Eşyalarımı toplamam için Koli siparişi verdi..

Bu adama dikkat et canım bu kadar normal karşılaması sağlıklı düşünmediğini gosteriyor sen o evden gidince dank edip sana zarar vermesin bu hikaye bana çok tanıdık geliyor ama dikkat

Amannn tehdit ettiğiniz şeye bak, adam sizinle iletişim kurmak istemiyor ki ? Ben olsam yerin dibine girerdim ya bana koli sipariş edecek ben daha mana arayacam

Ay iki ihtimal var,biri sizin hepimizi aptal yerine koyan süper fake olmanız
Diğeri de söylenecek bir şey değil kurallara aykırı üzgünüm
dark, sürekli eşinden dert yanıp şikayet eden, ne’ydi günahım da bu adamla evlendim, kurtulmak istiyorum diyen ama boşan deyince türlü bahaneler sıralayan ya da ha boşandım ha boşanıyorum, bugün boşanacağım, olmadı birkaç aya kadar boşanırım diyen tek üye Mavi değil.
Yıllarca boşanıyorum konusu açan ama bir arpa boyu yol almayan hatunlar var sitede, nasıl desem hastalıklı evlilik tanımı doğru mu olur bilemiyorum

Hastalıklı bir evliliği olup da aynı zamanda kendince konfor sandığı şeylerden vazgeçmek istemeyen kadın profili bu.

Mavinin eşiyle ilgili çizdiği profilse 5 kuruş para vermeden sgk yapmadan karısını yanında çalıştıran, dişi iltihap yapsa dişçiye göndermeyen, karısının yanında dahi uçan kuşa hallenen, bekar olsaydım bir gün bir hatunla diğer gün başka hatunla olurdum diyen, aslında çoktaaaan başka bir hatuna göz koymuş beraber yaşamak için boşanmayı bekleyen bir adam.

Bu adam boşandıktan sonra Maviye zarar vermez, karısı bir an önce ailesinin yanına gitsin diye koli siparişi veren adam boşanınca gidip eski eşi asayım keseyim demez, ki Allah korusun hiçbir kadın erkek zulmüne maruz kalmasın inşallah fakat zaten Mavinin eşi böyle bir adam değil, karısının suyuna gidiyor ki maddi bir kaybı olmadan kılçıksız temiz bir ayrılık olsun, adam dükkanı elden çıkaracağım borçları kapatacağım, tek başına yaşamaya maddi gücüm yok ailemle yaşamam lazım diyor.

Kocam bana bu kadar sinyal verecek çoktan davayı açmıştım ama Mavi işi koli siparişine kadar getirmiş çünkü her dakika şikayet etse de evini konfor alanı olarak görüyor, ailesinin yanına gitmek istemiyor, adam bugün dese ki boşanalım ama burada beraber yaşayalım Mavi kabul eder, ailesine boşandığını söylemez ki bizimle yaşayacaksın ne işin var o evde baskısı yapmasınlar ama kocasının zaten başka planları var, o yüzden böyle bir teklif yapmaz.

Aslında ne kadar kızsak da dalga da geçsek yüzümüze çok acı bir toplumsal gerçeği tokat gibi çarpıyor bu konu özelinde demiyorum ama kk da geçirdiğim süre boyunca buna neredeyse emin oldum ki kadınlarımızın %60- 70 gibi bir oranı sırf tek başına ailesinden ayrılamayacağı için evlenmiş suratına tükürmeye bile tenezzül edilmeyecek adamlarla yine sırf aile evine dönmemek için bunu sürdürüyor çalışan kadınların içinde bile böyle bir çoğunluk var maalesef bizim ülkemizde aileden çoğunlukla evlenerek ayrılınabiliyor daha öncesinde ailesinden ayrılabilen ayrı bir hayatı olan çoğu kadın daha net çizgilere sahip kendine saygısızlık yaptırmıyor çünkü ikinci seçenek kaçtığı aile evi değil maalesef böyle

Maalesef öyle, içten içe evliliği seven, eşini yolda gördüklerine bile şikayet edip ağlayan ama aynı zamanda boşanmak istemeyen kadınlar da var.
Günlük deşarj olma gibi düşünün, anlatıyor anlatıyor sizi derdiyle şişirip patlayacak hale getiriyor sonra dönüp kocam da kocam paşam da paşam diyor

Bende bir kuzen var tam bu model, o kadar komik ki asla ciddiye alamıyorum gülüyorum artık, kocası da dikkate almıyor zaten, yaaa hatun adliye önüne gidip seni boşuyorum selfiesi atıyor kocasına, blöf tabii adam da akşama ne yemek var diye karşılık veriyor, bize aklı başına gelsin diye yatağa almıyorum dediği adamdan 3 çocuk yaptı bir gün dayanamadım yatağa almadığın halin buysa alsan kaç çocuk olacaktı dedim.
Hep şikayet hep şikayet ama gün sonunda 15 yıldır evli

Katil ruhlu cani eşe sahip olan kadınlar ayrı onlara Allah yardım etsin.

Ay çokta umrumda boşandıktan sonra ne yaparsa yapsın özgürrr

Evet çok doğru aslında

Pişman olmasınnnn asla ben bunun için dua ediyorum yanılıyorsun

Benim için sıkıntı yok bosanıcam bende zaten bende bunu istiyorum ki

Yani öyle çelişkiki konuşmuşsunuz ki anlayamıyorum. YAni diyorsun ki boşandıktan sonra bu adam sana yine döner

Yani haksız değilim ama sonuç olarak. Boşanacak adam niye hala bana askım diyor

Evet güzel bir taktik tavsiyemdir

Yani öyle çelişkiki konuşmuşsunuz ki anlayamıyorum. YAni diyorsun ki boşandıktan sonra bu adam sana yine döner
İnşallah troll konu açıyorsundur. Aksi taktirde kadınlık gururunu bu kadar yerle bir etmene şok geçiriyorum. Lütfen bunlar troll konuysa başka konular açmaya yönel çünkü şu eşinin sana yaşattıklarının birkaç tanesini bile başka biri anlatsa sen de onu topa tutarsın. Kadınlar güçlü kalmalı istenmediği yerde durmamalı kendini asla ezdirmemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…