• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estrofem acilll.

Vallahi parayla satan eczaneler hangisiyle isimlerini verin lütfen biz de alalım 🙏🏻 İstanbuldayım çevremdeki eczanelerin hiç biri parayla bile vermedi... ilacı bulmak zor çünkü günde 3 tane kullanıyorum 🤷‍♀️
İlaç kısıtlandı doktor yazmadığı sürece veremeyiz dediler. Doktor da sadece 1 kutu yazabileceğini söyledi. Gerçekten şaşırdım ve çaresizim
Doktorun yazması gerekiyormuş reçete edildikten sonra eczane verebilirmiş. Yine direk parayla vermiyorlarmış. Bi aile hekimine sorabilir misiniz yazar mı acaba

Yani ilk kutuyu aldıktan sonra. diğer kutuları doktor reçete edecek ama ücretli alacakmışız

Kızlar tüp bebek hastayım sabah akşam Estrofem içiyorum ilacım bitti eczane e reçeteli yazılan bir ilaç olduğu için parayla bile vermiyor yazan doktor bulamıyorum elimde 40 günlük ilaç varmış gibi gözüküyormuş sistemde ama elimde sadece bütünlük ilaç kaldı tüp bebek doktorumda kliniğine gitmemi istiyor ama eşim şehir dışında Beylikdüzü’nden dudulluya toplu taşımayla veya taksiyle gitmem çok zor ben bu ilacı başka nasıl alabilirim aile hekimi yazıyor mu çok çaresiz kaldım
Evet canım aile hekimi yazıyor ama çok fazla vermiyor günde bir tane kullanacak şekilde veriyor sigorta

Kızlar tüp bebek hastayım sabah akşam Estrofem içiyorum ilacım bitti eczane e reçeteli yazılan bir ilaç olduğu için parayla bile vermiyor yazan doktor bulamıyorum elimde 40 günlük ilaç varmış gibi gözüküyormuş sistemde ama elimde sadece bütünlük ilaç kaldı tüp bebek doktorumda kliniğine gitmemi istiyor ama eşim şehir dışında Beylikdüzü’nden dudulluya toplu taşımayla veya taksiyle gitmem çok zor ben bu ilacı başka nasıl alabilirim aile hekimi yazıyor mu çok çaresiz kaldım
Elimde bir kutuda 18adet var ücretsiz verebilirim

Back