Estrofem acilll.

Minnosella098

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2019
795
786
103
30
Kızlar tüp bebek hastayım sabah akşam Estrofem içiyorum ilacım bitti eczane e reçeteli yazılan bir ilaç olduğu için parayla bile vermiyor yazan doktor bulamıyorum elimde 40 günlük ilaç varmış gibi gözüküyormuş sistemde ama elimde sadece bütünlük ilaç kaldı tüp bebek doktorumda kliniğine gitmemi istiyor ama eşim şehir dışında Beylikdüzü’nden dudulluya toplu taşımayla veya taksiyle gitmem çok zor ben bu ilacı başka nasıl alabilirim aile hekimi yazıyor mu çok çaresiz kaldım

Aile hekimi yazıyor da elinizde 40 günlük varmış gibi görünüyorsa sistem de yine de alamazsin eğer tanıdık bir eczane varsa ordan alin bı reçete geriden gelirsiniz hep

Daha önce aile hekimliğine yazdırmıştım da senin doktorun niye kliniğe çağırıyorki bana mesajla e reçete numarası yolluyor eczaneden alıyorum

Daha önce aile hekimliğine yazdırmıştım da senin doktorun niye kliniğe çağırıyorki bana mesajla e reçete numarası yolluyor eczaneden alıyorum
O kadar yalvardım ki illa buraya biri gelmeli diyo anlamadım bende o şekilde giriş yapamazmış ücretini göndereyim kimlik bilgilerimle dedim ama kabul etmedi

Canım anlamadım doktor mu yazmıyor yoksa yoksa sistemden dolayı mı alamıyorsun tedavi olduğun merkezi arasan

Tüp bebek doktorum kliniğe gelirsen yazarım diyo ama kliniğe gitmem imkansız eczanelerde bu ilaç e reçeteyle veriliyor reçeteniz olmadan yada reçete kodu söylemeden veremeyiz diyor
Canım anlamadım doktor mu yazmıyor yoksa yoksa sistemden dolayı mı alamıyorsun tedavi olduğun merkezi arasan

E reçete istiyorlar o ilaç sisteme girilmeden verilmiyormuş
Benim doktorum normal bir reçete yazıyor onunla alıyorum ilaçlarımı kimse e recete lazım demedi. Hatta paralı alacağım ilaçları da bu lazım diyorum veriyorlar.
Ya da bir tanıdığın varsa kız kardeşin falan o yazdırsın kendi adına sen kullan

Yanımda şuan hiç kimse yok yarın tekrar bi aile hekimine gideceğim inşallaj yazar

Eczanemiz tanıdık ama e reçeteli ilaçlr verilmiyormuş
İstese verir uğraşmak istememis yada sıkıntı olur die vermek istememiş bende tüp Bebekle hamile kaldım bende kullandım estrofemi ama benim eczacim veriodu zamanı gelince reçete yazdırıp ona veriodum aynı sorunu oksapar ignesinde de yaşadım aynısını onu alırken de yaptık

Arkadaşlar estrofem şu an kısıtlı bir ilaç. 1 ay öncesine kadar reçetesiz alabiliyoduk adet sınırlaması olmadan ama artık günde 1 kullanımına izin verilmiş ve sadece devlet hastanesinden yazılması şartıyla..

Başka bir eczaneden bu ilacı istiyorum diyin reçeteyi hiç karıştırmadan.
E-reçete edilmeden ücretiyle de istesen vermiyorlar. Yumurta toplama sonrası hastaneden ayrılmadan eşim eczaneye gidip ilaçları alayım dedi ben dinlenirken, bu açıklama ile vermemişler. Allahtan geri dönüp hemen e-reçete ettirdi o şekilde alabildik. Elinde olup kullanmayanlar kargo ile yollasın yazık kıza yaa

Evet bence de... elinde olan göndersin arkadaşa lütfen bulamayacak çünkü.. ben de 2 hafta önce başladım transfer sürecine. Günde 3 tane estrofem kullanıyorum. 1 kutu doktorum yazdı, çok şükür eski tedavimden de kalmış. İlaçları karıştırınca gördüm. Cinsiyet değiştirme sürecinde trans kadınlar kullanıyormuş bu hormon ilacını. O yüzden e reçeteli ve takipli bir ilaç yani ilaç var eczanelerde ama alamıyoruz malesef kısıtlı. Kasım sonu gibi başlamış bu uygulama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…