Sana ozel meme albumu hasirlasim en kisa zamanda gondercem ..kk meme savaslarina hazir olsun
hahahahah iyice delirdi bunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana ozel meme albumu hasirlasim en kisa zamanda gondercem ..kk meme savaslarina hazir olsun
sen hep sanal takılırsan anca biz koca bulursak evlenebilirsin. biz evliler burda işte birbirimizle mutlu olup geçinip gidiyoruz. ev telaşı iş güç çoluk çocuk öldürülen aşkımız yerine burda birbirimize kenetleniyoruz. Ama sennnnnnnnnnn.
Sen öylemisin. Çık biraz etrafına bakın. Bak bu ay sonu düğünümüz var. yazın da seninkine gelelim.
bennnnnnnn. seviyorum seni yaa. hem severim hem döverim.
ama blackim başka.
naptı acaba. mr çektirdi miki
senin psişik guçlerinin 10 dk dır farkındayım..deli gibi kulağım çınlıyor korkuyorum..puki olsaydı bişiler bilirdi çınlama konusunda..pukiiim pukiiim nerelerdesin..tansiyonum mu cıktı yoksa..iki elma yedim ondan mı acaba..bunlar son sözlerim oalbilri kızlar bana iyi davranın sevin..
hahahaaaaa. başka bir isimle girmiş iz sürüyodurkızlarr @Pukkapad nerelerde bir aksilik yoktur umarımm
psişik diyen dillerini severim. senin ne psişikliğin olacakPukkam benim ne varsa onda var zaten..Siz onun kadar bilseniz pisisik yanlarimi selam vermaz kk dan tasinir gidersiniz be.o beni her halimle hatta makyajsiz halimle bile seviyor :)
kız birini bulda artık çiftçi mi olur köyün imamı mı bilememBen koye yelesme planlark yapiorum bu koca diyir bana ya..Belki orda yagiz bir ciftci yada coban bulursam hersey deisebilir ")
psişik diyen dillerini severim. senin ne psişikliğin olacak
kız birini bulda artık çiftçi mi olur köyün imamı mı bilemem
yani evet. resimler doğru gibi ama ne bilim ki. o morluklu resim ile en son resim arası 2,3 ay ise bize 8,9 diyosa
yani iyi olmuş valla beğendim.
misch ayrı bi klinik vaka. Zaten boşuna canı sıkılmış gidim de kendimi kestirim demiş. gitmiş kestirmiş. dr. hatır ve para için kesmiş bi şekilde ama gerecek bişi bulamayınca aynen kapamış deriyi. böylece kadın aynı kalmış. Bu sefer illa kusur bulacak ya eğilip bükülüp ışıkları denk getirip bişiler çekmeye çalışmış. ne diyim ki ben ona
eee o sana gösterdi mi. yok. ya da zorla. sen böyle gösterirsen heves bu kaçar gider yeni heycanlaraJelesec beni eld etti hevesi falan kalmadi hic yuz vermiyor bana yazip kaciyor
sen hep sanal takılırsan anca biz koca bulursak evlenebilirsin. biz evliler burda işte birbirimizle mutlu olup geçinip gidiyoruz. ev telaşı iş güç çoluk çocuk öldürülen aşkımız yerine burda birbirimize kenetleniyoruz. Ama sennnnnnnnnnn.
Sen öylemisin. Çık biraz etrafına bakın. Bak bu ay sonu düğünümüz var. yazın da seninkine gelelim.
kızllarrrrr...ne haberlerrr maill yazdıımm...vallahi dün akşam burdaydımmm kimse yoktuuu
Jelesec beni eld etti hevesi falan kalmadi hic yuz vermiyor bana yazip kaciyor
ayyy sanırsammm öle olduu..ayyy bende akıl da kalmamişşşşmiisch yavruuuum isimm ver ,kim üzdüyse vurayım.kuzum sen endo kısmına mı gittin acaba..9 dan sonra hep burdaydık..
biri meme savaşı mııı dediiiii....vallahii ben katılırdımmm açık ara da alırdımmmm...cunkuu süper ötesiiiii olmuşlardıııııı.....ama coooooook büyük zeka örnegii gösterdiğim icinn op den hemen sonra gebe kaldıgımm içinnnnn veeee gerisi malumm....sonuucccc...eskiii hallerine döndüler.
buran çıkan ders: kızlar bekleyin gebe kalın emzirinnn ve derhal op geçirin...ben yandımm siz yanmayınnn