Bir tane var aklimda evet gidince gorusecegim bakalim zaten tugrul bey de acik da cok iyi
Hosgeldin nazKızlarrrrrrrr
Ay gelebildim şükür
Ben oyle dusunuyorum bakalim.5 yıl sonra alt yüzü boynu yaptırayım diyeceğim bu kez üst yüzde gevşeme olacak ister istemez..bu yaşlarda yaşlanma heralde daha hızlıdır..yani hepsi bi arada tam olacağımız bi zaman olmayacak bu gidişle..yaptırmışken tamamına girişmek lazım..
hoşgeldin Naz'ım..nasıl dayalı döşeli sıcacık koltuklar rahat di mi:))
Evet ama burası biraz otelin lobisi gibihoşgeldin Naz'ım..nasıl dayalı döşeli sıcacık koltuklar rahat di mi:))
En genc gorunen sensin, senin isin organize isler:)))bi süre mailden de devam eder heralde yazışma..ben 5 dk dır yazmıyorum:)))yoruldum valla organizasyın işlerinden..daha genc birine devredeceğim artık:)))
Evet ama burası biraz otelin lobisi gibi
Ee mail grubu fesmi oldubi süre mailden de devam eder heralde yazışma..ben 5 dk dır yazmıyorum:)))yoruldum valla organizasyın işlerinden..daha genc birine devredeceğim artık:)))
En genc gorunen sensin, senin isin organize isler:)))
Kız ben ordan yazışmayıda özlerim. Gözlerim dönüyodu kim kime ne yazmış takip edim diye ama ne bilim alıştımdı. Alıştıklarımdan kolay ayrılamam ki benhahahaha evet..kira ev gibi demiştim ama lobi daha iyi benzetm
Ee mail grubu fesmi oldu
Ay black elite ide geçti. Çok fena halde. Ona doktor buldum. Çaresi estetik depil onunyok anacım gencler teknolojide daha iyi gorunuse bakma sen..blacke devredecem hem depresyondan çıkar
Naz, dun resimlerine baktim uzun uzun ,masallah yaa ne kadar minyon ne kadar guzelsinKız ben ordan yazışmayıda özlerim. Gözlerim dönüyodu kim kime ne yazmış takip edim diye ama ne bilim alıştımdı. Alıştıklarımdan kolay ayrılamam ki ben
Kızım seslendim durdum sana. Bi tane bile yazmadın cevap. Yoktun diyon bideNaz seni ozledik bitanecim yoktun bugun fazla
Ben blackdan cok iyiyim, black adi gibi black dusunuyorAy black elite ide geçti. Çok fena halde. Ona doktor buldum. Çaresi estetik depil onun
Misch esin nasil oldu? Duzeldi mi biraz?yok istediğimiz an yazarız..anında yeni kurulur zaten..adresleri eklemeye bakar alıcı kısmına..