Senin için başka planlarım varBen. Ona iyi bir ilac tavsiye edebilriim Ne de olsa psikiyatrist kadar ilac bilgim var, hepsini denediler uzerimde, nagile ancak bu kadar duzeliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin için başka planlarım varBen. Ona iyi bir ilac tavsiye edebilriim Ne de olsa psikiyatrist kadar ilac bilgim var, hepsini denediler uzerimde, nagile ancak bu kadar duzeliyorum
Hanahaha bence de
Kisslar hepimiz pipuler uyeyizKazen nasil biri acaba en populer olana bir kere gorunsun hediye olaraktan
Endo da alt yuze etki yok canim oyle dediler dr lar banaHmmmm. Belki. Ama klasik değil endo ile geremezlermi. Alt yüze hiç etki etmiyomu endo
Hahahaaa. Hakkaten ödül olarak resmini yayınlayabilir. Bana uyar
Kisslar hepimiz pipuler uyeyizKazen nasil biri acaba en populer olana bir kere gorunsun hediye olaraktan
Niye avabeaaaaNasil yemeyim tinaklarimi, sana odul,bana ban atiyorlar, beni kk dan atiyorlar hep
Ne gibi planlar. Iyilestirecen mi beni Hala,in oglu cerrahpasada psikiyatristti onu bile delirtmistim benSenin için başka planlarım var
BilmemNiye avabeaaaa
Atif verimli yle görüşcem. Boş bir yatak ayarlayabilir belkiHanahaha bence de
Hahahhahaha arif verimli ile mi? Ayif vetimli ile mi? Arif verimli nin kitaplarini okudum fayda etmedi banaAtif verimli yle görüşcem. Boş bir yatak ayarlayabilir belki
Sana tek psikiyayrist olmas. Hastanede yatıp konsiltasyon yapılmalı üzerinde. Belki bi fikre varabilir dr. LerNe gibi planlar. Iyilestirecen mi beni Hala,in oglu cerrahpasada psikiyatristti onu bile delirtmistim ben
Ay iyki yanlış yazdım. Saldır bakalımHahahhahaha arif verimli ile mi? Ayif vetimli ile mi? Arif verimli nin kitaplarini okudum fayda etmedi bana
Ben hep yanlis yaziyorum Cunku ipad dan yalan yanlis oluyorAy iyki yanlış yazdım. Saldır bakalım
Evet biliyorum bize pro kart lazim ki buranin tozunu dumanian katalimDaha seri olucam da mesajlar arası 10 sn, 15 sn. Beklemelisin diye hata veriyo
Ayy hele wats dan hep yanlış. Parkakların şişko şişko bi harfe basim derken bir soldaki iki sağdaki harf çıkabiliyo piyasayaBen hep yanlis yaziyorum Cunku ipad dan yalan yanlis oluyor
Pro da beklenmiyo muEvet biliyorum bize pro kart lazim ki buranin tozunu dumanian katalim
BeklenmiyorPro da beklenmiyo mu
Senin parmaklarin mi sisko Inanmiyorummmmmm gormeden inanmamAyy hele wats dan hep yanlış. Parkakların şişko şişko bi harfe basim derken bir soldaki iki sağdaki harf çıkabiliyo piyasaya
Haa jelo ondan bi havalandıydı proyum ben diye. Bak sennn.Beklenmiyor