Allah cezasını versin bu rf nin de ulthera nın da. benim de sendeki gibi ağız kenarlarım oldu bu yıl. yaştan diyodum. demekki vsahape e girdim ya 3 seans. ondan oldu. eşim bile fark etti. geçen dedi ki senin takıntılı olduğun yanakları ben fark etmiyordum , son gittiğin yerde yaptırdıklarınla fark eder oldum. sen bu estetik işini bırak. beter oluyosunya zaten bendeki gibi göz kapağının yapışması cok nadir gorulen bi durum sanırım.başkasında duymadık hiç.erken iyileşiyo sanırdım kendimi ama değilmiş demek ki.. 8 inci günde süper olmuş arkadaş...
yok güzelim can sıkıntısı diğel..yaş olmuş 45..illa ki var yaşlanma belirtileri..gözler aşağı doğru bakıyodu, botox da yaptırmıyodum 1 yıldır. asıl takıntım çenedeki çukurluklar. onlar gitsin istedim.size bir itirafta bulunayım mı ercan beye ikinci gittiğimde yüzden vazgecmiştim.boyun ve cene/agız kenarındaki çöküntüler için gittim..öyle dedim adama.biraz garipsedi sanırım çunku ilk gittiğimdeki amacım yüzdü.hatırladı beni..sürekli karar değiştiren tutarsız biri oldugumu düşünmüş olabilir. erken daha boyun için dedi..yaptıracağın diğer şeyler de hiç işe yaramayacak boyunda dedi.yağ enjekte ederim, öncesinde laser uygularım ama etkisi yuzde 10 ancak olur dedi.evet biraz gevşeme var ama iyi boynun dedi.ağız kenarı cene için de kök hücre dedi..sonra yüz konusuna gectik..korkuyorum dedim..o da kötü olma ihtimali yok bu ameliyatın ama kararlı değilsiniz daha dedi.sonra her şey karıştı birbirine..erhan beye gittim..asıl amacım ağız kenarı boyunken o geri planda kaldı bir anda..ben oraları da nasıl olsa doldurur diye düşündüm, ameliyatın doğal bir parçası olarak.o kısımları gösterdiğimde (sadece kısacık bir an gösterebildim:) sizin yüzünüze yağ olmaz,oyle her tarafınıza istiyosunuz sonra intihar etmeye kalkıyosunuz diye espri yaptı hatta..
durum budur.ilk başta yüz şişken o gölgeler azalmıştı ama şişler inince aynı cukur hatlar ortaya cıktı yine.
sabah moralim bozuktu cidden.cunku her sabah kalkıyorum sağ göz altım şişiyor..sol göz altında zaten marconun fark ettiği gibi kas yok sanki dümdüz..oyle olunca sinirim bozuluyor..gözlüğü atamıyorum hala gizleniyorum arkasına..
çene dudak kenarı arasındaki o çöküntüler kolajenlerin yanmasından olmuş.TAmamen RF den oldu.Ayrıca sol göz altımda leke gibi koyu duran bi bölge var.RF leke yaptı sandım önce.Sonra anladım ki ordaki doku hasar görmüğ, yağ erimiş.koyulaştığı için leke gibi duruyor..
Ayyyyy. Allah kahretsin ya. ultheradan sonra vshape de tuzu biberi oldu.
Misch cim senin inan çok çok az. Bu yaşta olacak o kadar. Ancak Ercan bey senin isteklerini dinleyip daha samimi yaklaşmış sanırım. Ve de %10 ihtimal deyip bazı şeyleri yapmak istememiş. Dürüst yaklaşım. Burun bölümüne yazmıştım.
bir sürü burun doktoru gezdim. Benim 1. deviasyonumda içte yırtılma olmuş. Nefes problemim var. Dıştan da kötü. bütün doktorlar içteki problem % 20 gider ama çok güzel olursun vs. deyip yapmak istedi. Bir tek DİLBER içteki sorun hallolmayacak, sen ince derilisin. Dış estetik görünümünde en ufak olumsuzluk görünecek derin yüzünden. Ve sen estetik yaptırdım ama iyi olmadı diye mutsuz olup birde dünya para vereceksin. O yüzden gel vazgeç olma amel. dedi. Böyle düsütlerde var iyiki.