- 6 Nisan 2015
- 159
- 283
Kizlar ameliyat oldum 5 dk once, surecimi paylasmak istedim, naisl olmusum
Ha haaaaa biraz sislik var ama gecer 3 aya da tam oturur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar ameliyat oldum 5 dk once, surecimi paylasmak istedim, naisl olmusum
Ben virmem sen verrrr Kan grubum her ne kadar genel verici olsada ,vermeyeyim bu seferver herkeseeee bebemmmm görsünler damadınıııııııııı
Hah hah haaaa ben sana gondermistim hemen:)
Oturur mu? Ben de cok uzuluyorum biraz odemim var gibi,e geliyorHa haaaaa biraz sislik var ama gecer 3 aya da tam oturur
Ben bak herkese actim resmimi, profil resmim 5 dakika once ameliyat oldugum halimdirHah hah haaaa ben sana gondermistim hemen:)
Jelesec verecekmis sanaAy bunlar tutuklulari konusturmak icin cekirge miydi neydi adi oyle bisey iciriuolrmis otuyolarmis hemen oyle duymustum pukkaya ndan icirp agizndan laf alalim ha haaaaa
Walla ne virecek bilmem,bana dedi ben virecem ona dediNeyi veecek ay resim gostersin bana uyuyamam ben simdi
Walla ne virecek bilmem,bana dedi ben virecem ona dedi
Tabee tabee amacimoyle tas gibi kalmak,erken yat,erken kalk,saglikli beslen,spor yap, hic gerek yokken cekirtir etini ki iyice gencles.... Bi moruklayacagiz, millet beni anasi sanacak onun.... Bizimde kendimize bakmamiz lazimMisch gittti kizim uyudu bile kaldin bize gene idare et artik
Hahhahahha. Kemal sunal geldi aklima, bir filmde diyordu ki. Guldu demek ki verecekHa haaaa yasasin bana vercek bekliorum ama bekletmesin yani
Tabee tabee amacimoyle tas gibi kalmak,erken yat,erken kalk,saglikli beslen,spor yap, hic gerek yokken cekirtir etini ki iyice gencles.... Bi moruklayacagiz, millet beni anasi sanacak onun.... Bizimde kendimize bakmamiz lazim
Hahhahahha. Kemal sunal geldi aklima, bir filmde diyordu ki. Guldu demek ki verecek
Kiz kendine kleopatra gibi bakiyorHimmm haklisin galiba sonra bizi ezecek suh kahkalar atacak karsimizda ay onemli olan ic guzelligi diye beylik lalfar edecek
evet evet misch simardi kesinlikle
Hahahahhaha demek verecekH ahaaaa evet bana memelerini gosterdiydi zaten
uygulama ameliyatimla ilgili sorularim varsa seve seve cevaplarim
MARKO PASA sorulara acigim, sor. Cevaplayayim, cok kolay oldu ameliyatim hatta ameliyatin hemen akabinde diskoya gittim,kutlamaya , agri sizi hic yoktu, odem yoktu....25 yas kadar aninda genclestim, dikis alinmasi, dikissiz yaptilar benim ameliyati ,bana ozel bir teknik bu
Evet sen ne sandindi? Esim bana diyor ki supersin cok guzelsin tek eksik olan beynin diyor Kotu bir sey diyor galiba , ben pek anlamadim