A
tAtildim ben tatlim evet implanti takan doktora elestiriden
Ay sendemi atıldındı black
Burasi camli villa tatlimmm biri bizi gozetliyo evi gibi olduk he tamam caktirmaevet okuyolar canım:) mukayet ol diline..tanımıyorum derim gelmiş yazmış ne yapayım derim
Antibiyotik alerjim var her antibiyotigi icemiyorum yoksa asirirdim :)))Eşinin antibiyotiğinden aşırsaydın sende. Ona verdi demek doktorlar
Bende cepten giremiyorum banlamis kazen beni:) o yuzden dedim eski hesabindan kaynaklaniyor
Yok sekerim elestirinin dozunu kacordimhımm..çok eskiydi o..niye kapatıldı?dr adı verince mi?
Burasi camli villa tatlimmm biri bizi gozetliyo evi gibi olduk he tamam caktirmaI
Aaa oyuzden mi kizlarraaaaa..oalbilir mi...ay hele kız günlerdir söyluyo anlamıyoruz..
Ay hakkaten yaa. Kk yı sulandırdınız diye atılabiliriz. Black le pukka yla dalga geçerken ne fena olur.bizi de fazla çeneden atabilirler naz
Bilmem benimki o yuzden, is yerindeki 6 pc de giriyor,evdeki laptop ipad giriyor ama cep tlf girmiyor banlanmis hemde fena banlanmisaaaaa..oalbilir mi...ay hele kız günlerdir söyluyo anlamıyoruz..
Gulme komsuna gelir basina:)))Ay hakkaten yaa. Kk yı sulandırdınız diye atılabiliriz. Black le pukka yla dalga geçerken ne fena olur.
Mimlenmiş onlar mimlenmişaaaaa..oalbilir mi...ay hele kız günlerdir söyluyo anlamıyoruz..
Kesin ozaman canimmmcimBilmem benimki o yuzden, is yerindeki 6 pc de giriyor,evdeki laptop ipad giriyor ama cep tlf girmiyor banlanmis hemde fena banlanmis
Black gordun mu faranjitimiz atilmamiz ortak :))) aramizda ne cok ortak sey varmisNaz tatliskom bende atildm evet caglaydi adim
Black açık ara önde . Elite 2. Ben 3 müyüm ne
Burdan herşey yazılmazki. Print özel şeyler sordu cevapladıktı mesela. Hatta ben eski eşine kötü laflarda dedimdi. Filo yada. Burdan yazılmaz öyle. Başkada bir yer bulamadık kendimize.isimlerimizi de kullanmayalım..
Sorun degilcepten de girmeyivetirim diyorum ama tr de hastanede nasil gorecem kk ya? Cepten girmem lazim himmm, mail atarim hepinizeKesin ozaman canimmmcim