- 6 Nisan 2015
- 159
- 283
- 43
ya marco paşa osy bana da özelden resim gönderdi. gerçek mi yani. kız çabucak iyileşmiş. mükemmel olmuş. yorgun yüz gitmiş harika genç güzel bir yüz gelmiş. hemde 8,9 günde
vayyy kimler gelmiş kimler
hiç yüz vermiyon banahiç bi sosyal ağdan seslenmemişin ve de elaleme habire sabah köründen itibaren dil dökmüşün şimdi napim ben ha, kaç parçaya bölim seni. baktım baktım resimlere bölünecek gibi de değilsin ki. pek bi çelimsizsin. et yok yağ yok. kemik sırf
konu sırf sen olsan 3. sayfa paklar ama etken olarak ben olunca konu mühim bir şahsiyetim baş sayfada yer alırız merak etme sen
yani evet. resimler doğru gibi ama ne bilim ki. o morluklu resim ile en son resim arası 2,3 ay ise bize 8,9 diyosaValla gec donemde o kadar morluk olmaz misch den de gorduk bunu..Birde osy nin gozlei bayagi cekilmis yani.Misch gibi karanlik odalarda cukur hat falanda kovalamamis onunda etkisi var guzel gorunuyor ama yuz ifadesi baya degismis 3 ay sonra gormek lazim
aa senin suçun yok muydu. o mu sarktı sana
niye benden bekliyosun her şeyi ya..sen at bi mesaj nedir yani incilerin mi dökülür..
nerde gördün kızım kemiklerimi..yalniz sende göğüsler gayet iyiutanmıyon mu oyle gezmeye..kırarım kemiklerini görmiyim bi daa..
yanlız jelo da diyo ki illa görüşelim diye tutturmuşsun. o ben meşgulim sosyalim psikopatim görüşemem dedikçe çıldırmışsın. seni sakinleştirmek için bi ara buluşuruz demek zorunda kalmış. ben onun yalancısıyım
niye benden bekliyosun her şeyi ya..sen at bi mesaj nedir yani incilerin mi dökülür..
nerde gördün kızım kemiklerimi..yalniz sende göğüsler gayet iyiutanmıyon mu oyle gezmeye..kırarım kemiklerini görmiyim bi daa..
şimdi ben bilemiycem. onun demesine göre her türlü ağda varmış. eli kolu çok uzun. her yere yetişiyo mubareğin. o diyo. ben onun yalancısıym yani. kim kimi döver bu konuda ben bilemiycem. siz kapışın ben seyredim. 1. olana botox ısmarlıyorumay baksın bakalım kim daha sosyal..bendeki arkadas kimsede yok.görüşmek için 3 ay öncesinden gün alamsı lazım onun
ay baksın bakalım kim daha sosyal..bendeki arkadas kimsede yok.görüşmek için 3 ay öncesinden gün alamsı lazım onun
hahahaha manyakkkformundasın bugün..
etraf da kendini önemli sayanlardan geçilmiyo zaten bu ara..hahaha...anlayan anladı..
Sende pek saf ciktin ben sarktim demiycek herhalde..yapma boyle ac gozunu artik sana benden baska dost olmaz
sen hep sanal takılırsan anca biz koca bulursak evlenebilirsin. biz evliler burda işte birbirimizle mutlu olup geçinip gidiyoruz. ev telaşı iş güç çoluk çocuk öldürülen aşkımız yerine burda birbirimize kenetleniyoruz. Ama sennnnnnnnnnn.Ha haaaa herkes bir havalarda derken kendini tarif etmis demek..Arkadas konusunda benle yarism sen :)ayrica bende dunya kadar sayfada yaziuorum face de ordan vakit bulunca burdayim kiymetimi bilin yani..Yalniz hep sanal mutluluklar sanal hayat geecek hayatta hic bir aktivite yok bende
bennnnnnnn. seviyorum seni yaa. hem severim hem döverim.sen buralarda pukiyi aldatıp naz'a yanaşıyosun..
pukinin gözü sendne başkasını görmüyo.
nazın gözü benden başkasını görmüyo ama sinirden.
blacikin gözün nazdan başkasını görmüyo
aylin zaten bebelerden başkasını görmüyo..beni sevecek birini arıyorum acilen..
sen buralarda pukiyi aldatıp naz'a yanaşıyosun..
pukinin gözü sendne başkasını görmüyo.
nazın gözü benden başkasını görmüyo ama sinirden.
blacikin gözün nazdan başkasını görmüyo
aylin zaten bebelerden başkasını görmüyo..beni sevecek birini arıyorum acilen..
Ha haaaa herkes bir havalarda derken kendini tarif etmis demek..Arkadas konusunda benle yarism sen :)ayrica bende dunya kadar sayfada yaziuorum face de ordan vakit bulunca burdayim kiymetimi bilin yani..Yalniz hep sanal mutluluklar sanal hayat geecek hayatta hic bir aktivite yok bende
Pukkam benim ne varsa onda var zaten..Siz onun kadar bilseniz pisisik yanlarimi selam vermaz kk dan tasinir gidersiniz be.o beni her halimle hatta makyajsiz halimle bile seviyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?