Eşyalarımı toplamam için Koli siparişi verdi..

Off inşallah trollsündür ya. Her şey gerçekse ve böyle gidersen sonun yatışlı tedavi olacak haberin olsun.

Adamda ne sabır varmış arkadaş. Benim bile yakalarımı yırtasım geliyor artık. Para vermeden kısa sürede boşanmak için bu kadar çile de çekilmez.
Ben olsam çoktan "parası neyse vereyim de dittir git" deyip eşyalarınla kapıya atmıştım.
Karşıdakinin sabrını bu kadar zorlayarak ne elde etmeyi umuyorsun?
Dalga geçiyorsan da amaç ne? Konuda heyecan yok bir şey yok.

Kızlar eşim denen kişiyle konuştuk yine her zamanki gibi dedim ben kendim halledicem her şeyi sonra aileme söyleyeceğim boşanacağımızı. Eşyalarımı falan kolileyeceğim her şeyim hazır olsun uğraşmasın ailem falan dedim. Eşim de koli soruşturmuş bi yerlerden bulamadı yeterince ve koli siparişi verdi🫢😀 yani ben neler yaşıyorum gerçekten anlamıyorum.

Aslında seviniyorumda bi yandan boşanma konusunda bu kadar anlaşabildiğimiz için ama bu durum da normal gelmiyor. Çünkü bu süreç içinde de maalesef aynı ev içerisinde yaşıyor ve gayet normal bana aşkım hayatım canım cicim diye hitap ediyor yani s*ks olmuyor ama evlilik hayatımız geri kalanıyla aynı şekilde devam ediyor.

Bana ailesiyle ilgili dertlerini anlatıyor sonra kaç kurtar kendini valla benim bile psikolojimi bozuyor benim ailem, senin ailen böyle değil sen mutlu olacaksın en azından boşanınca diyor. Gerçekten ne yaşıyorum ben ya? Rüya gibi.. koliler gelince eşyalarımı toplayacağım ben bunu bekliyorum sadece aileme yük olmamak için kendim halletmek istiyorum.

Eşime dedim sen boşanmayı oyuncak sanma sakın boşanınca iletişimimiz kesilecek tamamen dedim. Biliyorum dedi, ama sonrasında yine canım cicim demeye devam ediyor. Ciddiyetini farketmiyor mu acaba durumun? Neden böyle bilmiyorum..
Adam boşanmayı kanımsamış sizi tamamen dost görüp dertleşiyor siz de umutlanip bir türlü bosanmiyorsunuz sürekli buraya konu açıyorsunuz, illa ki kavga mi istiyorsunuz adam ne güzel uyumlu bitiriyor.

Teşekkür ediyorum 🥹 belki inanmıyorsunuz korkularıma ama istemsiz benim içimdeki korkular işte. Yorumlarınız bana güç cesaret veriyor böylece gerçekleri görüyorum hem belki de
Senin içindeki korku adamdan boşanmak başka bir şey değil, sende biliyorsun. Madem gerçekleri görüyorsun öyle bakma gerçeklere, uygulamaya geç artık

Kızlar eşim denen kişiyle konuştuk yine her zamanki gibi dedim ben kendim halledicem her şeyi sonra aileme söyleyeceğim boşanacağımızı. Eşyalarımı falan kolileyeceğim her şeyim hazır olsun uğraşmasın ailem falan dedim. Eşim de koli soruşturmuş bi yerlerden bulamadı yeterince ve koli siparişi verdi🫢😀 yani ben neler yaşıyorum gerçekten anlamıyorum.

Aslında seviniyorumda bi yandan boşanma konusunda bu kadar anlaşabildiğimiz için ama bu durum da normal gelmiyor. Çünkü bu süreç içinde de maalesef aynı ev içerisinde yaşıyor ve gayet normal bana aşkım hayatım canım cicim diye hitap ediyor yani s*ks olmuyor ama evlilik hayatımız geri kalanıyla aynı şekilde devam ediyor.

Bana ailesiyle ilgili dertlerini anlatıyor sonra kaç kurtar kendini valla benim bile psikolojimi bozuyor benim ailem, senin ailen böyle değil sen mutlu olacaksın en azından boşanınca diyor. Gerçekten ne yaşıyorum ben ya? Rüya gibi.. koliler gelince eşyalarımı toplayacağım ben bunu bekliyorum sadece aileme yük olmamak için kendim halletmek istiyorum.

Eşime dedim sen boşanmayı oyuncak sanma sakın boşanınca iletişimimiz kesilecek tamamen dedim. Biliyorum dedi, ama sonrasında yine canım cicim demeye devam ediyor. Ciddiyetini farketmiyor mu acaba durumun? Neden böyle bilmiyorum..
Seks ekleyin bu tarife bence süper olur

Boşandım diye yalan söylemişliği forumda boşanma temalı konular altında ahkam kesmişliği dahi var :)
Yani bu konuda üşenmeden boşandım yalanı söyleyip utanmadan boşanmayan kadınlara saldırmışlığı olan birisi için gayet troll konular açması olağan.
Fazlaca saçmalar zaten.
Bosandim dedigi konular Kiraz'ken miydi? Ben kaçırmışım inanamıyorum :KK43:

Adam sen evden gidince adak kesecek belkide.Sen neden hayal dunyasinda yaşıyorsun aileni bahane etme azıcık kendi gururunu düşün yok koli bekliyorum yok o yok bu.Neden gitmiyorsun ya gerçekten sen ya alay ediyorsun burdakilerle yada psikolojin ciddi bozuk

Bence böyle işi cirkinlestirmeden bitirmeye çalışıyor ki çabuk bitsin.sizi sinir etse nafaka falan istersiniz diye yapiyodur.yoksa en gamsız adam bile böyle davranmaz

Sende yatıyorum boşandım
Kalkıyorum boşanacam
Heeer gün değişik

Aynen öyle.
Bir de utanmadan boşanamayan kadın konularında ahkam keserek ben boşadım hebele hübele yazıyordu.
Sonra yalan söyledim diyerek geldi :)
Kiymetimi bilip geri dönmesinden korkuyorum diyor bir de, hayir zaten bosanmak istemiyorsun kıymetini bilirse tekrar basarsin nikahi olur biter yani bir de böyle bosandim diye numaralar mi cektin hayret birseysin Kiraz!

Aynen öyle.
Bir de utanmadan boşanamayan kadın konularında ahkam keserek ben boşadım hebele hübele yazıyordu.
Sonra yalan söyledim diyerek geldi :)
Daha bugün bir üyeye bunu yazdı.

Kötü bir evlilik yaşatan adamın pişman olmasını neden istiyorsun ki? Hatta tam tersi pişman olmasın o da yoluna baksın ki sende hayatında yeni bir sayfa açabil.. diğer türlü inan daha sıkıntı. Zaten özleyecekseniz birbirinizi neden boşandınız

X