Eşyalarımı toplamam için Koli siparişi verdi..

Kolilere eşyalar dolar gider ailen duyar ama sanki sen gitmez gibisin
Bunun ailesi kendini kandırdığı gibi (eskiden ailem üzülür diye bahanesi vardı) cidden boşanmaya çok üzülse vs bak bu kadın kendini öldüre öldüre ailesine nasıl anlatırdı ki sırf ailem şu bu hüüü diyip boşanmamak için

Bunun ailesi kendini kandırdığı gibi (eskiden ailem üzülür diye bahanesi vardı) cidden boşanmaya çok üzülse vs bak bu kadın kendini öldüre öldüre ailesine nasıl anlatırdı ki sırf ailem şu bu hüüü diyip boşanmamak için
Ben geriye dönük baktım da bu biraz uydurmaca bi senaryo gibi geldı . Çünkü tersleyen kimseye ters tepki vermemiş yani stres yaşamıyor saldırma durumu yok. Sanki zor bir süreçte değil gibi konuşuyor normal gelmedi bana

Ben geriye dönük baktım da bu biraz uydurmaca bi senaryo gibi geldı . Çünkü tersleyen kimseye ters tepki vermemiş yani stres yaşamıyor saldırma durumu yok. Sanki zor bir süreçte değil gibi konuşuyor normal gelmedi bana
Boşandım diye yalan söylemişliği forumda boşanma temalı konular altında ahkam kesmişliği dahi var :)
Yani bu konuda üşenmeden boşandım yalanı söyleyip utanmadan boşanmayan kadınlara saldırmışlığı olan birisi için gayet troll konular açması olağan.
Fazlaca saçmalar zaten.

karıcım sana koli siparişi verdim sultanım
——- kocacım tşk ederim kopamadığım
Hayatım bant almadım ama azcıkta kolilerin başını bekleriz
——olsun kocam olsun zaten anca annemlere söyleriz

İmkansız bi koca şekli tamam temız bi insan olabilir efendi ahlaklı yardımcıda olabilir ama bizim turkıyede erkeklerın%80 i sevgısıni sevdiğine zor söylüyor

adam ssevmedıgıne nasıl canım aşkım balım peteğim desin gurursuz mu bu ? Gurursuzsa ailesini arar alın kızınızı der .. e oda yok oda yok yani senin bu hikayenin zerre oluru yok kiraz hanım .

Boşandım diye yalan söylemişliği forumda boşanma temalı konular altında ahkam kesmişliği dahi var :)
Yani bu konuda üşenmeden boşandım yalanı söyleyip utanmadan boşanmayan kadınlara saldırmışlığı olan birisi için gayet troll konular açması olağan.
Fazlaca saçmalar zaten.
Anladım o zaman konularına bişey yazılmıcak ki oda burdaki insanların vaktini , kendi boş vaktini gecırebılmek ıcın çalmayacak …

Çünkü kendi kafasında adamın her işareti boşanmayacağı yönünde kendi çapında öyle düşünüyor eve döndüğü an adam yana yana bunu arayacak bu reddedecek sanıyor o yüzden rahat böyle

Çünkü kendi kafasında adamın her işareti boşanmayacağı yönünde kendi çapında öyle düşünüyor eve döndüğü an adam yana yana bunu arayacak bu reddedecek sanıyor o yüzden rahat böyle
Narsist o zaman bu kadın apaçık . Kendını çok sevıyor kişi bozukluğu yaşıyor resmen herseyı kendıne göre olduruyor

Yazık günahtır neden kendine bunu yapıyorsun, kendine hiç mi saygın,gururun yok? Adam seni aldatmış , kumar borcunu ödemişsin, sigortasız çalıştırmıs seni, elindeki parayı da almış. Ha boşandık ha bosanıcaz diye konular açıyorsun. Adam çoktan planını yapmış. Dükkanı devredicem , borcumu ödücem ailemin yanına tasinicam onlara boşandıktan sonra yeniden evlenicem dersem daireyi bana bırakırlar demiş. Yani seninle karşısında asker arkadaşı varmış gibi rahat rahat konuşuyor bu herif. Al eşyalarını topla valizini çık o evden artık ya. 4 gözle senin o evden çıkıp boşanmanı bekliyoruz kk ailesi olarak En Büyük KKEn Büyük KK

Ne kadar da eminsin beni bi dha rahatsız etmeyeceğine eşimin. Daha bu akşam karşı komşumun eski eşi takip ediyormuş hep onu rahatsız ediyormuş barışmak istiyormuş. Kadın polis çağırdı. Çocukta var onlarda tabi. Bilmiyorum ben bunları da duydukça iyice korkuyorum gerçekten
Yahu neden kıyaslama yapıyorsun? Komşunun ilişkiyle senin ilişkin aynı konumda mı? Senin eşin boşanmak istiyor koli bile getirmiş eşyalarını topla diye. Neden korkuyorsun bu kadar? Eşin o haberlerde gördüğümüz psikopat takıntılı tiplerden değil. Boşansa , sevincinden kuduracak birisi

Yani eşimi tanıyorum malesef. Geleceği ön göremiyor dümdüz erkek işte. Boşanınca anlayacak kıymetimi ve geri dönmeye çalışacak diye korkuyorum. Her zaman korkumun bu olduğunu söylemiştim zaten.
Ay sen şaka mısın ya lütfen bana gerçek biri olmadığını söyle lütfennnn 😡😡😡ağağağağa

Yani eşimi tanıyorum malesef. Geleceği ön göremiyor dümdüz erkek işte. Boşanınca anlayacak kıymetimi ve geri dönmeye çalışacak diye korkuyorum. Her zaman korkumun bu olduğunu söylemiştim zaten.
geri dönmeye çalısacak diye neden korkuyorsunuz anlamadım.Boşanmış oluyorsunuz ya.
Eşinin davranışlarından ben bile dört gözle gitmenizi beklediğini anladım ancak siz olurda boşanırsanız üc beş gün sonra buraya gelip bakıın peşimden koşuyor ben demiştim diye kendinizi teselli edeceksiniz.
Çünkü siz istenmeyen kişi olmayı kabul edemiyorsunuz, kendinize yediremiyorsunuz.

Maddi manevi kullanıyor sizi sizin kendinize saygınız kurallariniz olmadigini biliyor.Gidemeyeceğinizi de biliyor ne isterse onu yapacak.Hani limonu posası çıkana kadar sıkarız ya aynı o.Bu koca dediğiniz kişi boşanır boşanmaz host diyen kendine saygısı olan bir kadına aşık olacak adınız bile kalmayacak.Yorumumu sert bulanlar önceki konularinizi okusun.Bildigin etkisiz eleman siniz kusura bakmayın.Bir insan birşeyi bu kadar surundurmez.Buyrun istediğinizi yazın gercekler bunlar.Ayrica oyuncak gibi oynayan bir adam var yanınızda ne güven ne istikrar.Yaş geçiyor yaş . Yüzünüze bakacak hale gelmesin bak nasıl uçacak o pencereden biraz daha bekleyin bakalım.

X