- 16 Mart 2015
- 1.291
- 1.084
Gel sana da yaptirayim:) cok basit bir ameliyatmis Nasil oldu da bugune dek yaptirmamisim Pisman oldum yaptirmadigima.... Doktorumun adiha haas sen yaparsin canim inanirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel sana da yaptirayim:) cok basit bir ameliyatmis Nasil oldu da bugune dek yaptirmamisim Pisman oldum yaptirmadigima.... Doktorumun adiha haas sen yaparsin canim inanirim
Brn de diyordum yaniliyor diye ama galiba, orami yaptirip burami yaptirip para harcayacagina,bana bir koyun beyni taktirip isi ucuza getirmeye calisiyor olabilirMi?valla zehir gibi bi beynin var..bence yanılıyo..
inada bindi..ben de bu gece sabahlar güzllk uykumdan feragat eder yine bulurum..Ben simdi butun lions camiasini alt ust etmem mi bulurum bak kizim seni
Hahahhaa asla bulamazsin magazinlere fazla cikmiyor ki Jelesecinada bindi..ben de bu gece sabahlar güzllk uykumdan feragat eder yine bulurum..
Gel sana da yaptirayim:) cok basit bir ameliyatmis Nasil oldu da bugune dek yaptirmamisim Pisman oldum yaptirmadigima.... Doktorumun adi
Brn de diyordum yaniliyor diye ama galiba, orami yaptirip burami yaptirip para harcayacagina,bana bir koyun beyni taktirip isi ucuza getirmeye calisiyor olabilirMi?
Sen kalbimin icindesin askitommmmmmSimdi gunun degerlenirmesini yapiuorum
1.jelesec bana yanlisi olmadigi surece daha cok burda kalacaga benziyor
2.pukka canimcim yapti gene bana guzellik jelesec bana verecekmis onu dedi
3.uygulama cok guzel oldu o ilk 3 disinda kalamazdi
4.black bugun azda olsa ugradi yanimiza ondan yani
5.naz cok bekledik gelmedi
6 veeeee misch mischin inisj cok hizli oldu bugun son sirada genclikte bize fark attigi ici haketti buralari erken kacip guzellik uykulari uyumalar falan hic bize ore degil direk disladik.diger sayfaya gidicem dedi yalan orada yok sutunu icip uyudu iste kendimi bir yere koyamadim bugun..
Yoook ben kendimle dalga gciyorum ameliyat oldum 15 dk once , cok iyiyim superim ama hafif odemlerim var sanirim8 inci gün düzelen şahısla dalganızı mı geçiyosunuz anlamadım bi şey
Pukkapad bacimmm antidepresan alayim yarin ameliyat sonrasi icin degil burasi icin:) dilberi mustesnam kadin diyosa dogrudur. Ben zorumdan camdan bile bakmiyorum:)uygulama ameliyatimla ilgili sorularim varsa seve seve cevaplarim
MARKO PASA sorulara acigim, sor. Cevaplayayim, cok kolay oldu ameliyatim hatta ameliyatin hemen akabinde diskoya gittim,kutlamaya , agri sizi hic yoktu, odem yoktu....25 yas kadar aninda genclestim, dikis alinmasi, dikissiz yaptilar benim ameliyati ,bana ozel bir teknik bu
Yok ama bunlar ciddiler, kizim ile esim ikisi hemfikirler bu konuda Biraz dusunursem bulacam, niye oyle dusunuyorlar hakkimdaolabiler..zeki kadınlardan korkar coğu erkek
Hahahhahaha al canim al, ama direk baslama yavas yavas ic, unutma zehir ile ilac arasindaki fark sadece dozudur Ercandan ogreneydin surubun adini, simdi hepimiz mutlu olurdukPukkapad bacimmm antidepresan alayim yarin ameliyat sonrasi icin degil burasi icin:) dilberi mustesnam kadin diyosa dogrudur. Ben zorumdan camdan bile bakmiyorum:)
Simdi gunun degerlenirmesini yapiuorum
6 veeeee misch mischin inisj cok hizli oldu bugun son sirada genclikte bize fark attigi ici haketti buralari erken kacip guzellik uykulari uyumalar falan hic bize ore degil direk disladik.diger sayfaya gidicem dedi yalan orada yok sutunu icip uyudu iste kendimi bir yere koyamadim bugun..
Pukkapad israr ettim garip gulfu. Kizlarimi filan sordu:) aklim yerinde mi diye kontrol etti zaar:)Hahahhahaha al canim al, ama direk baslama yavas yavas ic, unutma zehir ile ilac arasindaki fark sadece dozudur Ercandan ogreneydin surubun adini, simdi hepimiz mutlu olurduk
Yok ama bunlar ciddiler, kizim ile esim ikisi hemfikirler bu konuda Biraz dusunursem bulacam, niye oyle dusunuyorlar hakkimda
MARKO PASA panpasin:)Simdi gunun degerlenirmesini yapiuorum
Pukkapad israr ettim garip gulfu. Kizlarimi filan sordu:) aklim yerinde mi diye kontrol etti zaar:)
Hahahahhaahahhaha Ben ercan in yanina gidersem ameliyat oncesi suruptan calmaya calisacagim, bana asil ameliyat sonrasi lazim o surup,gelirsen yanima bir kasik da sana ikram ederimPukkapad israr ettim garip gulfu. Kizlarimi filan sordu:) aklim yerinde mi diye kontrol etti zaar:)
Pukkapad gelmem mi:) bence sonrasinda ercan doktora da lazim:)Hahahahhaahahhaha Ben ercan in yanina gidersem ameliyat oncesi suruptan calmaya calisacagim, bana asil ameliyat sonrasi lazim o surup,gelirsen yanima bir kasik da sana ikram ederim