- 6 Nisan 2023
- 1.041
- 148
- 26
-
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Hayatım böyle dönek onca erkek var kii beynine kazımak istiyorum bazı şeyleri ki oyuncak sanmasın bilsinKiraz sana önceki konunda da söyledim, şu adama ikide bir bak boşanırsan beni bulamazsın, arayıp sorma sakın diyip durma. Adam zaten bunu istiyor.
Hayır ne bekliyorsun aaa arama sorma yoksa boşanmayalım aşkım depreşti falan mı diyecek?
Aileme söyleyeceğim diye diye bin yıl geçti, baktı sen yapmıyorsun en sonunda kolileri bile sipariş etmiş.
Bacım zaten oyuncak sanmıyor, adamın en başından beri amacı buydu. Salak değil kaç yaşında adam boşanmanın anlamını bilmiyor mu? Yapma etme artık ya, gururunla çık şu evdenHayatım böyle dönek onca erkek var kii beynine kazımak istiyorum bazı şeyleri ki oyuncak sanmasın bilsin
Çünkü eşin senden kurtulmak istiyor.Ne kadar da eminsin beni bi dha rahatsız etmeyeceğine eşimin. Daha bu akşam karşı komşumun eski eşi takip ediyormuş hep onu rahatsız ediyormuş barışmak istiyormuş. Kadın polis çağırdı. Çocukta var onlarda tabi. Bilmiyorum ben bunları da duydukça iyice korkuyorum gerçekten
Yahu adam bakmış kılınız kıpırdamıyor koli sipariş etmiş. Toplansın gitsin artık diyor. Kiraz bütün bahaneleriniz fıs çıktı. Mahallenin sapığı bana kışt dedi diye şikayet ettiniz, kocanız gidip selamlaştı el sıkıştı adamla. Bu koca mı sizi takip tehdit edecek, barışalım diye tutturacak? Adam daha ne yapsın?Ne kadar da eminsin beni bi dha rahatsız etmeyeceğine eşimin. Daha bu akşam karşı komşumun eski eşi takip ediyormuş hep onu rahatsız ediyormuş barışmak istiyormuş. Kadın polis çağırdı. Çocukta var onlarda tabi. Bilmiyorum ben bunları da duydukça iyice korkuyorum gerçekten
Böyle bir adamdan kendine bela olacak bir tip çıkarmaya çalışıyor ya komik gercekten.Yahu adam bakmış kılınız kıpırdamıyor koli sipariş etmiş. Toplansın gitsin artık diyor. Kiraz bütün bahaneleriniz fıs çıktı. Mahallenin sapığı bana kışt dedi diye şikayet ettiniz, kocanız gidip selamlaştı el sıkıştı adamla. Bu koca mı sizi takip tehdit edecek, barışalım diye tutturacak? Adam daha ne yapsın?
Gerçekten böyledir dimi ya içim rahat edecek bi emin olsam rahatça boşayacağımBacım zaten oyuncak sanmıyor, adamın en başından beri amacı buydu. Salak değil kaç yaşında adam boşanmanın anlamını bilmiyor mu? Yapma etme artık ya, gururunla çık şu evden
Evet adam aldatmış komşumu kadın ds tabi ki boşanmak istedi ve boşandılar adam istememiş ve inanmış boşayacağına kadının şimdi de pişman adam tabi.. benim durumum farklı evet haklısın aslındaÇünkü eşin senden kurtulmak istiyor.
Karşı komşu kendi ayrılmak istemiştir muhtemelen.
Sen sadece kendine bahane arıyorsun. Adliyeye gitmek de yorucu diyordun en son.
O evde öyle bos bos oturmaktan, senden boşanmak isteyen adamın eline bakmaktan memnunsun anlasilan ama kocan koli siparisi bile vermiş. Seni bu anlamsız hayattan kurtaracak olan da yine kendisi. Ben ona güveniyorum.
Rahatlıyorum bu yorumları görünce ve cesaret geliyorYahu adam bakmış kılınız kıpırdamıyor koli sipariş etmiş. Toplansın gitsin artık diyor. Kiraz bütün bahaneleriniz fıs çıktı. Mahallenin sapığı bana kışt dedi diye şikayet ettiniz, kocanız gidip selamlaştı el sıkıştı adamla. Bu koca mı sizi takip tehdit edecek, barışalım diye tutturacak? Adam daha ne yapsın?
Sen böyle yaparak kendini ne duruma düşürdüğünün farkında değil misin? Bak bu saatten sonra dönüş yok, düzelmez bu evlilik. Başından beri falsoydu zaten kendin yaşadın, o küçücük dükkanın içinde köle gibi çalıştırdı seni. Kıskansın, önemsesin diye yapmadığın şey kalmadı adamın umrunda olmadı. İstemiyor evli kalmak, bunu anlatmak için daha ne yapsın? Allah için al şu eşyalarını onurunla çık şu evdenGerçekten böyledir dimi ya içim rahat edecek bi emin olsam rahatça boşayacağım
Valla bir evlilik ne kadar bitecekse o kadar bitmiş,hani bir laf var ya içi soğuyanın savaşı biter diye,bu tepkisizlik o şekil bir tepkisizlik,rahatsız edecek adam problemi en baştan çıkartır zaten aldım kolilerini topla eşyanı diyecek kadar nasıl soğuk olabilir bir insan,adam koli almış daha ne kadar ciddi olabilirki kaç kurtar kendini bile demiş,ne zaman ihtiyacın olursa yanındayım demiş,bitmeyen yarım kalan ilişki gürültülü olur,beddualar ahlar havalarda uçuşur,kapılar çarpar aileler müdahale eder vs bu baya bitmiş çok belli.Kızlar eşim denen kişiyle konuştuk yine her zamanki gibi dedim ben kendim halledicem her şeyi sonra aileme söyleyeceğim boşanacağımızı. Eşyalarımı falan kolileyeceğim her şeyim hazır olsun uğraşmasın ailem falan dedim. Eşim de koli soruşturmuş bi yerlerden bulamadı yeterince ve koli siparişi verdiyani ben neler yaşıyorum gerçekten anlamıyorum.
Aslında seviniyorumda bi yandan boşanma konusunda bu kadar anlaşabildiğimiz için ama bu durum da normal gelmiyor. Çünkü bu süreç içinde de maalesef aynı ev içerisinde yaşıyor ve gayet normal bana aşkım hayatım canım cicim diye hitap ediyor yani s*ks olmuyor ama evlilik hayatımız geri kalanıyla aynı şekilde devam ediyor.
Bana ailesiyle ilgili dertlerini anlatıyor sonra kaç kurtar kendini valla benim bile psikolojimi bozuyor benim ailem, senin ailen böyle değil sen mutlu olacaksın en azından boşanınca diyor. Gerçekten ne yaşıyorum ben ya? Rüya gibi.. koliler gelince eşyalarımı toplayacağım ben bunu bekliyorum sadece aileme yük olmamak için kendim halletmek istiyorum.
Eşime dedim sen boşanmayı oyuncak sanma sakın boşanınca iletişimimiz kesilecek tamamen dedim. Biliyorum dedi, ama sonrasında yine canım cicim demeye devam ediyor. Ciddiyetini farketmiyor mu acaba durumun? Neden böyle bilmiyorum..
Rahatlıyorum bu yorumları görünce ve cesaret geliyorYahu adam bakmış kılınız kıpırdamıyor koli sipariş etmiş. Toplansın gitsin artık diyor. Kiraz bütün bahaneleriniz fıs çıktı. Mahallenin sapığı bana kışt dedi diye şikayet ettiniz, kocanız gidip selamlaştı el sıkıştı adamla. Bu koca mı sizi takip tehdit edecek, barışalım diye tutturacak? Adam daha ne yapsın?
zaten bende istiyorum ki boşanmak inanın ki. O da biliyor bunu. Evlendiğimizden beri boşanmayı kafasına işleyen yine bendim.. tabi ki boşanacağızSen böyle yaparak kendini ne duruma düşürdüğünün farkında değil misin? Bak bu saatten sonra dönüş yok, düzelmez bu evlilik. Başından beri falsoydu zaten kendin yaşadın, o küçücük dükkanın içinde köle gibi çalıştırdı seni. Kıskansın, önemsesin diye yapmadığın şey kalmadı adamın umrunda olmadı. İstemiyor evli kalmak, bunu anlatmak için daha ne yapsın? Allah için al şu eşyalarını onurunla çık şu evden
Kocan koli sipariş vermis senin için utanç verici olması lazım ama kendine ait tüm insanı duyguları yitirmişsin. Gurursuzca bak boşanırsak öyle olur diyorsun hala. Cidden şifa diliyorum sana.Evet adam aldatmış komşumu kadın ds tabi ki boşanmak istedi ve boşandılar adam istememiş ve inanmış boşayacağına kadının şimdi de pişman adam tabi.. benim durumum farklı evet haklısın aslında
Evet evet bitti gerçekten haklısınValla bir evlilik ne kadar bitecekse o kadar bitmiş,hani bir laf var ya içi soğuyanın savaşı biter diye,bu tepkisizlik o şekil bir tepkisizlik,rahatsız edecek adam problemi en baştan çıkartır zaten aldım kolilerini topla eşyanı diyecek kadar nasıl soğuk olabilir bir insan,adam koli almış daha ne kadar ciddi olabilirki kaç kurtar kendini bile demiş,ne zaman ihtiyacın olursa yanındayım demiş,bitmeyen yarım kalan ilişki gürültülü olur,beddualar ahlar havalarda uçuşur,kapılar çarpar aileler müdahale eder vs bu baya bitmiş çok belli.
Boşanmak isteyen kadın kendine şu muameleyi yaptırır mı? Kendine yalan söyleme, kurtarmak falan istedin ayıp değil ama dozu kaçtı. Adam senin gitmen için daha ne yapsın kiraz? Koli sipariş vermeye kadar gitmiş, gözünün içine bakıyor git diye.zaten bende istiyorum ki boşanmak inanın ki. O da biliyor bunu. Evlendiğimizden beri boşanmayı kafasına işleyen yine bendim.. tabi ki boşanacağız
Her şeyden o kadar emin olmak istiyorum ki bunun uğruna korkularımın uğruna gururumu yok ettim zaten evetKocan koli sipariş vermis senin için utanç verici olması lazım ama kendine alt tüm insanı duyguları yitirmişsin. Gurursuzca bak boşanırsak öyle olur diyorsun hala. Cidden şifa diliyorum sana.
Sen boşanmak istemiyorsun, bütün mesele bu gurursuzluklarin, bahane aramaların o yüzden. Geç o emin olma laflarını.Her şeyden o kadar emin olmak istiyorum ki bunun uğruna korkularımın uğruna gururumu yok ettim zaten evet
Evet bence konusacağımızı gizliden buluşup böyle bir hayat yaşayacğımızı düşünüyor olabilir boşanınca. Kendisinin aile bakacak dötü yok çünkü bari böyle yaşayalım diye düşünüyor olabilir.. ama böyle düşünse söylerdi bunu da bana herhalde yani her şeyi söyledi sonuçta. Offf bilmiyorum . Bana bi kere ne dedi biliyor musun? Evlilik çokta güzel bi şey değilmiş açıkçası her anlamda dedi. Başka başka kadınlar da takılabilirim boşanınca dedi. Yani özgürlük gibisi yok konunun senle alakası yok yanlış anlama dediBoşanmak isteyen kadın kendine şu muameleyi yaptırır mı? Kendine yalan söyleme, kurtarmak falan istedin ayıp değil ama dozu kaçtı. Adam senin gitmen için daha ne yapsın kiraz? Koli sipariş vermeye kadar gitmiş, gözünün içine bakıyor git diye.
Hayır istiyorum be canımSen boşanmak istemiyorsun, bütün mesele bu gurursuzluklarin, bahane aramaların o yüzden. Geç o emin olma laflarını.