Eşyalarımı toplamam için Koli siparişi verdi..

Mune doğru söylüyorsun yani kocama aşık falan değilim konfor alanımdan çıkmak yoruyor beni.. ve diğer korkularım

Mune doğru söylüyorsun yani kocama aşık falan değilim konfor alanımdan çıkmak yoruyor beni.. ve diğer korkularım

Hangi konfor alanı? Konfor alanı rahat edilen, keyifle yaşanılan yer oluyor genellikle mavi, senin yiyeceğin yemeğin parasını bile kocan senin ödemeni bekliyor.

Peki korkmuyor musun? Nasıl bu kadar rahatsın. Adam böyle bir beklenti içine girmemeli.. hep anlatmak istediğim bu

Hangi konfor alanı? Konfor alanı rahat edilen, keyifle yaşanılan yer oluyor genellikle mavi, senin yiyeceğin yemeğin parasını bile kocan senin ödemeni bekliyor.
Aslında tam olarak böyle değil bazı insanların konfor alanı dehşet olabiliyor gerçekten kavgadan huzursuzluktan beslenen huzursuzluk olmayınca huzursuz olan insanlar var ben bu kadının ailesinin de normal olduğunu düşünmüyorum muhtemelen aileden öğrenilen bir şey annesinin de evlilikteki rolü buna benzer diye düşünüyorum normali bu kadının

Senden bir cacık olmaz kiraz. Adama koli de buldurdun. Yarın da eşyaları senin yerine toplayıp kamyona tıkıp babanın evinin önüne yıkacak. Daha ailenin haberi yok. Sen adamı oyun oynuyor pişman olacak, yaptıklarının farkında değil falan sanıyorsun ama maalesef hayal dünyasında yaşayan çürük sakız sensin, adamın dişine yapıştın çıkmıyorsun. İğrenç bu halin

Peki korkmuyor musun? Nasıl bu kadar rahatsın. Adam böyle bir beklenti içine girmemeli.. hep anlatmak istediğim bu
İyi de sizin ilişkide boşanmak için kırk takla atan , seni başından atmak için yalvaran karşı taraf, saçma sapan beklentilerde olan taraf ise sensin... Korkması gereken kocan yani, sen değilsin. Anlamıyor musun?

Habdbsvsvs tabiki anlamıyor

Ciddiyetini farketmiyor mu acaba durumun?
Yoo eşiniz ciddiyetin fazlasıyla farkında, güzellikle gidin diye uğraşıp duruyor ama baktı ki sizin bir şey yapacağınız yok kendisi koli siparişini vermiş artık. Yakında size eşyalarınızı kolilemek içinde yardım ederse şaşırmayın ve buna da anlam yüklemeyin, sizi biran önce gönderme derdinde. Asıl siz işin ciddiyetinin farkında değilsiniz. Adamın size yapmadığı kalmadı ama o "hadi boşver, boşanmayalım tekrar deneyelim" dese boynuna atlayıp sarılırsınız.

Allah baska korku vermesin. Size bosandigimi soyledigimde bana da ayni seyleri aciklattiniz, hala ayni seyleri sorup cevap bekliyorsunuz. Hayatimda sizin kadar sıkıntılı bir tip gormedim. Bosan bi sonra korkarsin. Istanbul’da yasiyorsunuz diye biliyorum depremden kork en azindan bilimsel kanitli.

Nasıl yoo en iyi sen bilirsin zaten korkumun bu olduğunu? En büyük korkum bu, sonra tabi ki ailem üzülür falan hepsi var tabi ki korkularım bi tane olmadığı için boşanamıyorum bir türlü zaten
Neyden korkuyorsunuz tam olarak onu anlamadım? Eşiniz size şiddet mi uyguluyor? Eve mi kapatıyor? Gidersen seni öldürürüm mü diyor? Bunca zaman size zararı oldu mu? Boşanmak isteyen biri tam olarak sizi ne şekilde korkutuyor? Bilmediğim için soruyorum.

Bir sonraki konun eşim nakliye ile eşyalarımı taşıttı olacak herhalde. Senin konularını okudukça boşanasım geliyor Gerçekten o evde nasıl durabiliyorsun anlayamıyorum artık.
Hiç mi önemsemiyorsun kendini ? Adam malından mülkünden zırnık bırakmadı sana hala benim sesimi duyamazsın diyorsun adama. Adam zaten kavga çıkarmıyor canım cicim diyor ki bişey istemeden git

Ve kiraz konu açacak:

" Şimdi de eşyalarımı taşıttı. Ona bir daha beni göremeyeceğini söyledim. Oyun değil çünkü bu. Erkekleri çok iyi bilirim, her yolu kapatmak istiyorum. Annemlere söylemedim daha, buraya gelip beni almasınlar, yorulmasınlar. Ben kendim giderim. Taksi çağıracakmış. Hala aşkımlı konuşuyor. Boşandıktan sonra aramaz beni değil mi, çünkü lütfen arasın. Ay aramasın dilim sürçtü. Böyle böyle beni aramasını pardon aramamasını kazıdım aklına. Annemlere 2156 yılının ilk haftasında söyleyeceğim. Yorulmasınlar, üzülmesinler, kırılmasınlar, gerilmesinler."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…