Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Her taraftan sınıfta kaldınız looo:)))zaten sizin grubun buluşması da sayemde oldu dikkat çekerim geceyi ben ayarladımmm yoksa bişey olacağı yoktu yazdım ya whatsupdan 4,şehir dışı 10,günde bir kahvaltı yemek toplantısı bizim grubun çalışın yetişinn bizeee
Yuzumde deri faLasi ve sarkma ve cukurluk gormemisler, gozaltim da sorun var dedidler, yuzunuzede cok isterseniz ameliyatsiz yontem thermage yapalim dediler, istanbulda bilinen lux bir hastane ve acayip indirim yapiyorlar bana yari yariya neredeyse cunku ahstanelerin sahibi arkadasimin arkadasi ama ben kendi istedigim kendi sevtigim aklima koydugumu yapacagim yine sanirim
Kızlar selam. Yüzümuzun alt bölgesi ve boyun için onerebileceginiz uygulama var mı? Mac lift düşündum ama 50 yaşindan önce önermiyor doktor. 41 yaşındayim.