- 6 Mart 2024
- 1.147
- 892
- 31
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Kolilere eşyalar dolar gider ailen duyar ama sanki sen gitmez gibisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunun ailesi kendini kandırdığı gibi (eskiden ailem üzülür diye bahanesi vardı) cidden boşanmaya çok üzülse vs bak bu kadın kendini öldüre öldüre ailesine nasıl anlatırdı ki sırf ailem şu bu hüüü diyip boşanmamak içinKolilere eşyalar dolar gider ailen duyar ama sanki sen gitmez gibisin
Ben geriye dönük baktım da bu biraz uydurmaca bi senaryo gibi geldı . Çünkü tersleyen kimseye ters tepki vermemiş yani stres yaşamıyor saldırma durumu yok. Sanki zor bir süreçte değil gibi konuşuyor normal gelmedi banaBunun ailesi kendini kandırdığı gibi (eskiden ailem üzülür diye bahanesi vardı) cidden boşanmaya çok üzülse vs bak bu kadın kendini öldüre öldüre ailesine nasıl anlatırdı ki sırf ailem şu bu hüüü diyip boşanmamak için
Boşandım diye yalan söylemişliği forumda boşanma temalı konular altında ahkam kesmişliği dahi var :)Ben geriye dönük baktım da bu biraz uydurmaca bi senaryo gibi geldı . Çünkü tersleyen kimseye ters tepki vermemiş yani stres yaşamıyor saldırma durumu yok. Sanki zor bir süreçte değil gibi konuşuyor normal gelmedi bana
Anladım o zaman konularına bişey yazılmıcak ki oda burdaki insanların vaktini , kendi boş vaktini gecırebılmek ıcın çalmayacak …Boşandım diye yalan söylemişliği forumda boşanma temalı konular altında ahkam kesmişliği dahi var :)
Yani bu konuda üşenmeden boşandım yalanı söyleyip utanmadan boşanmayan kadınlara saldırmışlığı olan birisi için gayet troll konular açması olağan.
Fazlaca saçmalar zaten.
Çünkü kendi kafasında adamın her işareti boşanmayacağı yönünde kendi çapında öyle düşünüyor eve döndüğü an adam yana yana bunu arayacak bu reddedecek sanıyor o yüzden rahat böyleBen geriye dönük baktım da bu biraz uydurmaca bi senaryo gibi geldı . Çünkü tersleyen kimseye ters tepki vermemiş yani stres yaşamıyor saldırma durumu yok. Sanki zor bir süreçte değil gibi konuşuyor normal gelmedi bana
Narsist o zaman bu kadın apaçık . Kendını çok sevıyor kişi bozukluğu yaşıyor resmen herseyı kendıne göre olduruyorÇünkü kendi kafasında adamın her işareti boşanmayacağı yönünde kendi çapında öyle düşünüyor eve döndüğü an adam yana yana bunu arayacak bu reddedecek sanıyor o yüzden rahat böyle
Yahu neden kıyaslama yapıyorsun? Komşunun ilişkiyle senin ilişkin aynı konumda mı? Senin eşin boşanmak istiyor koli bile getirmiş eşyalarını topla diye. Neden korkuyorsun bu kadar? Eşin o haberlerde gördüğümüz psikopat takıntılı tiplerden değil. Boşansa , sevincinden kuduracak birisiNe kadar da eminsin beni bi dha rahatsız etmeyeceğine eşimin. Daha bu akşam karşı komşumun eski eşi takip ediyormuş hep onu rahatsız ediyormuş barışmak istiyormuş. Kadın polis çağırdı. Çocukta var onlarda tabi. Bilmiyorum ben bunları da duydukça iyice korkuyorum gerçekten
Ay sen şaka mısın ya lütfen bana gerçek biri olmadığını söyle lütfennnn ağağağağaYani eşimi tanıyorum malesef. Geleceği ön göremiyor dümdüz erkek işte. Boşanınca anlayacak kıymetimi ve geri dönmeye çalışacak diye korkuyorum. Her zaman korkumun bu olduğunu söylemiştim zaten.
Yok aşkım narsist olsa kendini böyle rezilce kullandırmaz klasik boşanmak istemeyen kadınNarsist o zaman bu kadın apaçık . Kendını çok sevıyor kişi bozukluğu yaşıyor resmen herseyı kendıne göre olduruyor
Ortada boşanma da olmayabilirYok aşkım narsist olsa kendini böyle rezilce kullandırmaz klasik boşanmak istemeyen kadın
geri dönmeye çalısacak diye neden korkuyorsunuz anlamadım.Boşanmış oluyorsunuz ya.Yani eşimi tanıyorum malesef. Geleceği ön göremiyor dümdüz erkek işte. Boşanınca anlayacak kıymetimi ve geri dönmeye çalışacak diye korkuyorum. Her zaman korkumun bu olduğunu söylemiştim zaten.
Konu sahibi şizofreni ye doğru gidiyor gibi sanki. Ben konularını okudukça burda dellendimevet gerçektende bant önemli sonuçta bant almadıysa aslında boşanmak istemiyorum diyorda olabilir :)