Eşyalarımı toplamam için Koli siparişi verdi..

Bana ailesiyle ilgili dertlerini anlatıyor sonra kaç kurtar kendini valla benim bile psikolojimi bozuyor benim ailem, senin ailen böyle değil sen mutlu olacaksın en azından boşanınca diyor.
Sorununuz ne bilmiyorum ama böyle söyleyen adama sizin yerinizde olsam sarılırdım ben ya 😂zaten canım cicim de diyor kibar adam 😂bi seks yokmuş sarılınca o da tamamlanır boşanma konusu kapanır sen de konu açmazsın kk rahatlar falan😂git sarıl kız şu adama bari koliler gelene kadar vakti değerlendirin

Ben erkekleri tanıyorum bir sürü haber izliyoruz siz izlemiyor musnuz? Pişman olmasını istemiyorum korkuyorum boşanınca kendi hayatına baksın benden uzak dursun istiyorum . Bunu da onun aklına sokuyorum yani boşanınca bir daha asla beni göremezsin demeye çalışıyorum
Niye öyle diyorsun boşanın deneyin baktınız olmadı sizsiz yapamıyor siz onsuz yapamıyorsunuz nikahı basarsınız nolmuş yani

Yani eşimi tanıyorum malesef. Geleceği ön göremiyor dümdüz erkek işte. Boşanınca anlayacak kıymetimi ve geri dönmeye çalışacak diye korkuyorum. Her zaman korkumun bu olduğunu söylemiştim zaten.
yeter ki git diye koli bile almış
bi yandan da egosunu tatmin ediyor şuna canım hayatım diyim de umutlansın beni hala istesin diyor kendince
dönmeyecek emin olun
s*ks yok diyorsunuz da yaklaşsa hayır demeyeceksiniz bence

sonra da boşanıyoruz ama sevişiyoruz diye hevesleneceksiniz maalesef

Ben erkekleri tanıyorum bir sürü haber izliyoruz siz izlemiyor musnuz? Pişman olmasını istemiyorum korkuyorum boşanınca kendi hayatına baksın benden uzak dursun istiyorum . Bunu da onun aklına sokuyorum yani boşanınca bir daha asla beni göremezsin demeye çalışıyorum
Senden en hızlı nasıl kurtulurum derdinde adam sen sanıyorsun ki seni mumla arayacak...sal şu adamı artık her şeyden anlam çıkarma.Canım cicimi de ağzına bi parmak bal çalmak için diyordur anlamı yok yani
Adam sorunsuzca boşanmanın derdinde nasıl bezdiyse artık.

Kızlar eşim denen kişiyle konuştuk yine her zamanki gibi dedim ben kendim halledicem her şeyi sonra aileme söyleyeceğim boşanacağımızı. Eşyalarımı falan kolileyeceğim her şeyim hazır olsun uğraşmasın ailem falan dedim. Eşim de koli soruşturmuş bi yerlerden bulamadı yeterince ve koli siparişi verdi🫢😀 yani ben neler yaşıyorum gerçekten anlamıyorum.

Aslında seviniyorumda bi yandan boşanma konusunda bu kadar anlaşabildiğimiz için ama bu durum da normal gelmiyor. Çünkü bu süreç içinde de maalesef aynı ev içerisinde yaşıyor ve gayet normal bana aşkım hayatım canım cicim diye hitap ediyor yani s*ks olmuyor ama evlilik hayatımız geri kalanıyla aynı şekilde devam ediyor.

Bana ailesiyle ilgili dertlerini anlatıyor sonra kaç kurtar kendini valla benim bile psikolojimi bozuyor benim ailem, senin ailen böyle değil sen mutlu olacaksın en azından boşanınca diyor. Gerçekten ne yaşıyorum ben ya? Rüya gibi.. koliler gelince eşyalarımı toplayacağım ben bunu bekliyorum sadece aileme yük olmamak için kendim halletmek istiyorum.

Eşime dedim sen boşanmayı oyuncak sanma sakın boşanınca iletişimimiz kesilecek tamamen dedim. Biliyorum dedi, ama sonrasında yine canım cicim demeye devam ediyor. Ciddiyetini farketmiyor mu acaba durumun? Neden böyle bilmiyorum..
Tez git diye huyuna gidiyor adam bıkmış :KK70:
Adam bıktı, biz de bıktık git boşan gayrı manas destanı gibi alt tarafı koca boşayacaksın
Burda o kadar ciddi derdi olan hakikaten mağdur insan var vallahi sen kadar absürt konu açmadı

Kızlar eşim denen kişiyle konuştuk yine her zamanki gibi dedim ben kendim halledicem her şeyi sonra aileme söyleyeceğim boşanacağımızı. Eşyalarımı falan kolileyeceğim her şeyim hazır olsun uğraşmasın ailem falan dedim. Eşim de koli soruşturmuş bi yerlerden bulamadı yeterince ve koli siparişi verdi🫢😀 yani ben neler yaşıyorum gerçekten anlamıyorum.

Aslında seviniyorumda bi yandan boşanma konusunda bu kadar anlaşabildiğimiz için ama bu durum da normal gelmiyor. Çünkü bu süreç içinde de maalesef aynı ev içerisinde yaşıyor ve gayet normal bana aşkım hayatım canım cicim diye hitap ediyor yani s*ks olmuyor ama evlilik hayatımız geri kalanıyla aynı şekilde devam ediyor.

Bana ailesiyle ilgili dertlerini anlatıyor sonra kaç kurtar kendini valla benim bile psikolojimi bozuyor benim ailem, senin ailen böyle değil sen mutlu olacaksın en azından boşanınca diyor. Gerçekten ne yaşıyorum ben ya? Rüya gibi.. koliler gelince eşyalarımı toplayacağım ben bunu bekliyorum sadece aileme yük olmamak için kendim halletmek istiyorum.

Eşime dedim sen boşanmayı oyuncak sanma sakın boşanınca iletişimimiz kesilecek tamamen dedim. Biliyorum dedi, ama sonrasında yine canım cicim demeye devam ediyor. Ciddiyetini farketmiyor mu acaba durumun? Neden böyle bilmiyorum..
Bir sonraki konunuz "eşim eşyalarımı kolilere yerleştirmiş ne yapmaya çalışıyor" mu olacak🤣

Ben de kocamı böyle canimli cicimli kavgasız gürültüsüz bosadigim için sana sadece şunu söyleyebilirim ; senden bir an önce olaysız kurtulmak istiyor , sana aşkım cicim derken tek istediği uzak durman ve evrakları itirazsız imzalayıp s.tirip gitmen, daha da gözüne gorunmemen.... Üzgünum ama böyle mavi

Ya adam zaten iletişiminiz kesilsin bela olma diye canım cicim diye diye güzellikle yolluyo seni sen hala saf salak umutlar peşindesin hiç mi gururun yok ya

X