kızlarr ayyyy sölemezsemmm çatlarıımmmm...bugünn büyük olay yaşadıkkk...ne olduuu bilionuz mu??? benim umudu kestiğimm tamam artık bu da böle dişsiz kalır dediğimm beb var yaaaa..utanmaz...10 gün sonra yaşına girecek hanii...diiişşşş çıkardıı..cook hafif ucu elime geldi..öteki 3 ay önce çıkardı .bu ne bole bisey anlamadımm şimdii...diyordum bunda bi eksiklik kalsiyum kemik geriliği falan dr ye mi götürsem diyodumm ne olacak şimdi
Uyuma hic hep masaj yap, bir de baklava , ci,olata ye cok iyi geliyormus oyle yapisikliklaragece uyumayıp masaj yapayım sahi niye düşünemedim bunu
kıızllarrrrrrrrr...kuuzularrrrrr...napıonuuuzzzzzzz..havadis var mıı aman bir şey kaçırmışş olmayayaım.
Uyuma hic hep masaj yap, bir de baklava , ci,olata ye cok iyi geliyormus oyle yapisikliklara
Hahahahah cok komik coook , sigaran uok,ickin yok,saglikli besleniyrosun,kemiklerini olctursek tas catlasin 25 cikacaksinhavadis bildiğin gibi.iyice piskopata bağladıkendo grubuna girenlerin canına okuyoruz..8 inci günde iyileşen arkadaşa buralar dar edilmiş..senin de minik bir katkın olmuş hatta başka bir arkadası da black halletmiş..
yalnız şöyle bi durum var..şimdi endo'da uygulamanın cabuk iyileştigi benim gec iyileştiğim ercan beyin dokuya fazla zarar vermediğitekniğinin farklı olduğu filan konuşuluyor ya..onun üstüne erhan beyin bir hastasının cıkıp cok cabuk iyileştim demesi güzel bir tesadüf oldu haliyle..aydınlandık hepimiz..ben yaşlıyım ondan heralde geç iyileşiyorum, olabilir yani..
Getirem sana guylian ama tabii havalimaninda hemen aldirman lazim cikolatayi benden yoksa kim eydiye giderleryemezzzlerrr...bu arada çikolatayı cok severim zaten..guylian hele..mmmm....
Canım zaten sebebi babanın uzakta olması, anneden daha çok ilgi beklemesi ve endişeli yapısı olmasıymış. Umarım dediğin gibi olurda açılır. Yoksa diyor ki kaç yıl okumak mecburi siz onu söyleyin ben o kadar okuycamBu gidişle anca oryaokulu bitirip koca bekler . Iyyyyy
Hahahaaaaa. Alemsin ya. Yakışıklı olabilir de Tipim değildi canımSen bi adamın face ine baksana. Ordaki resmini gör öyle konuş misch hanım
Canım sen zaten iyiydin iyi kaldın. Hiç bir tuhaf durum yok. Ama açık söyliyim uygulama kadar başarılı bir sonuçta yok. Uygulamanın gözlere bittim. Maşaallah. Ve uygulama gençleşmiş. Ama uygulama amel. Öncesi biraz zaten amel. E ihtiyacı olan biriymiş. Benim gibi. Sen de gerek yokmuştu. Boşuna olmuşun bence. 5 yıl sonra falan olmalıydın
Getirem sana guylian ama tabii havalimaninda hemen aldirman lazim cikolatayi benden yoksa kim eydiye giderler
Ama sen ameliyat oncesi de ameliyat sonrasi da cok guzelsin, ihtiyac olmayinca degisiklik olmuyor haliyleevet canım maalesef..bu kadar az etkileyeceğini düşünmemiştim yalnız..rahatsız oldugum seyler duruyo hala..neyse sağlık olsun..uygulamanın gözleri zaten iri ve çok güzelmiş önceden de..
Hahahahah cok komik coook , sigaran uok,ickin yok,saglikli besleniyrosun,kemiklerini olctursek tas catlasin 25 cikacaksinHayatta tesaduf yoktur, herseyin bir sebebi vardir ben oyle inanirim
Sende sagol canim , valizimde anaokulu icin 22 tane kostum aldim, gorumcemlere ehdiylere, bir kizimiz var tr de zayiflama mamasi istemisti 6 kutu mama, bana da kalan yer sanirim 3 pijamalik alan olacak valizde.... Ilk snei gorecek olsam cikolata getiririm ama kim yediye giderler mutlaka :)))yok canımcım bulurum buralarda..internette satılıyodu hatta..bi ara migrosa geliyodu şimdi yok..sağol bebeğem düşünmen yeter
Evettam anlamadım en demek istediğini ama iyi bişeydir heralde..ya kızlar mailler de gondermişsiniz ama bi şey yapmışım gmailin ayarı bozulmuş mailleri görmek hele cevap yazmak ömür törpüsü haline gelmiş..allahım satır uzadıkca uzuyor aşağı inmiyor deliriyorum..ordaki haberleri kacıracam diye de ayrıca panikliyorum
Misch nerdesin. Toto eriticem diye gittin gelmedin. Bekliyos burda seni.
Bak ben lipo olcam jelo ile ttboz dan özendim . Totomu paramla küçültücem. Zenginlik böyle bişi işte. Parama geçer sözüm. Hıhohooooooohaaaaaa
Gerdirirtotolardan yag gidince sarkarsa ne olcak..paraları baglar gezersin artık..
Ama sen ameliyat oncesi de ameliyat sonrasi da cok guzelsin, ihtiyac olmayinca degisiklik olmuyor haliyle
GerdirirParaya gecer sozu
EvetIyi bir syeler yazmaya cakismistim Haberleri kacirmazsin korkma, ikinci ucuncu baski yapariz itinayla
Sende sagol canim , valizimde anaokulu icin 22 tane kostum aldim, gorumcemlere ehdiylere, bir kizimiz var tr de zayiflama mamasi istemisti 6 kutu mama, bana da kalan yer sanirim 3 pijamalik alan olacak valizde.... Ilk snei gorecek olsam cikolata getiririm ama kim yediye giderler mutlaka :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?