Evetttt. Dün gece onca yorgunluğuma rağmen bir kısmını, bu sabahta kalan kısmını okudum bitirdim ödevimi.
Şimdiiiiiiiii dünün kritiğini yapayım.
1- misch canım epey gözden düşmüşün. Doktorda boşu boşuna içim içimi yemiş yokluğumda misch almış başını gidiyordur diye. Yakıştıramadım.
2- Marco önce kıl oldum sana. Ortalarda yoksun yoksun dün bir çıkmışın böyle 1.ciliğe oynamalar falan. bütün vahşi duygularım
ortaya çıkıyordu kiiiiiiiiiiiii beni sevdiğini ve özlediğini içeren mesajları gördüm.
sevgim çağlaya çağlaya büyüdü sana doğru. favorimsin canım biriciğim.
3- Jelo sen buralara uğrarmıydın. Hadi uğrardın da iki kelamdan fazla yazarmıydın. Dün bir gelmişin ortalığı karıştırmışın. Efendim kimmişsin. Ben seni burdakilerden bilem önce tanıyorum belkide. Yani sana bişiler sorup sorup dururdum. Ama gül cemalini cemalide geçtim muteşem vucudunu bir türlü göremedim. Niye ? Bana bi garezin mi var. sevmiyon mu beni
4- Pukka bacım sen de arada kaynamışın bea. Dün marco ile jelo ezmiş geçmiş seni de misch ide.
5- uygulama sen bulaşma buraya kardeş. Hanımlığınla ve güzel yüzünle sen daha iyilerine layıksin.
6- Sterile noldu. Kaç gündür yok. Gelip filipinli ile ilgili dertlenir gene. kötü günde ara soor akıl danış sonra ortalarda görünme. yok öyle
7- black te bir orda bir wats da. ilgi kaymış neti bahane ediyo gibime geliyo. kulağını çekecem bir.
SON SÖZ : Kızlar ne kadar çatlakta olsanız, hepinizi çok seviyorum. Görüşemedim mi özlüyorum. Sizi iyiki tanımışım. Canlarım benim.