Eşyalarım Evime olmadı :((((

bence hiç üzülme herşeyde bir hayır vardır.. yeni evleniyorsun hevesleniyorsun eminim ama o gümüşlüklerin ne kadar gereksiz olduğunu anlayınca iyiki sığmamışlar dersin..kayınvalidenin ihtiyacı varsa ona ver..benim salonum kocaman ama sadece ünite ve konsol var..yemek masam bile mutfağa kurulu o kadar ferah ki..temizliğide çok rahat oluyor..ama umarım yatak odasını değiştirebilirsin..güle güle otun şimdiden hayırlı olsun..

Eşyaların konumuyla/pozisyonuyla oynasanız, odaların yerini değiştirseniz? Ya da uzman birinden destek alın sizin göremediğiniz detayları görüp ona göre öneri verebilir belki de :44:

Heves etmis almisin stres yapman normal ama aglayinca eline gecicek birsey yok malesef.
Esyayi bosver evin olmus ya herseye deger.
Allah mutlu etsin o dar odalarda insallah:))

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar.
Çok şükür evim var kredisini ödeyebilmeyi nasip etsin Allah'ım...
Kayınpederim sağ olsun hep gönlüme göre aldı her şeyi..İkiletmedi..
Eşyalar konusunda evde yaşadıkça belki yer bulurum zamanla..
Zamanla her şey yoluna girer inşallah..Belki nasip olur daha büyük bir ev alırım..Buna da şükretmeyi bilmeliyim..

Meslegim geregi mimari projeler uzerinde calisiyorum.nisanlimla esya almadan once ilk isimiz evin projesini cizmek oldu.kolonuna kadar cizdim.ardindan begendigim mobilyalarin olculetini not edip projeye isledim.masa ile koltuk arasinda kac cm kalacagini bile eve tasinmadan biliyordum.maledef ev bosken cok buyuk gibi gorunuyorda o esyalar iceri girdimi nefes almaya yer kalmiyor.uzulmeyin baska eve tasinirsiniz..

amin canım sagol 2 yıldır kaynanamlarla oturuyorum kendi evimin olmasını okadar cok istiyorum ki anlatamamm

canım ben kiracıyken okadar fazla eşya almaya karşıyım. ilerde bigün kendi evin olur alırsın. ağlamana gerek yok sığdığı kadar koy kalanları annenlere yada kv gilin boş biyeri varsa ambalajla kaldır. geniş eve çıkınca kullanırsın. ev kendimizinken ben bile fazla eşya almıcam. 2 aileye uzak olcaz. ne gerek var misafir için bir oda yapcaz tv falan koycam o odaya. mutfak ve yatak odası olcak 4 odalı evin 2 odasını kullanmıcam. ev esya için üzülme boşver

Benim evimden küçük olduğunu sanmam, evim 59 metrekare. Ama küçük durmuyor çünkü ben de ilk kez evlendiğim halde heves uğruna bir sürü eşya almadım. Oturduk ölçtük biçtik ne sığar ne sığmaz hesaplayıp ona göre aldık. Koltuk takımı almadım mesela, bir üçlü bir ikili koltuk aldım. Bir yıl yemek masam olmadı salonda, sonra gönlüme göre buldum, onu da eşyaların yerini değiştirerek ferahlığını bozmadan yerleştirmeyi başardık. Ha ne odu, camımın önü kapandı. Ama sonuçta mühim olan evi geniş göstermek, ferahlığını bozmamak, bu yüzden camın önüne koltuk gelmesine razı olmak zorunda kaldım mesela.
Yani şunu demek istiyorum, yeni evlisiniz diye her eşyanız illa olmak zorunda değil. Sığmayanları satabilirsiniz, daha sonra mekana uygun alternatif depolama çözümleriyle değiştirirsiniz. Örneğin IKEA da bir sürü raf var, monteleyin duvarlara, gümüşlerinizi öyle sergileyin, yerden kazanın.

4 yıl olmuş ama merak ettim değiştirdiniz mi ne yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…