- 16 Mart 2015
- 1.291
- 1.084
Acilir o acilir hic dert etme, ben sabah aksam aglardim, kizim diyordu ki, okumayacagim zorlamayin beni diyordu fiyat etiketlerini okumazsan alis veris yapamazsin derdim, olsun sorarim derdi ama seni kandirirlar derdim, paranin onemi yok zaten derdi, valla tam sopalikti benimki Tr de ilkokul 5. S nifta bir ozel ogretmen tuttum kadin 65 yasinda coook sabirli bir kadindi, aney cocugumu o sene takdirlik yapti, onun ogrettikleri ile bu ulkede ortaokula basladi, direk en ust en zeki sinifa koydular kizimi, vunku bizim tr de ilkokulda ogrendikleirmizi burada lisede ogretiyorlar.... Cocuklari kesinlikle sikmiyorlar, cocuk kendisi okumak isterse okuyor ogreniyor burada, ve sinavlara hesap makinasi ile giriyorlar, kimse carpim tablosunu ezbere bilmek zorunda degil burada.Canım zaten sebebi babanın uzakta olması, anneden daha çok ilgi beklemesi ve endişeli yapısı olmasıymış. Umarım dediğin gibi olurda açılır. Yoksa diyor ki kaç yıl okumak mecburi siz onu söyleyin ben o kadar okuycam Bu gidişle anca oryaokulu bitirip koca bekler . Iyyyyy