Eşyalarım Evime olmadı :((((

kadifekutu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
155
1
46
İstanbul
Aylardır nişanlım ailesi ve ben kendimize göre uygun ve geniş bir arıyorduk.İş yerlerimize yakın olsun diye genellikle Ümraniye,Çekmeköy civarından aradık.Orda ki evlerde ufacık birde çok pahalı.Şimdiki evlerde çok kullanışsız Aylardır aramanın sonunda gönlümüze göre bir ev bulduk !!! İlk başta ev gözümüze geniş geldi.2 ay sonra beğendiğimiz mobilyalar eve gelince umduğumuz gibi olmadı.Yatak odası takımı odaya girdi ama kapısı yarım açılıyor.Ölçüye göre hareket ettik sözde.Salon takımı oldu bu sefer yemek odası takımı olmadı.Konsol ve masa girdi gerisi antrede kaldı. Çocuk odasına küçük bir baza aldık bu seferde dolap koymaya yer kalmadı. Eşyalar gelince evin şekli ortaya çıktı. Çok moralim bozuldu.Dünden beri ağlıyorum

Kıracısın be güzelim üzülme idare edicen ben cogu seyini üst üste koydum.şimdiki aklim olsa o kadar eşya bile almazdim.ama insan ilk heves istiyor işte allah nasıp eder kendi evine geçince gönlüncr alır yerleştirrisin üzülme

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim evimin de odaları çok küçük, salonuma yemek masam sığmadı, mecburen yemek odasını ayrı açtım. Bi oda boştu oraya köşe takımı sipariş etmiştik, aynen sizin durum gibi odaya büyük geldi, kapısı falan kapanmadı geri gönderdik.
Çoğu eşyamızı evlenince tamamladık biz. Evlenmeden önce insanın her şeyi alası geliyor ama evin ölçülerini genişliğini bilmeden aldığın şeylerde sorun yaşıyosun.
Yemek odanı sen de ayrı aç bence. Sıkış tıkış olmuyor hem evin içi.

Son düzenleme:

Kiracı değilim canım keşke öyle olsa evi satın aldık birde 6 yıllık kredi borcuna girdik

Bizde ölçtük sözde ama olmadı,ayrı odamda yok ki yemek odası açayım 2+1 ama 1+1 olucak evmiş...

Teseli olmadı o zaman:-(..
Değiştirme imkanin yok mu eşyaları.gidip konussan daha kucuk esya alsan

Denedik ama adam kabul etmedi,o eşya bir kere kuruldu dedi,yatak odası içinde bu cumartesi gidip konuşucam,en sonunda basıcam isyanı bu evde ben yaşıcam diye

Canım eşyaları değişmekten başka çareniz yok,konuşun anlayış gösterirler mutlaka. Bizim de evmiz ufak,köşe koltuk aldık o bile sığmadı, sonra biraz daha ufağıyla değiştik. bu sefer yetişmedi,biz balayındayken geldi

ikeaya bayılıyorum ben, ufacık odalara göre ne güzel dizayn yapıyolar yaa

Bende hiç unutmam koltuklarım için sorun yaşadım aldım ama pişman oldum daha güzel koltuklar gördüm sonra çok acele karar verdım gırdıgım ılk magazada bu olsun dedim ve şimdi nasıl pişmanım üstelik benim evime gelmemişti daha 15 gün vardı eve gelmesine gittik konuştuk eşim ile alamayacaklarını söyledirler gunlerce ağladım babamlar gitti konuşmaya geri almadı adamlar nefret ettim şimdi dört gözle değiştirmek istiyorum

Kurulmuş eşyayı geri almazlar, hiç ümit bağlamayın ona.
Kullanılmış oluyor artık o eşyalar.
Salona sığmadı dediğiniz gümüşlük falan mı?
Hani çok da gereği yok gümüşlüğün.
Üniteyse sığmadıysa tv'yi konsolun üstünde kullanıyorum ben, yer kazanma açısından mantıklı.

Ya sıkış tepiş oturacaksınız veya daha kullanmadığınız bazı eşyalardan vazgeçeceksiniz.
Ben olsam eşyaları defa ederdim.

Yok canım yemek odası ve salon takımını aldığımız yer kabul etmedi.Yatak odası için şansımı bu cumartesi günü denicem...

Gerçekten sinir bozucu bir durum moralim bozuldu..Dedim ne biçim evler yapılıyor şimdi.Küçük kullanışsız..Ailenin yaşayacağı evleri bekar evleri gibi yapmışlar..

Canim sikma canini kiraci olunca boyle oluyo bende ilk evlenmeden once geldik istanbula sifir ev bulduk ona gore esya aldik sonra ayni apartmanin ist katina ciktik orda bile ev degisikti asagidaki duzenimin ahnisi olmadi asagida sol ustte sag tatafta oturmak bile dengesizlikler cikardi ortaya sonra 3 hafta once buraya tasindim yine ayni site ama iki odali bir surj esya attim ve olanlarda ust uste olanlar var simdi tasindim derken tayinimiz cikti ve bolmedigim baska sekil bir ev olacak ne nereye nasil uyacak bilmiyorum burda bile perdelerimbuyuk geld i kanepeler sigdi ama acilmiyi evin olmadigi surece zor uyum istedigin gibi olmaz benimde aklim olsaydi o zamanlar bu kadar esya almazdim ki esyamda o kadar defil baktigin zaman bu bile fazla geliyo alisirsin zamanla sikma canini daha cok yer degsitiricez kendi adima soyluyorum esyalarim hepsi istikbal ama gor gittiler

Canım her işte bir hayır vardır. bence aslında şanslısın. İnanki çok esya dezavantaj. aynrı zamanda benimde evime sığmadı eşyalarım. tv ünitesidir gümüşlüktür bilmem ne gereksiz şeyler. hem kendi evnini sahibi olmuşsun şükret.

Bizde ev bakmaya basladık yani cok esyayı sevmiyorum o yüzden sadece masa sandalye salon takımı alıcaz ikeadan tv sehbası ve orta sehba istiyorum dogru karar vermişim sanırım :) mesela ben duvarlara raf yapıcam aksesuarlar için sende öyle yapabılırsın zaten gümüşlük çok abartı gelıyor bana...

Fazlalıkları cıkart bence dogru yerleşimle evin çok ferah durucaktır.

Bunu okudum tecrube oldu :) seneye antalyaya tasinicaz esyalarim yenilenecek. Ev olmadan esya almam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…