Eşyalarımı toplamam için Koli siparişi verdi..

Bana ailesiyle ilgili dertlerini anlatıyor sonra kaç kurtar kendini valla benim bile psikolojimi bozuyor benim ailem, senin ailen böyle değil sen mutlu olacaksın en azından boşanınca diyor.
Sorununuz ne bilmiyorum ama böyle söyleyen adama sizin yerinizde olsam sarılırdım ben ya zaten canım cicim de diyor kibar adam bi seks yokmuş sarılınca o da tamamlanır boşanma konusu kapanır sen de konu açmazsın kk rahatlar falangit sarıl kız şu adama bari koliler gelene kadar vakti değerlendirin

Niye öyle diyorsun boşanın deneyin baktınız olmadı sizsiz yapamıyor siz onsuz yapamıyorsunuz nikahı basarsınız nolmuş yani

Yani eşimi tanıyorum malesef. Geleceği ön göremiyor dümdüz erkek işte. Boşanınca anlayacak kıymetimi ve geri dönmeye çalışacak diye korkuyorum. Her zaman korkumun bu olduğunu söylemiştim zaten.
yeter ki git diye koli bile almış
bi yandan da egosunu tatmin ediyor şuna canım hayatım diyim de umutlansın beni hala istesin diyor kendince
dönmeyecek emin olun
s*ks yok diyorsunuz da yaklaşsa hayır demeyeceksiniz bence

sonra da boşanıyoruz ama sevişiyoruz diye hevesleneceksiniz maalesef

Senden en hızlı nasıl kurtulurum derdinde adam sen sanıyorsun ki seni mumla arayacak...sal şu adamı artık her şeyden anlam çıkarma.Canım cicimi de ağzına bi parmak bal çalmak için diyordur anlamı yok yani
Adam sorunsuzca boşanmanın derdinde nasıl bezdiyse artık.

Tez git diye huyuna gidiyor adam bıkmış
Adam bıktı, biz de bıktık git boşan gayrı manas destanı gibi alt tarafı koca boşayacaksın
Burda o kadar ciddi derdi olan hakikaten mağdur insan var vallahi sen kadar absürt konu açmadı

Bir sonraki konunuz "eşim eşyalarımı kolilere yerleştirmiş ne yapmaya çalışıyor" mu olacak

Ben de kocamı böyle canimli cicimli kavgasız gürültüsüz bosadigim için sana sadece şunu söyleyebilirim ; senden bir an önce olaysız kurtulmak istiyor , sana aşkım cicim derken tek istediği uzak durman ve evrakları itirazsız imzalayıp s.tirip gitmen, daha da gözüne gorunmemen.... Üzgünum ama böyle mavi

Ya adam zaten iletişiminiz kesilsin bela olma diye canım cicim diye diye güzellikle yolluyo seni sen hala saf salak umutlar peşindesin hiç mi gururun yok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…