Eşyalarımı toplamam için Koli siparişi verdi..

Hayatım böyle dönek onca erkek var kii beynine kazımak istiyorum bazı şeyleri ki oyuncak sanmasın bilsin

Hayatım böyle dönek onca erkek var kii beynine kazımak istiyorum bazı şeyleri ki oyuncak sanmasın bilsin
Bacım zaten oyuncak sanmıyor, adamın en başından beri amacı buydu. Salak değil kaç yaşında adam boşanmanın anlamını bilmiyor mu? Yapma etme artık ya, gururunla çık şu evden

Çünkü eşin senden kurtulmak istiyor.
Karşı komşu kendi ayrılmak istemiştir muhtemelen.
Sen sadece kendine bahane arıyorsun. Adliyeye gitmek de yorucu diyordun en son.
O evde öyle bos bos oturmaktan, senden boşanmak isteyen adamın eline bakmaktan memnunsun anlasilan ama kocan koli siparisi bile vermiş. Seni bu anlamsız hayattan kurtaracak olan da yine kendisi. Ben ona güveniyorum.

Yahu adam bakmış kılınız kıpırdamıyor koli sipariş etmiş. Toplansın gitsin artık diyor. Kiraz bütün bahaneleriniz fıs çıktı. Mahallenin sapığı bana kışt dedi diye şikayet ettiniz, kocanız gidip selamlaştı el sıkıştı adamla. Bu koca mı sizi takip tehdit edecek, barışalım diye tutturacak? Adam daha ne yapsın?

Böyle bir adamdan kendine bela olacak bir tip çıkarmaya çalışıyor ya komik gercekten.

Bacım zaten oyuncak sanmıyor, adamın en başından beri amacı buydu. Salak değil kaç yaşında adam boşanmanın anlamını bilmiyor mu? Yapma etme artık ya, gururunla çık şu evden
Gerçekten böyledir dimi ya içim rahat edecek bi emin olsam rahatça boşayacağım

Evet adam aldatmış komşumu kadın ds tabi ki boşanmak istedi ve boşandılar adam istememiş ve inanmış boşayacağına kadının şimdi de pişman adam tabi.. benim durumum farklı evet haklısın aslında

Rahatlıyorum bu yorumları görünce ve cesaret geliyor teşekkür ederim doğru diyorsun

Gerçekten böyledir dimi ya içim rahat edecek bi emin olsam rahatça boşayacağım
Sen böyle yaparak kendini ne duruma düşürdüğünün farkında değil misin? Bak bu saatten sonra dönüş yok, düzelmez bu evlilik. Başından beri falsoydu zaten kendin yaşadın, o küçücük dükkanın içinde köle gibi çalıştırdı seni. Kıskansın, önemsesin diye yapmadığın şey kalmadı adamın umrunda olmadı. İstemiyor evli kalmak, bunu anlatmak için daha ne yapsın? Allah için al şu eşyalarını onurunla çık şu evden

Valla bir evlilik ne kadar bitecekse o kadar bitmiş,hani bir laf var ya içi soğuyanın savaşı biter diye,bu tepkisizlik o şekil bir tepkisizlik,rahatsız edecek adam problemi en baştan çıkartır zaten aldım kolilerini topla eşyanı diyecek kadar nasıl soğuk olabilir bir insan,adam koli almış daha ne kadar ciddi olabilirki kaç kurtar kendini bile demiş,ne zaman ihtiyacın olursa yanındayım demiş,bitmeyen yarım kalan ilişki gürültülü olur,beddualar ahlar havalarda uçuşur,kapılar çarpar aileler müdahale eder vs bu baya bitmiş çok belli.

Rahatlıyorum bu yorumları görünce ve cesaret geliyor
zaten bende istiyorum ki boşanmak inanın ki. O da biliyor bunu. Evlendiğimizden beri boşanmayı kafasına işleyen yine bendim.. tabi ki boşanacağız

Kocan koli sipariş vermis senin için utanç verici olması lazım ama kendine ait tüm insanı duyguları yitirmişsin. Gurursuzca bak boşanırsak öyle olur diyorsun hala. Cidden şifa diliyorum sana.

Evet evet bitti gerçekten haklısın

zaten bende istiyorum ki boşanmak inanın ki. O da biliyor bunu. Evlendiğimizden beri boşanmayı kafasına işleyen yine bendim.. tabi ki boşanacağız
Boşanmak isteyen kadın kendine şu muameleyi yaptırır mı? Kendine yalan söyleme, kurtarmak falan istedin ayıp değil ama dozu kaçtı. Adam senin gitmen için daha ne yapsın kiraz? Koli sipariş vermeye kadar gitmiş, gözünün içine bakıyor git diye.

Kocan koli sipariş vermis senin için utanç verici olması lazım ama kendine alt tüm insanı duyguları yitirmişsin. Gurursuzca bak boşanırsak öyle olur diyorsun hala. Cidden şifa diliyorum sana.
Her şeyden o kadar emin olmak istiyorum ki bunun uğruna korkularımın uğruna gururumu yok ettim zaten evet

Evet bence konusacağımızı gizliden buluşup böyle bir hayat yaşayacğımızı düşünüyor olabilir boşanınca. Kendisinin aile bakacak dötü yok çünkü bari böyle yaşayalım diye düşünüyor olabilir.. ama böyle düşünse söylerdi bunu da bana herhalde yani her şeyi söyledi sonuçta. Offf bilmiyorum . Bana bi kere ne dedi biliyor musun? Evlilik çokta güzel bi şey değilmiş açıkçası her anlamda dedi. Başka başka kadınlar da takılabilirim boşanınca dedi. Yani özgürlük gibisi yok konunun senle alakası yok yanlış anlama dedi

Siz adama "boşandıktan sonra beni bulamazsın bak " diye parmak salladıkça adam hevesleniyor, daha da teşvik oluyor boşanma işine. Bence ters psikoloji uygulayın, "ben sana zamk gibi yapıştım boşandıktan sonra tekmelesen gitmem" deyin belki "boşanmak bir şey değiştirmeyecek o zaman :{ off ya yine kurtulamadım :{{{ " der vazgeçer. Kolileri de geri dönüşüme verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…