Ben senin psikolojik olarak iyi olmadigini dusunuyorum artik
Esin zaten dahada garip bosanacak madem canimlar cicimler ne
Allah askina ya ayrilin ya da oturun yerinizde
Derdim var kategorisini bu kadar cok kullanan bi seni gordum
Burayi birakirsin bu defa adliyede sizin durusma yilan hikayesine doner eminim

Kendine yazik ya valla bak
Yani haksız değilim ama sonuç olarak. Boşanacak adam niye hala bana askım diyor

Bence boşanmak isteyen ama boşanamayan kadınlar kirazin taktiğini uygulasin hatta ayrılmaz bu adam diyen kadınlar da kusana kadar yapışın insanlara. Kiraz gibi etinden sütünden yararlanılan , aldatılan kadından bile boşanmak istedi adam . Sakız gibi yapışın , yok ailem şöyle yok sen bana takarsın deyin . Böyle adam zaten poposuna vura vura kacacaktir . Bundan sonraki taktik bu arkadaşlar
Evet güzel bir taktik tavsiyemdir 😀

Yani öyle çelişkiki konuşmuşsunuz ki anlayamıyorum. YAni diyorsun ki boşandıktan sonra bu adam sana yine döner
İnşallah troll konu açıyorsundur. Aksi taktirde kadınlık gururunu bu kadar yerle bir etmene şok geçiriyorum. Lütfen bunlar troll konuysa başka konular açmaya yönel çünkü şu eşinin sana yaşattıklarının birkaç tanesini bile başka biri anlatsa sen de onu topa tutarsın. Kadınlar güçlü kalmalı istenmediği yerde durmamalı kendini asla ezdirmemeli.

X