Eşyalarımı toplamam için Koli siparişi verdi..

Konti garanti onunki boşanmak istemedi. Ama seninki istiyor.

Vallahi billahi ozel izinle kiraz'in firinci kuregi kocasi suraya uye olsun istiyorum artik, bir de o anlatsin, gariban neler yaşıyor bilmek istiyorum.

Kiraz'cim canim cigerim, bu adam sana nafaka vermemek icin issiz bıraktı yahu kendini, niye arayıp sorup pesine düşsün? Adam seni yillarca ucretsiz / sigortasiz kole olarak kullandı, emin ol bosanma davaniz kesinlessin adamin ilk isi tekrar firin acmak olacak, ordan da yine karsidaki esnaf kizi kesecek, musteriye sulanacak vs. ama sen bi turlu gitmiyorsun ki?

Bence boşanmak isteyen ama boşanamayan kadınlar kirazin taktiğini uygulasin hatta ayrılmaz bu adam diyen kadınlar da kusana kadar yapışın insanlara. Kiraz gibi etinden sütünden yararlanılan , aldatılan kadından bile boşanmak istedi adam . Sakız gibi yapışın , yok ailem şöyle yok sen bana takarsın deyin . Böyle adam zaten poposuna vura vura kacacaktir . Bundan sonraki taktik bu arkadaşlar

Kiraz adam senin için birine yanlışlıkla hoşt dese infazı yakıp üç beş yıl daha yatacak zavallı fukara bir mahalle sapığı ile bile kötü olmadı gitti el sıkıştı herifle. Bu adam sana ''Gel. " diye mesaj atar sen de gösterirsin bak ama o gel derin anlamlar içeriyor diye dkfkgkgk.

Bana baska kadin var ve sorunsuzca bosanabilmek icin boyle yapiyor gibi geldi. Koli sorusturmak falan cok kalitesizce geldi bana afedersiniz ama.. hakkinizda hayırlisi olsun

Battal boy çöp poşetleri de işini görürdü senin. Bence o adamın aldığı kolilere tenezzül etme git bimden battal boy çöp poşeti al koy eşyalarını. Hem taşıması kolay sürüklersin arabaya ailene de yük olmaz uğraşmazlardı.

Nasıl yoo en iyi sen bilirsin zaten korkumun bu olduğunu? En büyük korkum bu, sonra tabi ki ailem üzülür falan hepsi var tabi ki korkularım bi tane olmadığı için boşanamıyorum bir türlü zaten
korktuğun falan yok. Adam ne yaparsa yapsın seviyorsun ve en ufak ihtimale bile sığınıyorsun olan bu. Herşey olacağına varır kiraz geciktirsende, çatlasanda patlasanda bişey değişmeyecek. Ama konu açmaya devam et aranızda gerçekleşenler hariç iç dünyana dair yazdıklarına ben inanmıyorum...

Sen mi erkekleri tanıyorsun yapma yav

Canım ya sana bir şey sormak istiyorum bunu bir evlat büyüten bir anne olarak soruyorum lütfen yanlış anlama. Ne yaşadın da böyle olsun? Annen seni hiç sevmedi mi ki seni boşamak isteyen adamın evindesin hala? Babam hiç saçını okşamadı mi acaba " gelin beni alın" diyemiyorsun. Anlamıyorum ya gerçekten. Kızım kendini sevmeyen, istemeyen bir adamın yanında saniye dursa kahrolurdum.

Adam seni sevmiyor hala yok koli toplayim yok bant gelsin yok ya beni ararsa. Aramaz ya aramaz. Arayacak adam koli bulup getirmez. Ya benimsin ya ölürsün der. Bırakmam der seni. Adam mancınık yapıp evden atacak en son seni. Annene nasıl üzülüyorum anlatamam. Yeter ara aileni bugün git. Bu adamdan sana hayır yok. Olmaz onunla. Anla ve önüne bak.

Senin adam gibiler boşanmak istiyorsa bilki ne sevgisi vardır, ne tutkusu ne de isteği sana karşı. Şundan emin ol boşanınca barışmak için gelmez. Özgürlüğüne kavuşunca bi süre dışarda sürtecektir, belini doğrultmaya çalışacak sevip beğendiği bir kadının peşine düşecektir. Eğer olurda o kadında umduğunu bulamaz red falan edilirse işte belki o zaman sana gelir. Seni yara bandı yapmak için, sen o kadar onun peşinde ağzına bakan birisinki adamın umuru bile olmaz sen hayal kuruyormusun yok seviyormusun alacağını alır gider. Azıcık takılır senle vaatler verir sonra yenisini buldumu sana yallah... Oldukça açık yazdığımı düşünüyorum. Kirazcım şu hayatta 1 gün bile çok önemli neden ileriki hayatın için yatırım yapmıyor, seni gerçekten sevecek yuva olacak kişiyi bulmak için adımı atmıyorsun?

Adam daha ne desin ?
Gerçekten ne dese inanırsınız artık ?

Ay büyük konuşmayın da eşim eşyalarım için koli siparişi verse geldiği eşyalarımı topladığım gibi çıkar gider asla muhatap olmam

Bana baska kadin var ve sorunsuzca bosanabilmek icin boyle yapiyor gibi geldi. Koli sorusturmak falan cok kalitesizce geldi bana afedersiniz ama.. hakkinizda hayırlisi olsun
Kalitesizce mi? Kiraz ve kocasının o kelimeye alerjileri var. Adamda yok yok, ne cevizler fındıklar kırdı. O zamanlar linç ettik lanetledik adamı ama şimdi Allah kurtarsın garibi diyecek moddayız.

Kalitesizce mi? Kiraz ve kocasının o kelimeye alerjileri var. Adamda yok yok, ne cevizler fındıklar kırdı. O zamanlar linç ettik lanetledik adamı ama şimdi Allah kurtarsın garibi diyecek moddayız.
Ben hala t..... beton dökseler yetmez diyenlerdenim.
Herif resmen ya.
Kolini de alayım yeter ki çektir git demiş hshs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…