Jelesec gel buraya ,beni sikistiriyorlar, senin resimleirni istiyorlar, hattta residentinin adresini istiyorlar ,gel kurtar beni
ataşehirdeki güzellik salonlarını egzecem hafta sonu jelesecin bacısını bulacam merak etmeyin siz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Jelesec gel buraya ,beni sikistiriyorlar, senin resimleirni istiyorlar, hattta residentinin adresini istiyorlar ,gel kurtar beni
Niye olmasin? Bak ben 5 dk once oldum ameliyat? Muhtesem oldum,cok mutluyum
Bulamazsin bulamazsin Jelesec sana saka yapmis, bacisi dedigi buradan uzaktan tanidigi biriymisataşehirdeki güzellik salonlarını egzecem hafta sonu jelesecin bacısını bulacam merak etmeyin siz..
Bulamazsin bulamazsin Jelesec sana saka yapmis, bacisi dedigi buradan uzaktan tanidigi biriymis
Ahha demek ki ben ozru dilemeliyim , tarihleri karistirmisim, benimle birlikte herkestatlım kız martta olmuş üye..nisan ayındayız..tarihleri karıştırmış olmayasın...
ataşehirdeki güzellik salonlarını egzecem hafta sonu jelesecin bacısını bulacam merak etmeyin siz..
Oturur mu? Ben de cok uzuluyorum biraz odemim var gibi,e geliyor
Tabii ben kalmisim martta, kiza ayip oldu, ozur diledim zavalli kiz, neye ugradigini sasirmistirtatlım kız martta olmuş üye..nisan ayındayız..tarihleri karıştırmış olmayasın...
Misch gittti kizim uyudu bile kaldin bize gene idare et artik
9 gunum kaldi, cooooooook korkuyorumüstümüzde prova yapıyo kızlar..yavaş yavaş alıştırıyo dozu artıracak gittikçe
Walla ne virecek bilmem,bana dedi ben virecem ona dedi
Baci yok baci yok sadece Jelesec var,Ya ne bacisi baci nerden cikti ben niye kacirdim oralari ya leons felan dedi pukka benmi yanlis anladim misch bana soyle yarin 2.kesin bak
Baci yok baci yok sadece Jelesec var,[/
Peki bakalim.benim uyumam lazim tekrar oglene kadar uyuyup duzenimi bozmiyim bari Optum hepinizi kizlar
Tabii ben kalmisim martta, kiza ayip oldu, ozur diledim zavalli kiz, neye ugradigini sasirmistir
Ama cok suhpe etmistim ondan, ben de ameliyat olacagim ve uyeligimi ameliyat oncesi acip , herkes ile tek tek yazistim, anlamak icin.... Yani burayi okuyup ,kimseye sormadan direk ameliyata girmeyi dusunemezdim
M misch bak ne kadar dikkatlisin, ben kizin uyeligini dune ait sanmistim, ama yine de imkansiz 8 gunde o yuz ve aklinda hic soru isareti olmamasi, amiyat sonrasi insan da sislikler inevek mi, boyle mi kalacam vs diye bir spikoloji olur gibime geliyor, yani ben ameliyattan sonra duzenli olarak hergun aglayacagim size