- 16 Mart 2015
- 1.291
- 1.084
Endoskopide ne isimiz var biz moruguz klasikligiz gariEndoskopi bolumunde bekliyodum sizi iki saatir bosubosuba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Endoskopide ne isimiz var biz moruguz klasikligiz gariEndoskopi bolumunde bekliyodum sizi iki saatir bosubosuba
Ayyy bin kere kovuldum yine girdimEndoskopide ne isimiz var biz moruguz klasikligiz gari
Hahahagaha guldurme beni pukkacimmmOsy nin yaninda moruguz tabii ki
Ayyy black im güzelim gelmiş birde bana kızmış.
Canim benim Kovulmanin alasini ben bilirim, az kovulmadim Ama bacadan girdim yine girdimAyyy bin kere kovuldum yine girdim
Hahahagaha guldurme beni pukkacimmm
Sen sutyen degil don salla nin yolunu bulrusan ben senin deli olduguna inanacam sozAyyy black im güzelim gelmiş birde bana kızmış.
Napim yani, dün yazılanları bir oku. Marco hep beni sayıklamış naz nerdesin diye.
Seviyorum nazı demiş. Sev beni seveyim seni
Anam yüzsüZlük var sende . Kazen bile baş edemedi senleCanim benim Kovulmanin alasini ben bilirim, az kovulmadim Ama bacadan girdim yine girdim
Günlerdir sallıyorum. Hep bir ümit dedim. Ama genede olmuyo haSen sutyen degil don salla nin yolunu bulrusan ben senin deli olduguna inanacam soz
Olacak nazcigim ugras sen Walla bende genetik delilik, dogustan deliyim sonradan olma degilim yani O yuzden iyi anlarim ben deliden, sen deli degilsin simdilikGünlerdir sallıyorum. Hep bir ümit dedim. Ama genede olmuyo ha
Acmak lazim aslinda, kk da bir tane bile klasik bolumu bulamadim Ama oraya black giremez ki, yasi tutmazKlasikler diye bi bölüm mü açsak. Kk da klasik olanlar yazmıyomu ya. Hep endo. İlginç
Minigim bidigim prensesim bebetooom nazimm balim petegimAyyy black im güzelim gelmiş birde bana kızmış.
Napim yani, dün yazılanları bir oku. Marco hep beni sayıklamış naz nerdesin diye.
Seviyorum nazı demiş. Sev beni seveyim seni
Napim, sizleri cok seviyorum ayrilamadimAnam yüzsüZlük var sende . Kazen bile baş edemedi senle
Sonradan edinilmez mi. Sizle takıla takıla boynuz kulağı geçmez miOlacak nazcigim ugras sen Walla bende genetik delilik, dogustan deliyim sonradan olma degilim yani O yuzden iyi anlarim ben deliden, sen deli degilsin simdilik
Hah şöyle. Yola gelMinigim bidigim prensesim bebetooom nazimm balim petegim
Klasik olurum ben bebisim yapan hetenekli bir doktor olsaAcmak lazim aslinda, kk da bir tane bile klasik bolumu bulamadim Ama oraya black giremez ki, yasi tutmaz
Sevgiden değil o meraktan, ajanlıktan. Kim nolmuş kime olmuş iz sürmek için. Burda kaç kişiyiz biliriz birbirimiziNapim, sizleri cok seviyorum ayrilamadim
boyumun olcusunu aldim artik minik kusum seni ihmal eder miuimHah şöyle. Yola gel