Bak senin sadik yarin benim, sen gelmeden yatmadim,pencerede seni bekledimBeni şımartıyorsun marcoBeni sizler var ettiniz canlarım döndüm tabiki ama saat 01.08
Kimse yok danırım. Habire sayfaları okuyorum bitmiyo meret. Ne çok yazmışınız beaaaa. Bu bana yapılır mı
Ne o ya sadaka mı veriyon. Hakkımla alacam ben. Kalmadım senin acımanaahahaha...verin gitsin kız ikinciliği sevinsin garip
Ayy sen buralardakısın. Önceki sayfaları okuyim derken senin burada olduğunu görmemişim. Biz senle gecelerin kadınıyız. El ayak çekildikten sonra daha da coşuyoruzBak senin sadik yarin benim, sen gelmeden yatmadim,pencerede seni bekledim
Hahahha zaten senin hakkin ile aldigin anca sonunculuk naz imNe o ya sadaka mı veriyon. Hakkımla alacam ben. Kalmadım senin acımana
Tabii ki buradayim,sen gelemden uyurmuyum ben?Ayy sen buralardakısın. Önceki sayfaları okuyim derken senin burada olduğunu görmemişim. Biz senle gecelerin kadınıyız. El ayak çekildikten sonra daha da coşuyoruz
Sırf hırstan. Fazla hırstan yağ da kalmamış zayıflıktan kopacan. Kendi kendini yiyosun.hahaha catlaklaaarrrr...beni de kendinize benzettiniz uyuyamıyorum bak yattım gene kalktım..
atladığım yerler var mı diye geriye bakıoym..
Ben veririm ona yaglarimi , yeter ki istesinSırf hırstan. Fazla hırstan yağ da kalmamış zayıflıktan kopacan. Kendi kendini yiyosun.
Hahahha zaten senin hakkin ile aldigin anca sonunculuk naz im
Sende az yalaka değilsin ha. Bi sürü isminin arasına bi de bunu kattım. 4mevsim.......yalakayarim
Ben veririm ona yaglarimi , yeter ki istesin
Yooo gayet renklisin ama coook hanimefendi gorunuyorsun, goruntun uymuyir deliligeSende mi bürütüs. Herkes öyle diyo. Ben bu kadar mı renksiz sıradan bi kişilikim
Dur yeni uyelik acarsam adimi yalaka koyayimSende az yalaka değilsin ha. Bi sürü isminin arasına bi de bunu kattım. 4mevsim.......yalakayarim
Annem grip olmuştu canım. İyi şükür.Naz kizin naisl? Doktora gitmistin sanirim, black kizi goturdun demis mische ama ben anneni gotureceksin diye hatirladim
Sabah köründe düştük yollara. 11 de teste girdi. 1 de çıktı. Randevu 4 de idi. Dr. Tv ye çıkmış ertelendi. Girdik 7 de. Çıktık 8 de. 11 de eve dönebildim. Çok yoruldumNaz kizin naisl? Doktora gitmistin sanirim, black kizi goturdun demis mische ama ben anneni gotureceksin diye hatirladim
Kizina ne verdi dr? Annen icin sevindim, bende de var dikkat eksikligi, maalesef kizimda da varAnnem grip olmuştu canım. İyi şükür.
Kızımı dikkat eksikliği için istanbulda bir doktora götürdüm
Sonuç gizli dikkat eksikliği çıktı. Bi sürü tahlil vs. İstedi. Yaptırtıp gene gidecemNaz kizin naisl? Doktora gitmistin sanirim, black kizi goturdun demis mische ama ben anneni gotureceksin diye hatirladim
Yorulursun tabii kolay degilSabah köründe düştük yollara. 11 de teste girdi. 1 de çıktı. Randevu 4 de idi. Dr. Tv ye çıkmış ertelendi. Girdik 7 de. Çıktık 8 de. 11 de eve dönebildim. Çok yoruldum
Daha vermedi canım. Kan tahlili, ekg falan normal çıkarda ilaç verecekKizina ne verdi dr? Annen icin sevindim, bende de var dikkat eksikligi, maalesef kizimda da var
Bu dr un yerini bana ozelden bir ara yazarsan sevinirim ama yetiskin icin degildir degil mi o?Sonuç gizli dikkat eksikliği çıktı. Bi sürü tahlil vs. İstedi. Yaptırtıp gene gidecem
Genetikmiş genelde. Kızın sana çekmiştir.Yorulursun tabii kolay degiltest nasilsi? Sorulari calsaydin ya ,bende yapardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?