Kız ben ordan yazışmayıda özlerim. Gözlerim dönüyodu kim kime ne yazmış takip edim diye ama ne bilim alıştımdı. Alıştıklarımdan kolay ayrılamam ki ben
Hahahaaa. Minyon ne kelime bıdık tam. Güzeldim evet. Ama kendimi mahvettim.Naz, dun resimlerine baktim uzun uzun ,masallah yaa ne kadar minyon ne kadar guzelsin
Ben blackdan cok iyiyim, black adi gibi black dusunuyor
Hahahaaa. Minyon ne kelime bıdık tam. Güzeldim evet. Ama kendimi mahvettim.
Bu arada bende senin resimlere baktım şöyleeee. Valla kızının anca ablası gibisin.
Yazın tabi. Ben yengeç burcuyum, duygusalımdırallaaaam yarebbim..üçüncü sıraya yrleşeceksin naz bu gidişle:)))
oraya da yazarız sen iste yeter ki..evelallah her yere yetişecek kapasite var bizde
Misch esin nasil oldu? Duzeldi mi biraz?
Black açık ara önde . Elite 2. Ben 3 müyüm neevet evet sen ikinciliğe düştün bu haftasenin kızın, eşin meşgalen sorumluluklaın var..istesen de bırakamıyosundur kendini..bende de aynı..
Yani sen misch ufaklik ben Iyi degilim tezimi bile worde tez merkezinde yazdordim :)yok anacım gencler teknolojide daha iyi gorunuse bakma sen..blacke devredecem hem depresyondan çıkar
Evet lobi. Herkese açık. Biz kahve içip sohbet ederken yan masakiler bizi dinleyebilir :)hahahaha evet..kira ev gibi demiştim ama lobi daha iyi benzetm
Aman iyi duzelsin insallah,benim esim de ara ara oksuruyor,antibiyotige devam ediyor... Ben portakal limon zencefil ne bulsam iciyorum ama hala duzelemedimbugun anca duzeldi..3 tanelik zitromax vermiş dr..aklıma bin türlü şey gelmişti..hala da öksürüyor..ben de gece oksutuyorum..reflüyle faranjit birleşiyor..
sen de tam iyileşmemişsin galiba..10 gune düzelmen lazım..portakal sıksana bol bol..tazesinin yerini tutmaz vitaminler..
Hahahaaa. Minyon ne kelime bıdık tam. Güzeldim evet. Ama kendimi mahvettim.
Bu arada bende senin resimlere baktım şöyleeee. Valla kızının anca ablası gibisin.
Eşine noldu misch inMisch esin nasil oldu? Duzeldi mi biraz?
Hayir mahvolmus bir sey yok,hala cok guzelsin, ben minyon minicik bayanlari cok begeniyorum. Kizim beni cok begenirdi 4 sene onceye dek, o istiyor ameliyat olmami en cok, senin de basina gelebilir dikkat
Yuzunun altini nasil mahvettin ki? Ben sende ufacik bir kusur goremedim yuzundeallah allah resimlere bakmalar fişlan noluyo
ben de mahvettim yüzümün altını..kimse ciddiye almıyo sanki..
Ayyyy bidigim yerim seni sana ses vermem hic vatsaptan yazaydin hemen bidaha oyle olunca yaz vatsaptan herzaman yaz hemen bakarimKızım seslendim durdum sana. Bi tane bile yazmadın cevap. Yoktun diyon bide
Esim istese kendimi kotu hissederimneyse eşinin istemesinden iyidir..bazılarının eşi istiyormuş , kötü bi durum benceeşm istese kötü hissederdim inadına yaptırmazdım heralde bi şey..
Evet lobi. Herkese açık. Biz kahve içip sohbet ederken yan masakiler bizi dinleyebilir :)
Mail ev gibiydi ana konforsuz sobalı eski evler gibi
Cok gecmis olsun bitanembugun anca duzeldi..3 tanelik zitromax vermiş dr..aklıma bin türlü şey gelmişti..hala da öksürüyor..ben de gece oksutuyorum..reflüyle faranjit birleşiyor..
sen de tam iyileşmemişsin galiba..10 gune düzelmen lazım..portakal sıksana bol bol..tazesinin yerini tutmaz vitaminler..
Benimki zaten şimdiden neler diyo bilsen. Okulda öğretmen anne baba yaşlarını sormuş geçen. Herkes genelde 34,35 demiş anneleri için. Benimki bende 36 dedim dedi. Niye dedim. Annen yaşlıymış derdi arkadaşlarım o yüzden öyle dedim dedi iyi miHayir mahvolmus bir sey yok,hala cok guzelsin, ben minyon minicik bayanlari cok begeniyorum. Kizim beni cok begenirdi 4 sene onceye dek, o istiyor ameliyat olmami en cok, senin de basina gelebilir dikkat