-
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Bana bunu kaçıncı yazışınız, teşekkür edişiniz? Kardeş nikahtan 1 gün önce neydiniz ne yapıyordunuz bir hatırlayın silkinin artık. Hiç mi bekar hayatınızı özlemiyorsunuz? Çocuk yokken boşanmak ne kolay. Yeni sayfa açacaksınız, belki size değer verecek sevecek biriyle tanışacaksınız. Ne böyle köylük yerdeki nine modları?Rahatlıyorum bu yorumları görünce ve cesaret geliyorteşekkür ederim doğru diyorsun
Hı hı.Hayır istiyorum be canım
Zaten bu senin kafanda olan bir şey, kendini buna inandırmışsın. Adam bir boşansın arkasına bakmadan kaçacak ne beraber yaşaması? Çırpınıyor resmen boşanmak için, kendini kandırma. Sende artık önüne bak, dünyada bi bu adam kalmadıEvet bence konusacağımızı gizliden buluşup böyle bir hayat yaşayacğımızı düşünüyor olabilir boşanınca. Kendisinin aile bakacak dötü yok çünkü bari böyle yaşayalım diye düşünüyor olabilir.. ama böyle düşünse söylerdi bunu da bana herhalde yani her şeyi söyledi sonuçta. Offf bilmiyorum . Bana bi kere ne dedi biliyor musun? Evlilik çokta güzel bi şey değilmiş açıkçası her anlamda dedi. Başka başka kadınlar da takılabilirim boşanınca dedi. Yani özgürlük gibisi yok konunun senle alakası yok yanlış anlama dedi
Ay ağzını öpimmmmBana bunu kaçıncı yazışınız, teşekkür edişiniz? Kardeş nikahtan 1 gün önce neydiniz ne yapıyordunuz bir hatırlayın silkinin artık. Hiç mi bekar hayatınızı özlemiyorsunuz? Çocuk yokken boşanmak ne kolay. Yeni sayfa açacaksınız, belki size değer verecek sevecek biriyle tanışacaksınız. Ne böyle köylük yerdeki nine modları?
Tabiki boşandığım andan itibaren umrumds bile olmaz zatenZaten bu senin kafanda olan bir şey, kendini buna inandırmışsın. Adam bir boşansın arkasına bakmadan kaçacak ne beraber yaşaması? Çırpınıyor resmen boşanmak için, kendini kandırma. Sende artık önüne bak, dünyada bi bu adam kalmadı
Adamında umrunda olmayacak, boşanıp beraber takılın falan istemiyor. Dümdüz boşanmak istiyorTabiki boşandığım andan itibaren umrumds bile olmaz zaten
Teşekkür ediyorumAdamında umrunda olmayacak, boşanıp beraber takılın falan istemiyor. Dümdüz boşanmak istiyor
Adam boşanabilmek için kaç tane türbeye süpürge adadı ben biliyorum, ne geri dönmesi yahuBoşanınca anlayacak kıymetimi ve geri dönmeye çalışacak diye korkuyorum
Yani masraf oluyorsunuz diye hızlıca boşanmaya çalışan adamın da size nasıl hitap ettiğini boşverin yaa. Keşke bir süreliğine başka yerde kalıp eşyalarınızı da o işteyken gidip toplasaydınız. Boşanma kararı alınmışken bu kadar laçka ve yüz göz olmaya lüzum var mı? Kafanız tabi ki karışırEvet kolaylıkla bitsin derdinde zaten ama şu anlık.. maddi anlamda bitik durumda olduğu için boşanınca bana ailem bakıcak maddi olarak, o da eahatlayacak.
Senin korkacağın bir durum yok. Haberlerdeki adamlardan değil seninki. Kurtulmaya çalışıyor ama sen kendi kendine tribe giriyorsun, fukara sümüğü gibi yapıştın adama. Pislik yapma diye suyuna gidiyor. Çaresizlikten tüm seçenekleri tüketmiş, ailesine bile gömüyor, kaç kurtar kendini bilmem ne. Sen de bunlara derin anlamlar yüklüyorsun. Boşandıktan sonra bile olsa pişman olsun diye dua ettiğine eminiz biz.Ben erkekleri tanıyorum bir sürü haber izliyoruz siz izlemiyor musnuz? Pişman olmasını istemiyorum korkuyorum boşanınca kendi hayatına baksın benden uzak dursun istiyorum . Bunu da onun aklına sokuyorum yani boşanınca bir daha asla beni göremezsin demeye çalışıyorum
Eşinizin koli araması ve bulamayınca sipariş vermesi şaka gibidiniz ? Bir erkek bunu niye yapar diyorum eşinden bir an önce kurtulmak içindir. Canım cicim aşkımlara neden devam eder diye düşünüyorum 2. Bir kadın vardır hiç bir şey anlaşılmadı diyede normal davranıyordur. Ya da akıl kıtlığı vardır kavramların anlamını bilmiyordur .Yoksa benim ailem böyle vs. kaç kurtar kendini nerde görülmüşKızlar eşim denen kişiyle konuştuk yine her zamanki gibi dedim ben kendim halledicem her şeyi sonra aileme söyleyeceğim boşanacağımızı. Eşyalarımı falan kolileyeceğim her şeyim hazır olsun uğraşmasın ailem falan dedim. Eşim de koli soruşturmuş bi yerlerden bulamadı yeterince ve koli siparişi verdiyani ben neler yaşıyorum gerçekten anlamıyorum.
Aslında seviniyorumda bi yandan boşanma konusunda bu kadar anlaşabildiğimiz için ama bu durum da normal gelmiyor. Çünkü bu süreç içinde de maalesef aynı ev içerisinde yaşıyor ve gayet normal bana aşkım hayatım canım cicim diye hitap ediyor yani s*ks olmuyor ama evlilik hayatımız geri kalanıyla aynı şekilde devam ediyor.
Bana ailesiyle ilgili dertlerini anlatıyor sonra kaç kurtar kendini valla benim bile psikolojimi bozuyor benim ailem, senin ailen böyle değil sen mutlu olacaksın en azından boşanınca diyor. Gerçekten ne yaşıyorum ben ya? Rüya gibi.. koliler gelince eşyalarımı toplayacağım ben bunu bekliyorum sadece aileme yük olmamak için kendim halletmek istiyorum.
Eşime dedim sen boşanmayı oyuncak sanma sakın boşanınca iletişimimiz kesilecek tamamen dedim. Biliyorum dedi, ama sonrasında yine canım cicim demeye devam ediyor. Ciddiyetini farketmiyor mu acaba durumun? Neden böyle bilmiyorum..
Haaaa gayret, bu gidişle eşyalarını da eski kocan toplayacak...Kızlar eşim denen kişiyle konuştuk yine her zamanki gibi dedim ben kendim halledicem her şeyi sonra aileme söyleyeceğim boşanacağımızı. Eşyalarımı falan kolileyeceğim her şeyim hazır olsun uğraşmasın ailem falan dedim. Eşim de koli soruşturmuş bi yerlerden bulamadı yeterince ve koli siparişi verdiyani ben neler yaşıyorum gerçekten anlamıyorum.
Aslında seviniyorumda bi yandan boşanma konusunda bu kadar anlaşabildiğimiz için ama bu durum da normal gelmiyor. Çünkü bu süreç içinde de maalesef aynı ev içerisinde yaşıyor ve gayet normal bana aşkım hayatım canım cicim diye hitap ediyor yani s*ks olmuyor ama evlilik hayatımız geri kalanıyla aynı şekilde devam ediyor.
Bana ailesiyle ilgili dertlerini anlatıyor sonra kaç kurtar kendini valla benim bile psikolojimi bozuyor benim ailem, senin ailen böyle değil sen mutlu olacaksın en azından boşanınca diyor. Gerçekten ne yaşıyorum ben ya? Rüya gibi.. koliler gelince eşyalarımı toplayacağım ben bunu bekliyorum sadece aileme yük olmamak için kendim halletmek istiyorum.
Eşime dedim sen boşanmayı oyuncak sanma sakın boşanınca iletişimimiz kesilecek tamamen dedim. Biliyorum dedi, ama sonrasında yine canım cicim demeye devam ediyor. Ciddiyetini farketmiyor mu acaba durumun? Neden böyle bilmiyorum..
Yani canım sen de dalga geçilmeyecek gibi değilsin ki. Hala son ana kadar ailene duyurmama derdindesin belki adam vazgeçer diye. Nasıl bir umut sendeki, nasıl bir aşk, nasıl bir yaşama sevinci jdjdjdj alemsin yemin ediyorum.Kızlar eşim denen kişiyle konuştuk yine her zamanki gibi dedim ben kendim halledicem her şeyi sonra aileme söyleyeceğim boşanacağımızı. Eşyalarımı falan kolileyeceğim her şeyim hazır olsun uğraşmasın ailem falan dedim. Eşim de koli soruşturmuş bi yerlerden bulamadı yeterince ve koli siparişi verdiyani ben neler yaşıyorum gerçekten anlamıyorum.