Acilir o acilir hic dert etme, ben sabah aksam aglardim, kizim diyordu ki, okumayacagim zorlamayin beni diyorduCanım zaten sebebi babanın uzakta olması, anneden daha çok ilgi beklemesi ve endişeli yapısı olmasıymış. Umarım dediğin gibi olurda açılır. Yoksa diyor ki kaç yıl okumak mecburi siz onu söyleyin ben o kadar okuycamBu gidişle anca oryaokulu bitirip koca bekler . Iyyyyy
Kısım sen işten çıkıp anca 6 da eve varmışındır. Gider gitmes soyunup dökünmeden buradan laf yetiştirmeye mi başladın. Ayy kıyamam ya bu ne hırs. Seni zumba plates değil bu kıskançlık eritecekkızlar kızlarrr zumbaya giidiyorum dönücem..siz burda yazışıp toto büyütürken ben orda ter dökecem..sonra demeyin genç duruyo da şımardı da dışlayalım da..emeğe saygı pliiiz...
Misch nerdesin. Toto eriticem diye gittin gelmedin. Bekliyos burda seni.
Bak ben lipo olcam jelo ile ttboz dan özendim . Totomu paramla küçültücem. Zenginlik böyle bişi işte. Parama geçer sözüm. Hıhohooooooohaaaaaa
Yaw ben niye göremiyorum yaaa. Aaa 1 yılda anca vucuttt görebildim. Seneye ömrüm varsa yüzünü görürüm artık
gordun mu bak? o ameliyat parani ban averseydin, yine ayni kalacaktin:))) hec olmazsa bir garibana ameliyat parasi vermis olup hayira girecektinkimse fark bile etmiyor cunku zaten 25 liktin hala 25 liksin
bence annem burnumuzu benzetiyro da kirilmayayim diye soylemiyorhep koca burunlu yamuk dudakli kizim diye sever beni
Evet yaaa , utanmaz kadin bazen de cirkin ordegim derdi bananiye estetik meraklısı oldugun anlaşıldı..öyle sevdiği için, bilinçaltına işlemiş
hepinize attımmm facemiii görün sonra sizleri banlarım atarımmm
bu arada benim vücudumu görmek içinnn 2.seneden fazla beklediler buradakiler yoktu resimlerim kıymet bilinnn yahuuu seksüüü karnımı ve minik dokunuşla havaya kalkanları gördünüzz
He kiz misch in hizmetcisi bilem varmis hee, bak dunur benim kzia hizmetci tutmazsan vermem sana kizi haberin ola, benim kizimin misch den neyi eksik
He valla 25 lik olmussun sen , ee tabii bak bak kendine ,tabii 25 lik olursunhahaha bak kızın gibi gorunuyorum demek ki beni kızınla yarıştırıyorsun..senden geçmiş artık bacım belli
Her canli bir gun gercegi tadacak iste..hata ki ne hata telafiside mumkun degil aslinda mumkun bir resim gondersen hersey degisir....mischim canim ben sadece bu ketumu konusturmak icin dedim yoksa ben sizi satar gorunur ama asla satmam..Siz benim gonul sazimin ayri ayri degerli tellerisiniz hanginize dokunsam ayri bir ses ayri bir renk..bu arada sana do notasini uygun gordum en basta en baskin ha haaaaaaa sairim ayni zamanda siir yazar gonul alirim yani:)))))
Bak azicik ciddi olunca nasil yola geldinnn..size gider lazim kizim yoksa yola gelmiceniz hahaaa...ay kim ne derse desin disardan biz egleniyomuyuz ona bakalim..ben cok civitmisim dunden beri azicik agir olmam lazim sanki
niye kimse benimle ilgilenmiyor benim gelisime 8 gun kalmis kimsenin umurudna degilim
Ben gelene dek sen gecirirsin onlariolm bi sus başım şişti..8 gün kaldı ve benim gözüm hala yapışık..
senn ter dökkk canıımmmmmm..ben olayıı kopardıımmmmint ten sipariş erdimm yarın gelecekkkk..1 haftada eritecemm totolarııı
Ne almis kiz ne almis? Aneyyy ben okumamisim o mesaji @printemps ne aldin baciiiiim?ne aldın powerplate filan mıinternetten gelen şeyler uyduruk olur genelde..
Ben gelene dek sen gecirirsin onlariHava atacan ya bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?