- 23 Ocak 2016
- 32.773
- 49.171
-
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Sorununuz ne bilmiyorum ama böyle söyleyen adama sizin yerinizde olsam sarılırdım ben yaBana ailesiyle ilgili dertlerini anlatıyor sonra kaç kurtar kendini valla benim bile psikolojimi bozuyor benim ailem, senin ailen böyle değil sen mutlu olacaksın en azından boşanınca diyor.
Niye öyle diyorsun boşanın deneyin baktınız olmadı sizsiz yapamıyor siz onsuz yapamıyorsunuz nikahı basarsınız nolmuş yaniBen erkekleri tanıyorum bir sürü haber izliyoruz siz izlemiyor musnuz? Pişman olmasını istemiyorum korkuyorum boşanınca kendi hayatına baksın benden uzak dursun istiyorum . Bunu da onun aklına sokuyorum yani boşanınca bir daha asla beni göremezsin demeye çalışıyorum
yeter ki git diye koli bile almışYani eşimi tanıyorum malesef. Geleceği ön göremiyor dümdüz erkek işte. Boşanınca anlayacak kıymetimi ve geri dönmeye çalışacak diye korkuyorum. Her zaman korkumun bu olduğunu söylemiştim zaten.
Senden en hızlı nasıl kurtulurum derdinde adam sen sanıyorsun ki seni mumla arayacak...sal şu adamı artık her şeyden anlam çıkarma.Canım cicimi de ağzına bi parmak bal çalmak için diyordur anlamı yok yaniBen erkekleri tanıyorum bir sürü haber izliyoruz siz izlemiyor musnuz? Pişman olmasını istemiyorum korkuyorum boşanınca kendi hayatına baksın benden uzak dursun istiyorum . Bunu da onun aklına sokuyorum yani boşanınca bir daha asla beni göremezsin demeye çalışıyorum
Aşık diye yorumladım para verip almış değer veriyorAslında üç harfli marketlerden de isteyebilirdi. Koliye para mı vermiş cık cık cık
Tez git diye huyuna gidiyor adam bıkmışKızlar eşim denen kişiyle konuştuk yine her zamanki gibi dedim ben kendim halledicem her şeyi sonra aileme söyleyeceğim boşanacağımızı. Eşyalarımı falan kolileyeceğim her şeyim hazır olsun uğraşmasın ailem falan dedim. Eşim de koli soruşturmuş bi yerlerden bulamadı yeterince ve koli siparişi verdiyani ben neler yaşıyorum gerçekten anlamıyorum.
Aslında seviniyorumda bi yandan boşanma konusunda bu kadar anlaşabildiğimiz için ama bu durum da normal gelmiyor. Çünkü bu süreç içinde de maalesef aynı ev içerisinde yaşıyor ve gayet normal bana aşkım hayatım canım cicim diye hitap ediyor yani s*ks olmuyor ama evlilik hayatımız geri kalanıyla aynı şekilde devam ediyor.
Bana ailesiyle ilgili dertlerini anlatıyor sonra kaç kurtar kendini valla benim bile psikolojimi bozuyor benim ailem, senin ailen böyle değil sen mutlu olacaksın en azından boşanınca diyor. Gerçekten ne yaşıyorum ben ya? Rüya gibi.. koliler gelince eşyalarımı toplayacağım ben bunu bekliyorum sadece aileme yük olmamak için kendim halletmek istiyorum.
Eşime dedim sen boşanmayı oyuncak sanma sakın boşanınca iletişimimiz kesilecek tamamen dedim. Biliyorum dedi, ama sonrasında yine canım cicim demeye devam ediyor. Ciddiyetini farketmiyor mu acaba durumun? Neden böyle bilmiyorum..
Bir sonraki konunuz "eşim eşyalarımı kolilere yerleştirmiş ne yapmaya çalışıyor" mu olacakKızlar eşim denen kişiyle konuştuk yine her zamanki gibi dedim ben kendim halledicem her şeyi sonra aileme söyleyeceğim boşanacağımızı. Eşyalarımı falan kolileyeceğim her şeyim hazır olsun uğraşmasın ailem falan dedim. Eşim de koli soruşturmuş bi yerlerden bulamadı yeterince ve koli siparişi verdiyani ben neler yaşıyorum gerçekten anlamıyorum.
Aslında seviniyorumda bi yandan boşanma konusunda bu kadar anlaşabildiğimiz için ama bu durum da normal gelmiyor. Çünkü bu süreç içinde de maalesef aynı ev içerisinde yaşıyor ve gayet normal bana aşkım hayatım canım cicim diye hitap ediyor yani s*ks olmuyor ama evlilik hayatımız geri kalanıyla aynı şekilde devam ediyor.
Bana ailesiyle ilgili dertlerini anlatıyor sonra kaç kurtar kendini valla benim bile psikolojimi bozuyor benim ailem, senin ailen böyle değil sen mutlu olacaksın en azından boşanınca diyor. Gerçekten ne yaşıyorum ben ya? Rüya gibi.. koliler gelince eşyalarımı toplayacağım ben bunu bekliyorum sadece aileme yük olmamak için kendim halletmek istiyorum.
Eşime dedim sen boşanmayı oyuncak sanma sakın boşanınca iletişimimiz kesilecek tamamen dedim. Biliyorum dedi, ama sonrasında yine canım cicim demeye devam ediyor. Ciddiyetini farketmiyor mu acaba durumun? Neden böyle bilmiyorum..
Eşyaları topladık ama hala git demedi. Bence kafası karışık kalmamı istiyorBir sonraki konunuz "eşim eşyalarımı kolilere yerleştirmiş ne yapmaya çalışıyor" mu olacak
Sonunda konu sahibi bir yere gidince adam tüm eşyalarını annesinin evine atıp anahtarı değiştirip kacacakEşyaları topladık ama hala git demedi. Bence kafası karışık kalmamı istiyor
Ya adam zaten iletişiminiz kesilsin bela olma diye canım cicim diye diye güzellikle yolluyo seni sen hala saf salak umutlar peşindesin hiç mi gururun yok yaKızlar eşim denen kişiyle konuştuk yine her zamanki gibi dedim ben kendim halledicem her şeyi sonra aileme söyleyeceğim boşanacağımızı. Eşyalarımı falan kolileyeceğim her şeyim hazır olsun uğraşmasın ailem falan dedim. Eşim de koli soruşturmuş bi yerlerden bulamadı yeterince ve koli siparişi verdiyani ben neler yaşıyorum gerçekten anlamıyorum.
Sen o kocanın senin bir daha adını bile anmayacağına o kadar eminsin ki bütün bu tiyatro buna emin olduğun için zatenHer şeyden o kadar emin olmak istiyorum ki bunun uğruna korkularımın uğruna gururumu yok ettim zaten evet
Ben koliler gelince Mavinin eşyaları hemen toplamayacağını düşünüyorum. Umarım şaşırtır da eşyalarını toplayıp kendi terkeder evi.Sonunda konu sahibi bir yere gidince adam tüm eşyalarını annesinin evine atıp anahtarı değiştirip kacacak
Yok canım onu needen çıkardınızEsiniz bosanmak istiyor sanirim