- 12 Ocak 2025
- 40
- 46
- 3
- Konu Sahibi Minnosella098
-
Ben de ayar oldum bu duruma. İşi yokuşa sürüyorlar. Yazıp e-reçete numarası gönderebilirler aslında. Bu tüp bebek merkezi hangisi acaba, kesinlikle tavsiye edilecekler arasında olmamalıDaha önce aile hekimliğine yazdırmıştım da senin doktorun niye kliniğe çağırıyorki bana mesajla e reçete numarası yolluyor eczaneden alıyorum
Bana 3 kutu yazıldı üçünü de alabildikEvet bence de... elinde olan göndersin arkadaşa lütfen bulamayacak çünkü..ben de 2 hafta önce başladım transfer sürecine. Günde 3 tane estrofem kullanıyorum. 1 kutu doktorum yazdı, çok şükür eski tedavimden de kalmış. İlaçları karıştırınca gördüm. Cinsiyet değiştirme sürecinde trans kadınlar kullanıyormuş bu hormon ilacını. O yüzden e reçeteli ve takipli bir ilaç yani ilaç var eczanelerde ama alamıyoruz malesef kısıtlı. Kasım sonu gibi başlamış bu uygulama.
Onu bende kullanıyorum doktorum yazıyor bana bitiyor mesela reçete de sayılı günü gözüktüğü için o gün geçmeden indirimli alamıyorum eczaneler para ile alıyorum ben.Kızlar tüp bebek hastayım sabah akşam Estrofem içiyorum ilacım bitti eczane e reçeteli yazılan bir ilaç olduğu için parayla bile vermiyor yazan doktor bulamıyorum elimde 40 günlük ilaç varmış gibi gözüküyormuş sistemde ama elimde sadece bütünlük ilaç kaldı tüp bebek doktorumda kliniğine gitmemi istiyor ama eşim şehir dışında Beylikdüzü’nden dudulluya toplu taşımayla veya taksiyle gitmem çok zor ben bu ilacı başka nasıl alabilirim aile hekimi yazıyor mu çok çaresiz kaldım
Hanımefendiye şu an reçete edilemiyor ya ilaç, elinde var gibi görünüyor ilaç takip sisteminde. Belki tedavisi biten hastalar merkeze bırakmıştır vermek için çağırmış olabilirler mi acaba.Ben de ayar oldum bu duruma. İşi yokuşa sürüyorlar. Yazıp e-reçete numarası gönderebilirler aslında. Bu tüp bebek merkezi hangisi acaba, kesinlikle tavsiye edilecekler arasında olmamalı
Aaa doğru yaaaHanımefendiye şu an reçete edilemiyor ya ilaç, elinde var gibi görünüyor ilaç takip sisteminde. Belki tedavisi biten hastalar merkeze bırakmıştır vermek için çağırmış olabilirler mi acaba.
Çok güzel bir haber nasıl alabildiniz acaba ve hangi tarihte. Söyleyim doktoruma öyle reçete etsin bari çünkü daha uzun süre kullanacağım. Transfer var test günü beklemesi var. Tanıya ne girdi.Bana 3 kutu yazıldı üçünü de alabildik
Yok canım reçete yazması için oraya gitmem gerekiyormuş başka şehirden gitseydim acaba yine çık gel mi diyecektiHanımefendiye şu an reçete edilemiyor ya ilaç, elinde var gibi görünüyor ilaç takip sisteminde. Belki tedavisi biten hastalar merkeze bırakmıştır vermek için çağırmış olabilirler mi acaba.
Özür dilerim 3 değil 4 kutu almışımÇok güzel bir haber nasıl alabildiniz acaba ve hangi tarihte. Söyleyim doktoruma öyle reçete etsin bari çünkü daha uzun süre kullanacağım. Transfer var test günü beklemesi var. Tanıya ne girdi.
Bu saçmalık sonuçta hastasısınızYok canım reçete yazması için oraya gitmem gerekiyormuş başka şehirden gitseydim acaba yine çık gel mi diyecekti
Ee bize niye vermiyolarÖzür dilerim 3 değil 4 kutu almışım
Reçeteyi tüp bebek doktorlarından birine değil, hastanenin kadın doğum doktoruna yazdırdıklarını fark ettim sadece ama teşhis vs kalan detaylara hakim değilimEe bize niye vermiyolarbütün eczaneler aynı şeyi söylüyolar
En az 3 çocuk diye feryat eden siyasi büyüklerimiz bir tane çocuk için bile nelerle uğraştığımızı biliyorlar mı acabaBenim de öyle oldu. Kadın doğum doktoru yazdı ama alamadık
Merhabalar bnde estrofem ilacını araştırırken yorumunuzu gördüm. Doktor 1 kutudan başka ödeme yapılmaz diye sadece 1 kutu yazdı. Bitince gel tekrar reçete yazacağım ddi. Eczaneye sorduğumda ise reçete olarak yazsa bile ayda 1 kutunun parasını öder diğerlerini ödemek zorunda kalırsın yeni sistem çıktı ddiBize niye vermiyolar anlamıyorum28 günde 1 kutu yazılabiliyor deniyor bize. Eczaneye gidiyorum ücretiyle almaya vermiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?