- 16 Mart 2015
- 1.291
- 1.084
Yok yuzunu gerdirebilrisin ona inandim gerisi yok sendeAy var diyorum inanan yok
Yüz germe diyorum iyisin gerek yok
Çılgınım deliyim diyorum senden hanımı yok
Bi kendimi ifade edemedim şurda gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yuzunu gerdirebilrisin ona inandim gerisi yok sendeAy var diyorum inanan yok
Yüz germe diyorum iyisin gerek yok
Çılgınım deliyim diyorum senden hanımı yok
Bi kendimi ifade edemedim şurda gitti
Hahahah Goruntun minyatur hanimefendiyse benim sucum mu?Yok yuzunu gerdirebilrisin ona inandim gerisi yok sende
Yaaa. Ona ihtiyaç var yani öyle mi.Yok yuzunu gerdirebilrisin ona inandim gerisi yok sende
Kizda mucize i bir cilt var, oyle ki aninda yoparliyor,lastik gibi masallah, lastik ancak bu kadar cabuk toparlar ama sen yaslisin sende toparlamazOsy ile yazıştım şimdi. 7 günde mucize olmuş kadın da en ufak şişlik yok, morluk yok. Acaip gergin , makyajlı oturuyo öyle. Allahım bende istiyorum böyle olmak. Neyin kafadı ise bu bende istiyorum aynından. Kullanıcam
Hahhahahaha Sana da bir sey soylemeye gelmiyor, illa bir yetimi yaptirayim diyorsun , cok istiyorsan yuzunu yaptir diyroum simdi 35 duruyorsun ,o zaman kesin 15 lik olursun sen, cunku minyatursunYaaa. Ona ihtiyaç var yani öyle mi.
Yaşlısın dedi bana. Geceleri bu yaşlı kadına kalıyon amaKizda mucize i bir cilt var, oyle ki aninda yoparliyor,lastik gibi masallah, lastik ancak bu kadar cabuk toparlar ama sen yaslisin sende toparlamaz
Ama endo dan sonra makyaj yapmak yasakmis, uygulama bana oyle dediOsy ile yazıştım şimdi. 7 günde mucize olmuş kadın da en ufak şişlik yok, morluk yok. Acaip gergin , makyajlı oturuyo öyle. Allahım bende istiyorum böyle olmak. Neyin kafadı ise bu bende istiyorum aynından. Kullanıcam
Hee. Jelo yu gördükten sonra önce vücud illada vücud. Taş gibi olacamHahhahahaha Sana da bir sey soylemeye gelmiyor, illa bir yetimi yaptirayim diyorsun , cok istiyorsan yuzunu yaptir diyroum simdi 35 duruyorsun ,o zaman kesin 15 lik olursun sen, cunku minyatursun
Eeeee hahahahha Yaslisin tabiii, osy gencecik olmasa ,cildi lastik gibi olmazdi, onun cildi 18 lik gibi olmaliYaşlısın dedi bana. Geceleri bu yaşlı kadına kalıyon ama
Sen zaten tas gibisin , miniciksin, saka demiyorum ,resimlerden muhtesem minicik gorunuyorsun, uzakdogu kizlati gibisin ,minyaturluk olarakHee. Jelo yu gördükten sonra önce vücud illada vücud. Taş gibi olacam
Dedim ya filipinliler selam veriyo diye. Kocamın yanına gidince o ülkede çok filipinli çalışır, markette avm de bir çokları selam veriyo banaSen zaten tas gibisin , miniciksin, saka demiyorum ,resimlerden muhtesem minicik gorunuyorsun, uzakdogu kizlati gibisin ,minyaturluk olarak
Canım uygulama da bende yaşlıyız. Bu kıs genç. Ona yasak değildirAma endo dan sonra makyaj yapmak yasakmis, uygulama bana oyle dedi
Hıı. Tabi erhan beyde mucize yaratıyo ama hakkını yemeyelim. Osy 8 günde bende 18 günde taş gibi oluruk ne varEeeee hahahahha Yaslisin tabiii, osy gencecik olmasa ,cildi lastik gibi olmazdi, onun cildi 18 lik gibi olmali
Marko paşam yok bu gece. Özledim seni özledim nefes gibi , sen benim canımsın sen benim balımsın bi tanecik paşamsın özledim seniiii
Himmm anladim makyaj da da yas siniri var yaniCanım uygulama da bende yaşlıyız. Bu kıs genç. Ona yasak değildir
Kisssss ben snei bekliyordum sabahtan beri orada oldugunu ne bileyim minigimZar zor gryorum sateeen kustum hepnize bensiz ohhh negussel kaynatmissiniz