- 6 Nisan 2023
- 1.050
- 180
- 26
-
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Mune doğru söylüyorsun yani kocama aşık falan değilim konfor alanımdan çıkmak yoruyor beni.. ve diğer korkularımdark, sürekli eşinden dert yanıp şikayet eden, ne’ydi günahım da bu adamla evlendim, kurtulmak istiyorum diyen ama boşan deyince türlü bahaneler sıralayan ya da ha boşandım ha boşanıyorum, bugün boşanacağım, olmadı birkaç aya kadar boşanırım diyen tek üye Mavi değil.
Yıllarca boşanıyorum konusu açan ama bir arpa boyu yol almayan hatunlar var sitede, nasıl desem hastalıklı evlilik tanımı doğru mu olur bilemiyorum
Hastalıklı bir evliliği olup da aynı zamanda kendince konfor sandığı şeylerden vazgeçmek istemeyen kadın profili bu.
Mavinin eşiyle ilgili çizdiği profilse 5 kuruş para vermeden sgk yapmadan karısını yanında çalıştıran, dişi iltihap yapsa dişçiye göndermeyen, karısının yanında dahi uçan kuşa hallenen, bekar olsaydım bir gün bir hatunla diğer gün başka hatunla olurdum diyen, aslında çoktaaaan başka bir hatuna göz koymuş beraber yaşamak için boşanmayı bekleyen bir adam.
Bu adam boşandıktan sonra Maviye zarar vermez, karısı bir an önce ailesinin yanına gitsin diye koli siparişi veren adam boşanınca gidip eski eşi asayım keseyim demez, ki Allah korusun hiçbir kadın erkek zulmüne maruz kalmasın inşallahfakat zaten Mavinin eşi böyle bir adam değil, karısının suyuna gidiyor ki maddi bir kaybı olmadan kılçıksız temiz bir ayrılık olsun, adam dükkanı elden çıkaracağım borçları kapatacağım, tek başına yaşamaya maddi gücüm yok ailemle yaşamam lazım diyor.
Kocam bana bu kadar sinyal verecek çoktan davayı açmıştım ama Mavi işi koli siparişine kadar getirmiş çünkü her dakika şikayet etse de evini konfor alanı olarak görüyor, ailesinin yanına gitmek istemiyor, adam bugün dese ki boşanalım ama burada beraber yaşayalım Mavi kabul eder, ailesine boşandığını söylemez ki bizimle yaşayacaksın ne işin var o evde baskısı yapmasınlar ama kocasının zaten başka planları var, o yüzden böyle bir teklif yapmaz.
Mune doğru söylüyorsun yani kocama aşık falan değilim konfor alanımdan çıkmak yoruyor beni.. ve diğer korkularım
Peki korkmuyor musun? Nasıl bu kadar rahatsın. Adam böyle bir beklenti içine girmemeli.. hep anlatmak istediğim buBoşanmak isteyen bendim, o istemiyordu.Ben süreci kavgasız gürültüsüz yurutunce (canimla cicimle ikna edince) herşeyi ( ama kelimenin her manasıyla herrşeyi )bana devrederek boşandı, şimdi yeniden evleniriz diye bekliyor
Konu sahibine umut verecek şeyler yazmayınAyrılsak da beraberiz diye bir dizi vardı hey gidi
Konu sahibi havadan nem kapıp ne yapmaya çalışıyor dediği için çok bize gerek yok, kendisi kendine yeter bu konudaKonu sahibine umut verecek şeyler yazmayıno dizide ikisi de birbirini seviyordu çünkü
Aslında tam olarak böyle değil bazı insanların konfor alanı dehşet olabiliyor gerçekten kavgadan huzursuzluktan beslenen huzursuzluk olmayınca huzursuz olan insanlar var ben bu kadının ailesinin de normal olduğunu düşünmüyorum muhtemelen aileden öğrenilen bir şey annesinin de evlilikteki rolü buna benzer diye düşünüyorum normali bu kadınınHangi konfor alanı? Konfor alanı rahat edilen, keyifle yaşanılan yer oluyor genellikle mavi, senin yiyeceğin yemeğin parasını bile kocan senin ödemeni bekliyor.
Senden bir cacık olmaz kiraz. Adama koli de buldurdun. Yarın da eşyaları senin yerine toplayıp kamyona tıkıp babanın evinin önüne yıkacak. Daha ailenin haberi yok. Sen adamı oyun oynuyor pişman olacak, yaptıklarının farkında değil falan sanıyorsun ama maalesef hayal dünyasında yaşayan çürük sakız sensin, adamın dişine yapıştın çıkmıyorsun. İğrenç bu halinKızlar eşim denen kişiyle konuştuk yine her zamanki gibi dedim ben kendim halledicem her şeyi sonra aileme söyleyeceğim boşanacağımızı. Eşyalarımı falan kolileyeceğim her şeyim hazır olsun uğraşmasın ailem falan dedim. Eşim de koli soruşturmuş bi yerlerden bulamadı yeterince ve koli siparişi verdiyani ben neler yaşıyorum gerçekten anlamıyorum.
Aslında seviniyorumda bi yandan boşanma konusunda bu kadar anlaşabildiğimiz için ama bu durum da normal gelmiyor. Çünkü bu süreç içinde de maalesef aynı ev içerisinde yaşıyor ve gayet normal bana aşkım hayatım canım cicim diye hitap ediyor yani s*ks olmuyor ama evlilik hayatımız geri kalanıyla aynı şekilde devam ediyor.
Bana ailesiyle ilgili dertlerini anlatıyor sonra kaç kurtar kendini valla benim bile psikolojimi bozuyor benim ailem, senin ailen böyle değil sen mutlu olacaksın en azından boşanınca diyor. Gerçekten ne yaşıyorum ben ya? Rüya gibi.. koliler gelince eşyalarımı toplayacağım ben bunu bekliyorum sadece aileme yük olmamak için kendim halletmek istiyorum.
Eşime dedim sen boşanmayı oyuncak sanma sakın boşanınca iletişimimiz kesilecek tamamen dedim. Biliyorum dedi, ama sonrasında yine canım cicim demeye devam ediyor. Ciddiyetini farketmiyor mu acaba durumun? Neden böyle bilmiyorum..
İyi de sizin ilişkide boşanmak için kırk takla atan , seni başından atmak için yalvaran karşı taraf, saçma sapan beklentilerde olan taraf ise sensin... Korkması gereken kocan yani, sen değilsin. Anlamıyor musun?Peki korkmuyor musun? Nasıl bu kadar rahatsın. Adam böyle bir beklenti içine girmemeli.. hep anlatmak istediğim bu
Habdbsvsvs tabiki anlamıyorİyi de sizin ilişkide boşanmak için kırk takla atan , seni başından atmak için yalvaran karşı taraf, saçma sapan beklentilerde olan taraf ise sensin... Korkması gereken kocan yani, sen değilsin. Anlamıyor musun?
Yoo eşiniz ciddiyetin fazlasıyla farkında, güzellikle gidin diye uğraşıp duruyor ama baktı ki sizin bir şey yapacağınız yok kendisi koli siparişini vermiş artık. Yakında size eşyalarınızı kolilemek içinde yardım ederse şaşırmayın ve buna da anlam yüklemeyin, sizi biran önce gönderme derdinde. Asıl siz işin ciddiyetinin farkında değilsiniz. Adamın size yapmadığı kalmadı ama o "hadi boşver, boşanmayalım tekrar deneyelim" dese boynuna atlayıp sarılırsınız.Ciddiyetini farketmiyor mu acaba durumun?
Allah baska korku vermesin. Size bosandigimi soyledigimde bana da ayni seyleri aciklattiniz, hala ayni seyleri sorup cevap bekliyorsunuz. Hayatimda sizin kadar sıkıntılı bir tip gormedim. Bosan bi sonra korkarsin. Istanbul’da yasiyorsunuz diye biliyorum depremden kork en azindan bilimsel kanitli.Peki korkmuyor musun? Nasıl bu kadar rahatsın. Adam böyle bir beklenti içine girmemeli.. hep anlatmak istediğim bu
Neyden korkuyorsunuz tam olarak onu anlamadım? Eşiniz size şiddet mi uyguluyor? Eve mi kapatıyor? Gidersen seni öldürürüm mü diyor? Bunca zaman size zararı oldu mu? Boşanmak isteyen biri tam olarak sizi ne şekilde korkutuyor? Bilmediğim için soruyorum.Nasıl yoo en iyi sen bilirsin zaten korkumun bu olduğunu? En büyük korkum bu, sonra tabi ki ailem üzülür falan hepsi var tabi ki korkularım bi tane olmadığı için boşanamıyorum bir türlü zaten
Kadin belki temizlige gelmistir ya da evde saglik hizmeti veren hemsiredir. Cunku Kiraz esiyle bosaninca adam mental krizlerden kriz begenecek, sakinlestiricili serum takilmasi lazim.O eve başka kadınla gelse bile boşanmazsın sen
Hahahaha .Kadin belki temizlige gelmistir ya da evde saglik hizmeti veren hemsiredir. Cunku Kiraz esiyle bosaninca adam mental krizlerden kriz begenecek, sakinlestiricili serum takilmasi lazim.
Senin ıq 70 civarında sanırım mavi, şu cümlelerin başka açıklaması yok.Yani öyle çelişkiki konuşmuşsunuz ki anlayamıyorum. YAni diyorsun ki boşandıktan sonra bu adam sana yine döner
E o zaman hayatı drama tadında yaşamayı seviyorsunuzNeden uzak geliyor anlamadım? Hepsi her saniyesi gerçek malesef
Ve kiraz konu açacak:Bir sonraki konun eşim nakliye ile eşyalarımı taşıttı olacak herhalde. Senin konularını okudukça boşanasım geliyorGerçekten o evde nasıl durabiliyorsun anlayamıyorum artık.
Hiç mi önemsemiyorsun kendini ? Adam malından mülkünden zırnık bırakmadı sana hala benim sesimi duyamazsın diyorsun adama. Adam zaten kavga çıkarmıyor canım cicim diyor ki bişey istemeden git