Ay geç kaldın. Ol tabiKlasik olurum ben bebisim yapan hetenekli bir doktor olsa
O gergin gencecik surata klasik eksik kalmıştı tamamla. Tövbe tövbe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay geç kaldın. Ol tabiKlasik olurum ben bebisim yapan hetenekli bir doktor olsa
Hahahahahhahaahha, en cok msich i merak ediyrodum napimmmSevgiden değil o meraktan, ajanlıktan. Kim nolmuş kime olmuş iz sürmek için. Burda kaç kişiyiz biliriz birbirimizi
Ay geç kaldın. Ol tabi
O gergin gencecik surata klasik eksik kalmıştı tamamla. Tövbe tövbe
Yok genetiginde yoksa ne yaparsan yap nafileSonradan edinilmez mi. Sizle takıla takıla boynuz kulağı geçmez mi
Sana saka bir yana alt yuz gerekiyro zaten, o da bir envi kalsik sayilirKlasik olurum ben bebisim yapan hetenekli bir doktor olsa
Ne odulu yaaa?Ay biri yarın jelo ya söylesin. 1.yıl 2.yıl.....5.yıl diye habire ödül vermişler bana. Hemde bedava
Bende ünlü oluyorum yavaş yavaş
Etme tabi. Ne varsa şu yaşlı ablanda var.boyumun olcusunu aldim artik minik kusum seni ihmal eder miuim
Niye ya. Kızın alt yüzünde ne var. Sadece o kistik kısım alınsın yeter. İlerde olur klasik. Bu yaşda ne klasiğiSana saka bir yana alt yuz gerekiyro zaten, o da bir envi kalsik sayilir
Bilmem ki. Bildirimlerde gördüm. Ha bire ödül verilmiş kazen verdi sanırım. Ay beni seviyo oNe odulu yaaa?
Tırnaklarını yememek için acı ojeker var alim sanaNe odulu yaaa?
Kazen beni de seviyor Adamcagiz ruyalarinda beni goruyormus , kabus da ruya sayilir demiBilmem ki. Bildirimlerde gördüm. Ha bire ödül verilmiş kazen verdi sanırım. Ay beni seviyo o
Minicigom seni ufak kiz gibi goruyorum cidden bak :)Etme tabi. Ne varsa şu yaşlı ablanda var.
Nasil yemeyim tinaklarimi, sana odul,bana ban atiyorlar, beni kk dan atiyorlar hepTırnaklarını yememek için acı ojeker var alim sana
He karabasanda rüyada görülüyo doğruKazen beni de seviyor Adamcagiz ruyalarinda beni goruyormus , kabus da ruya sayilir demi
O kistik kisim alinip gerilemsi gerekebilir diye dusunuyorum,tabii ben dr degilim,tamamen kafadan atiyorumNiye ya. Kızın alt yüzünde ne var. Sadece o kistik kısım alınsın yeter. İlerde olur klasik. Bu yaşda ne klasiği
Adam senin yüzünden depresyon ilacına başlıycak. Napsa kurtulamadıKazen beni de seviyor Adamcagiz ruyalarinda beni goruyormus , kabus da ruya sayilir demi
Ben. Ona iyi bir ilac tavsiye edebilriim Ne de olsa psikiyatrist kadar ilac bilgim var, hepsini denediler uzerimde, nagile ancak bu kadar duzeliyorumAdam senin yüzünden depresyon ilacına başlıycak. Napsa kurtulamadı
Kisslar hepimiz pipuler uyeyizKazen nasil biri acaba en populer olana bir kere gorunsun hediye olaraktanBilmem ki. Bildirimlerde gördüm. Ha bire ödül verilmiş kazen verdi sanırım. Ay beni seviyo o
Hmmmm. Belki. Ama klasik değil endo ile geremezlermi. Alt yüze hiç etki etmiyomu endoO kistik kisim alinip gerilemsi gerekebilir diye dusunuyorum,tabii ben dr degilim,tamamen kafadan atiyorum