Eşine noldu misch in
Daha once kk da hesabin kapatildi mi hic?Kazen ben cepten kk ne giremiyorum sistem atiyo beni ayarlardanmi acaba(((
Kıskandınmı canım. Face den bakışıyoz biz. Sende ekle dedimdi eklemedin napimallah allah resimlere bakmalar fişlan noluyo
ben de mahvettim yüzümün altını..kimse ciddiye almıyo sanki..
Ay geçmiş olsun ya. Allah korusun. Bu ayki grip zatürreye çeviriyomuş, dikkatli olalım kızlar3 haftadır filan grip..ateşi cıkıyo ara ara terleem halsizlik filan..gecen hafta zorla izin aldırttım evde yattı ancak toparladı..tek ilacı yatak istirahati diyor dr lar.adam evde bile çalışmak zorunda kaldı.işkolik mi desem fazla sorumluluk sahibi o yuzden işler ona mı kalıyo desem bilemedim..
Hahahaaa . Kendinle karıştırdın galiba black iDaha once kk da hesabin kapatildi mi hic?
Esim istese kendimi kotu hissederim
Daha once kk da hesabin kapatildi mi hic?
Benim arkadasim 39 da dogum yapmisti,kizlari maalesef kocakari diyor annelerineBenimki zaten şimdiden neler diyo bilsen. Okulda öğretmen anne baba yaşlarını sormuş geçen. Herkes genelde 34,35 demiş anneleri için. Benimki bende 36 dedim dedi. Niye dedim. Annen yaşlıymış derdi arkadaşlarım o yüzden öyle dedim dedi iyi mi
Fistiklar burda yazdiklarimizi baskalari okuyo mu eger oyleyse biraz az catlak goriniyim he henostalji yapar gideriz yine..sobada kestane pişirizi:)))orası derlenir toplanırdı ama beceremedik bi turlu..
Ay geçmiş olsun ya. Allah korusun. Bu ayki grip zatürreye çeviriyomuş, dikkatli olalım kızlar
Black in hesabi vardi daha once kk da ve atilmisti oyle hatirliyorum benHahahaaa . Kendinle karıştırdın galiba black i
Eşinin antibiyotiğinden aşırsaydın sende. Ona verdi demek doktorlarAman iyi duzelsin insallah,benim esim de ara ara oksuruyor,antibiyotige devam ediyor... Ben portakal limon zencefil ne bulsam iciyorum ama hala duzelemedimduzelecegim insallah.. Bu sene fena salgin var, bogaz spreyi kullaniyorum gece oksurmeleri icin
Benim arkadasim 39 da dogum yapmisti,kizlari maalesef kocakari diyor annelerine(( senin kizin cok ufak henuz ama senin hic yaslanmaman lazim:))) gerci benim annem benden 22 yas buyuktu ama sisman diye utanirdim cocukken ondan
Evet canim cagla Isimdeki kapatildiDaha once kk da hesabin kapatildi mi hic?
Ay hadi ya. Çok fena. Grip aşısı şart kızlarondan korktuk zaten..oda arkadasının bi haftada cevirdi..
Fistiklar burda yazdiklarimizi baskalari okuyo mu eger oyleyse biraz az catlak goriniyim he he
tAtildim ben tatlim evet implanti takan doktora elestiridenBlack in hesabi vardi daha once kk da ve atilmisti oyle hatirliyorum ben
Döverimay ne kötü dönemlerdi onlar..ben de bi sebep bulurdum utanmak içn..oyle bi donem oluyomuş mutlaka.bi arkadasım anlatmıştı, çocugun biri annesinin elleri buyuk diye utanıyomuş..guler misin aglar mısın yoksa dover misin
Evet canim cagla Isimdeki kapatildi
Ay sendemi atıldındı blackA
tAtildim ben tatlim evet implanti takan doktora elestiriden
Bende cepten giremiyorum banlamis kazen beni:) o yuzden dedim eski hesabindan kaynaklaniyorEvet canim cagla Isimdeki kapatildi