• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estrofem acilll.

Daha önce aile hekimliğine yazdırmıştım da senin doktorun niye kliniğe çağırıyorki bana mesajla e reçete numarası yolluyor eczaneden alıyorum
Ben de ayar oldum bu duruma. İşi yokuşa sürüyorlar. Yazıp e-reçete numarası gönderebilirler aslında. Bu tüp bebek merkezi hangisi acaba, kesinlikle tavsiye edilecekler arasında olmamalı

Evet bence de... elinde olan göndersin arkadaşa lütfen bulamayacak çünkü.. 🤷‍♀️ ben de 2 hafta önce başladım transfer sürecine. Günde 3 tane estrofem kullanıyorum. 1 kutu doktorum yazdı, çok şükür eski tedavimden de kalmış. İlaçları karıştırınca gördüm. Cinsiyet değiştirme sürecinde trans kadınlar kullanıyormuş bu hormon ilacını. O yüzden e reçeteli ve takipli bir ilaç yani ilaç var eczanelerde ama alamıyoruz malesef kısıtlı. Kasım sonu gibi başlamış bu uygulama.
Bana 3 kutu yazıldı üçünü de alabildik 🤔

Kızlar tüp bebek hastayım sabah akşam Estrofem içiyorum ilacım bitti eczane e reçeteli yazılan bir ilaç olduğu için parayla bile vermiyor yazan doktor bulamıyorum elimde 40 günlük ilaç varmış gibi gözüküyormuş sistemde ama elimde sadece bütünlük ilaç kaldı tüp bebek doktorumda kliniğine gitmemi istiyor ama eşim şehir dışında Beylikdüzü’nden dudulluya toplu taşımayla veya taksiyle gitmem çok zor ben bu ilacı başka nasıl alabilirim aile hekimi yazıyor mu çok çaresiz kaldım
Onu bende kullanıyorum doktorum yazıyor bana bitiyor mesela reçete de sayılı günü gözüktüğü için o gün geçmeden indirimli alamıyorum eczaneler para ile alıyorum ben.

Ben de ayar oldum bu duruma. İşi yokuşa sürüyorlar. Yazıp e-reçete numarası gönderebilirler aslında. Bu tüp bebek merkezi hangisi acaba, kesinlikle tavsiye edilecekler arasında olmamalı
Hanımefendiye şu an reçete edilemiyor ya ilaç, elinde var gibi görünüyor ilaç takip sisteminde. Belki tedavisi biten hastalar merkeze bırakmıştır vermek için çağırmış olabilirler mi acaba.

Hanımefendiye şu an reçete edilemiyor ya ilaç, elinde var gibi görünüyor ilaç takip sisteminde. Belki tedavisi biten hastalar merkeze bırakmıştır vermek için çağırmış olabilirler mi acaba.
Yok canım reçete yazması için oraya gitmem gerekiyormuş başka şehirden gitseydim acaba yine çık gel mi diyecekti

Çok güzel bir haber nasıl alabildiniz acaba ve hangi tarihte. Söyleyim doktoruma öyle reçete etsin bari çünkü daha uzun süre kullanacağım. Transfer var test günü beklemesi var. Tanıya ne girdi.
Özür dilerim 3 değil 4 kutu almışım

Eklentiler

• DC99D201-A40B-4B63-B658-A645C297F510.jpeg
    DC99D201-A40B-4B63-B658-A645C297F510.jpeg
    298,2 KB · Görüntüleme: 18
Günaydın.. evet çok doğru keşke tüp bebekte kullanımına bi esneklik sunabilselerdi çünkü günde 4 tane kullanması gereken arkadaşlar da vardır.

Merhaba arkadaşlar estrofem için günde 3 kullanıldığını yazsa 9 gün sonra reçete edebilir miyiz?

Bende 3 kullanıyorum günde ama reçetede hiç sorun olmuyor ya, son kutuyu açtığım zaman dr yazıyorum hemen 2-3 kutu yazıp e reçete şifresi ile fotosunu atıyor. Yok devlet hastanesi yok özel yok kadın doğum hiç öyle bir sorun yaşamadık çok şükür. Şişli memorial ivf

Bize niye vermiyolar anlamıyorum 🤷‍♀️ 28 günde 1 kutu yazılabiliyor deniyor bize. Eczaneye gidiyorum ücretiyle almaya vermiyor.

Bize niye vermiyolar anlamıyorum 🤷‍♀️ 28 günde 1 kutu yazılabiliyor deniyor bize. Eczaneye gidiyorum ücretiyle almaya vermiyor.
Merhabalar bnde estrofem ilacını araştırırken yorumunuzu gördüm. Doktor 1 kutudan başka ödeme yapılmaz diye sadece 1 kutu yazdı. Bitince gel tekrar reçete yazacağım ddi. Eczaneye sorduğumda ise reçete olarak yazsa bile ayda 1 kutunun parasını öder diğerlerini ödemek zorunda kalırsın yeni sistem çıktı ddi 🤦🏻‍♀️ günde 3 tane kullanacakmışım kutu bitince bakalım nasıl olacak

Vallahi parayla satan eczaneler hangisiyle isimlerini verin lütfen biz de alalım 🙏🏻 İstanbuldayım çevremdeki eczanelerin hiç biri parayla bile vermedi... ilacı bulmak zor çünkü günde 3 tane kullanıyorum 🤷‍♀️

İlaç kısıtlandı doktor yazmadığı sürece veremeyiz dediler. Doktor da sadece 1 kutu yazabileceğini söyledi. Gerçekten şaşırdım ve çaresizim

Back