İşte benim syilim deki gibi yada surviver daki gibi halk oylamadına gidelimucunculüğe talibim..siz catlaksınız sadece..bende bir de absürtlük var..kova absürtlüğü, tipik
en iyisi akadaşlar karar versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte benim syilim deki gibi yada surviver daki gibi halk oylamadına gidelimucunculüğe talibim..siz catlaksınız sadece..bende bir de absürtlük var..kova absürtlüğü, tipik
Ay black elite ide geçti. Çok fena halde. Ona doktor buldum. Çaresi estetik depil onun
Valla en saglam benim beni 6. Viliga atin misch sana seve seve 2. Lik koltugunu veririm ben hihohahahhahaucunculüğe talibim..siz catlaksınız sadece..bende bir de absürtlük var..kova absürtlüğü, tipik
Mail grubu işte bak. Onu da fesh etmeyelim. Lazım olacakSorun degilcepten de girmeyivetirim diyorum ama tr de hastanede nasil gorecem kk ya? Cepten girmem lazim himmm, mail atarim hepinize
Sorun degilcepten de girmeyivetirim diyorum ama tr de hastanede nasil gorecem kk ya? Cepten girmem lazim himmm, mail atarim hepinize
Himmm yazayim bira ara yazacak yuzu bulabilirseme yazın yonetiem yaparlar belki bi kolaylık..
Kazen senin o 6 pc yi bağlamadı ya yatıp kalkıp şükretBilmem benimki o yuzden, is yerindeki 6 pc de giriyor,evdeki laptop ipad giriyor ama cep tlf girmiyor banlanmis hemde fena banlanmis
İşte benim syilim deki gibi yada surviver daki gibi halk oylamadına gidelim
Onlari da banlamisti actiKazen senin o 6 pc yi bağlamadı ya yatıp kalkıp şükret
Evet bitanecim bakalim daha neler cikicak bu arada yine atildim kazen duzeltemezsiniz rica etsem durumuBlack gordun mu faranjitimiz atilmamiz ortak :))) aramizda ne cok ortak sey varmis
Hakikakten sutyen salliyorsun hahahhahatamam milli iradeye! saygılı olalım o halde bak benim hareketlerim daha deli..daha nasıl gostereyim bilmem ki... bu ne sahi sutyen gibi..onu da sallayayaım tam olsun
Valla en saglam benim beni 6. Viliga atin misch sana seve seve 2. Lik koltugunu veririm ben hihohahahhaha
Mail grubu işte bak. Onu da fesh etmeyelim. Lazım olacak
Kazen senin o 6 pc yi bağlamadı ya yatıp kalkıp şükret
Hahahahahahahaha nazz mischh Allah da sizi guldursun kizlarhahahahahah..allah seni e mi naz..akıllı uslu duruyodu gösterdi gerçek halini
Hakikakten sutyen salliyorsun hahahhaha
Ay misc çok alemdin yaaaa. Yerim seni. Senin çatlak halini seviyorum ben Bak bende deliyimtamam milli iradeye! saygılı olalım o halde bak benim hareketlerim daha deli..daha nasıl gostereyim bilmem ki... bu ne sahi sutyen gibi..onu da sallayayaım tam olsun
Hayir yaaa :))) okuyamiyordum bile disardan kk dan ban yemisim hic girmeiyordum sayfalara bakamiyordum , evdeki laptop ipad ,benim cep,muhasebedeki is yerindeki ikimpc banliydi, altkattaki pclerden girmeyi denedim yine olmamisti hepsinin ip adresi ayni diye6 olmus muydu:))))
Hahahahaaa. Meme amel. Na özendirmek için zarbu niye konmuş buraya..meme ameliyatı olup sutyeni atanlar için mi acep
Evet bitanecim bakalim daha neler cikicak bu arada yine atildim kazen duzeltemezsiniz rica etsem durumu