Şişko değilsede ince hiç değilSenin parmaklarin mi sisko Inanmiyorummmmmm gormeden inanmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şişko değilsede ince hiç değilSenin parmaklarin mi sisko Inanmiyorummmmmm gormeden inanmam
Naz kusum oukacigimm dogRu o kisim yukari akinssa Iiyi olurO kistik kisim alinip gerilemsi gerekebilir diye dusunuyorum,tabii ben dr degilim,tamamen kafadan atiyorum
Yok bidigim attilar yine size Iyigeceler demeden gidermiyim zorla serle girdim iyi geceler fistiklarimm bidaha atarsa yazamiycammBlack kuşum yattın mı
Ay kıyamam yaa. Seni atanlar utansın bebetom.Naz kusum oukacigimm dogRu o kisim yukari akinssa Iiyi olur
Yok bidigim attilar yine size Iyigeceler demeden gidermiyim zorla serle girdim iyi geceler fistiklarimm bidaha atarsa yazamiycamm
Alalim alakimm burdayim pukacigim bitanecimmmmPro da beklenmiyo mu
Utansinlar bidigimmm mucukksssAy kıyamam yaa. Seni atanlar utansın bebetom.
İyi geceler
Sen uyumuyosun bitancimmm sana eslik ediyim biraz ama atiyilar kissssB black tulips niredesin kuzuuuum
Aaa masalahh yesin bicirik afiyet olsunKizim acikmis ona bir seyler hazilayip gelecem
Iyi uykular canimYatim ben. İyi geceler sana
Makarna yapiyorum bu saattte Garip kiz bu vesselamAaa masalahh yesin bicirik afiyet olsun
Niye gidesin yok, mr cektirmen lazimGoztepe hastanesinden randevu aldim mr icin yarina hic gdesim yok pukkacigim
Iyi uykular bitanemUyuyorum bitanecimm bugun cok erkenden hortladim Iyigeceler fistik
Cekici bayan
Yesin annesi masallah sevin :)) hep boyle surer umarimmMakarna yapiyorum bu saattte Garip kiz bu vesselam
Bugun birass canim skldi canimin Ici gderim beljiNiye gidesin yok, mr cektirmen lazim