- Konu Sahibi kadifekutu
-
Kıracısın be güzelim üzülme idare edicen ben cogu seyini üst üste koydum.şimdiki aklim olsa o kadar eşya bile almazdim.ama insan ilk heves istiyor işte allah nasıp eder kendi evine geçince gönlüncr alır yerleştirrisin üzülme
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kiracı değilim canım keşke öyle olsa evi satın aldık birde 6 yıllık kredi borcuna girdik
Benim evimin de odaları çok küçük, salonuma yemek masam sığmadı, mecburen yemek odasını ayrı açtım. Bi oda boştu oaray köşe takımı sipariş etmiştik, aynen sizin durum gibi odaya büyük geldi, kapısı falan kapanmadı geri gönderdik.
Çoğu eşyamızı evlenince tamamladık biz. Evlenmeden önce insanın her şeyi alası geliyor ama evin ölçülerini genişliğini bilmeden aldığın şeylerde sorun yaşıyosun.
Yemek odanı sen de ayrı aç bence. Sıkış tıkış olmuyor hem evin içi.
Teseli olmadı o zaman:-(..
Değiştirme imkanin yok mu eşyaları.gidip konussan daha kucuk esya alsan
Teseli olmadı o zaman:-(..
Değiştirme imkanin yok mu eşyaları.gidip konussan daha kucuk esya alsan
fazla eşyaları bize ver ablası ::)
Canım eşyaları değişmekten başka çareniz yok,konuşun anlayış gösterirler mutlaka. Bizim de evmiz ufak,köşe koltuk aldık o bile sığmadı, sonra biraz daha ufağıyla değiştik. bu sefer yetişmedi,biz balayındayken geldi
ikeaya bayılıyorum ben, ufacık odalara göre ne güzel dizayn yapıyolar yaa
Bende hiç unutmam koltuklarım için sorun yaşadım aldım ama pişman oldum daha güzel koltuklar gördüm sonraçok acele karar verdım gırdıgım ılk magazada bu olsun dedim ve şimdi nasıl pişmanım üstelik benim evime gelmemişti daha 15 gün vardı eve gelmesine gittik konuştuk eşim ile alamayacaklarını söyledirler gunlerce ağladım babamlar gitti konuşmaya geri almadı adamlar nefret ettim şimdi dört gözle değiştirmek istiyorum
Kurulmuş eşyayı geri almazlar, hiç ümit bağlamayın ona.
Kullanılmış oluyor artık o eşyalar.
Salona sığmadı dediğiniz gümüşlük falan mı?
Hani çok da gereği yok gümüşlüğün.
Üniteyse sığmadıysa tv'yi konsolun üstünde kullanıyorum ben, yer kazanma açısından mantıklı.
Ya sıkış tepiş oturacaksınız veya daha kullanmadığınız bazı eşyalardan vazgeçeceksiniz.
Ben olsam eşyaları defa ederdim.[/QUO
Benim aslında en büyük hatam evi görmeden eşyayı görmeden gittim çeyiz yaptım. Her şeye heveslendim aldım attım çeyize.Yemek odası takımı alırken de gümüşlük konsol takımı olsun dedim.Benim çeyizimi anca toplar dedim. Tv konsolun üstüne koyduk. Yemek masası girdi gümüşlük girmedi. Çeyizimden bile birçok eşya annemin evinde kalıcak durum bunu gösteriyor.:26:
Aylardır nişanlım ailesi ve ben kendimize göre uygun ve geniş bir arıyorduk.İş yerlerimize yakın olsun diye genellikle Ümraniye,Çekmeköy civarından aradık.Orda ki evlerde ufacık birde çok pahalı.Şimdiki evlerde çok kullanışsızAylardır aramanın sonunda gönlümüze göre bir ev bulduk !!! İlk başta ev gözümüze geniş geldi.2 ay sonra beğendiğimiz mobilyalar eve gelince umduğumuz gibi olmadı.Yatak odası takımı odaya girdi ama kapısı yarım açılıyor.Ölçüye göre hareket ettik sözde.Salon takımı oldu bu sefer yemek odası takımı olmadı.Konsol ve masa girdi gerisi antrede kaldı. Çocuk odasına küçük bir baza aldık bu seferde dolap koymaya yer kalmadı. Eşyalar gelince evin şekli ortaya çıktı. Çok moralim bozuldu.Dünden beri ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?