Eşyalarımı toplamam için Koli siparişi verdi..

Rahatlıyorum bu yorumları görünce ve cesaret geliyor teşekkür ederim doğru diyorsun
Bana bunu kaçıncı yazışınız, teşekkür edişiniz? Kardeş nikahtan 1 gün önce neydiniz ne yapıyordunuz bir hatırlayın silkinin artık. Hiç mi bekar hayatınızı özlemiyorsunuz? Çocuk yokken boşanmak ne kolay. Yeni sayfa açacaksınız, belki size değer verecek sevecek biriyle tanışacaksınız. Ne böyle köylük yerdeki nine modları?

Zaten bu senin kafanda olan bir şey, kendini buna inandırmışsın. Adam bir boşansın arkasına bakmadan kaçacak ne beraber yaşaması? Çırpınıyor resmen boşanmak için, kendini kandırma. Sende artık önüne bak, dünyada bi bu adam kalmadı

Ay ağzını öpimmmm çok güzel cesaret veriyorsun ama teşekkür etmemek elde değil gerçekten

Tabiki boşandığım andan itibaren umrumds bile olmaz zaten

muhtemelen maddi olarak kocanı beş kere falan cebimden çıkarırım
ama taşınma sürecindeyim market market dolaşıp koli aradım
köyden çuval getirttim vs
koli sipariş etmek mi gerçekten
hani bu adamın parası yoktu
hani sıfırı tüketmişti
senden kurtulmak için bir güne bile tahammülü yok adamın
ama seni de iyi kekledi helal olsun para yok diye
seni bırakmayacak diye korktuğun adam o paraları kimlerle ezecek kim bilir
sen de ağzın açık bakacaksın
yemin ederim boğarsın insanı ya
nasıl bir yapışmak bu
evlat olsa olmaz yani

Evet kolaylıkla bitsin derdinde zaten ama şu anlık.. maddi anlamda bitik durumda olduğu için boşanınca bana ailem bakıcak maddi olarak, o da eahatlayacak.
Yani masraf oluyorsunuz diye hızlıca boşanmaya çalışan adamın da size nasıl hitap ettiğini boşverin yaa. Keşke bir süreliğine başka yerde kalıp eşyalarınızı da o işteyken gidip toplasaydınız. Boşanma kararı alınmışken bu kadar laçka ve yüz göz olmaya lüzum var mı? Kafanız tabi ki karışır

Senin korkacağın bir durum yok. Haberlerdeki adamlardan değil seninki. Kurtulmaya çalışıyor ama sen kendi kendine tribe giriyorsun, fukara sümüğü gibi yapıştın adama. Pislik yapma diye suyuna gidiyor. Çaresizlikten tüm seçenekleri tüketmiş, ailesine bile gömüyor, kaç kurtar kendini bilmem ne. Sen de bunlara derin anlamlar yüklüyorsun. Boşandıktan sonra bile olsa pişman olsun diye dua ettiğine eminiz biz.

Eşinizin koli araması ve bulamayınca sipariş vermesi şaka gibidiniz ? Bir erkek bunu niye yapar diyorum eşinden bir an önce kurtulmak içindir. Canım cicim aşkımlara neden devam eder diye düşünüyorum 2. Bir kadın vardır hiç bir şey anlaşılmadı diyede normal davranıyordur. Ya da akıl kıtlığı vardır kavramların anlamını bilmiyordur .Yoksa benim ailem böyle vs. kaç kurtar kendini nerde görülmüş tövbeler olsun

Tazminat, nafaka istemeyeceğinden emin olsa, ensenden tuttuğu gibi seni kapının önüne koyar. O kadar kurtulmak istiyor senden. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyor şimdilik, boşanın heryerden engeller seni ve tül aileni.

Erkekler, boşandıktan sonra ölene kadar kadına nafaka mı vereceğim, ona ben mi bakacağım korkusu yaşıyor artık. Heryerde yorumları, sözleri bu şekilde. Adam dümdüz, nafakasız boşanma derdinde adım kadar eminim. Senden kurtulmaya çalışıyordur. Sen de bırakmadıkça içten içe deliriyordur. Boşa hayaller kurma, o adam seni er ya da geç boşar.

Haaaa gayret, bu gidişle eşyalarını da eski kocan toplayacak...

Peşime takılır diye korktuğum için boşanma sürecini uzatıyorum diyorsun ya, şöyle düşün. Durumlar tam tersi. Boşanmak istiyorsun evde devamlı konu açılıyor ama kocan evden kesinlikle gitmiyor hala böyle evlililk hayatı yaşama çabalarında. Biz boşandıktan sonra ona dönsem yine kabul eder diye düşünmez misin?

Ona boşandıktan sonra adım atacak yüzü onunla aylardır aynı evde kalmakla çoktan sen verdin. Zaten cebimde, boşanacağım diye konu açılıyor hala evde diye düşünüyordur. Eşyaları toplayacağım diye konuyu açtığı zaman bile her şeyini gerekirse büyük boy çöp poşetleri alıp onlara koyup çıkıp gitseydin evden. Sen hala evde oturmaya devam et sonra da eşim boşandıktan sonra adım atar mı de. Ona adım atacak yüzü sen veriyorsun.

Bazı aileler kadın şddet görse bile boşanma kızım diyor, kızlarının eve dönmesi taraftarı değiller. Ama o kadınlar bile boşanmak için ellerinden geleni yapıp o aile evine bile dönmeyi göze alıyorlar. Sen kendi ailenin evine bile gidemiyorsun. Boşanma konusu açıldığından itibaren artık evde olmaman gerekirdi. Aşkımdan ölsem de gururum var, sevmediğini anladığımda çekip giderdim. Ha olmadı mı boşanma konusu açıldığında. Hadi onda da gurur dinlemedim artık olayı eşya toplaya getirmiş sen hala evde oturuyorsun. Artık utançtan yüzüm kızarır o evde bir dakika bile duramazdım.

Bari eşin kolileri getirince her şeyini toparla da terket o evi. Onun sana git deyip kapıyı açmasını bekleme.

Son düzenleme:
Kiraz ciddi manada soruyorum iyi misin?
Ben senin psikolojik olarak iyi olmadigini dusunuyorum artik
Esin zaten dahada garip bosanacak madem canimlar cicimler ne
Allah askina ya ayrilin ya da oturun yerinizde
Derdim var kategorisini bu kadar cok kullanan bi seni gordum
Burayi birakirsin bu defa adliyede sizin durusma yilan hikayesine doner eminim

Kendine yazik ya valla bak

Yani canım sen de dalga geçilmeyecek gibi değilsin ki. Hala son ana kadar ailene duyurmama derdindesin belki adam vazgeçer diye. Nasıl bir umut sendeki, nasıl bir aşk, nasıl bir yaşama sevinci jdjdjdj alemsin yemin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…